Banner for Itucation

Itucation Recensioni 393

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg har idag afsluttet Personalejura inkl. HR, løn og excel kurset, som har været et virkelig spændende og lærerigt forløb. Oplevede et helt fantastisk engagement og formidling fra underviser... Leggi di più

Super godt 6 ugers kursus i emnet. Personalejura inkl. HR, Løn & Excel. Vi lærte rigtigt meget, og fik bl.a. indsigt i hvordan man skal forstår Personalejura og HR og hvor Løn og Excel er bygget op. L... Leggi di più

Super godt 6 ugers kursus om emnet "Anvendelse af AI og kunstig Intelligens i dagligdagen". Vi lærte rigtigt meget, og fik bl.a. indsigt i hvordan man som person kan "styre" og prompte sin AI assisten... Leggi di più

Itucation, et sted hvor man føler sig godt hjemme fra ledelsen til underviser, det er et godt Team. Jeg gennemførte kursus Windows server & Microsoft 365 incl. Cloud og IT-sikkerhed, fantastisk kursus... Leggi di più

1. Istituto d'istruzione

Informazioni su Itucation

Itucation

Hos itucation hjælper vi dig videre.

Vi ved, at det kan være hårdt at stå uden job. Ansøgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er på dagpenge – målrettet den retning, du gerne vil arbejde i.

Hos os får du praksisnær undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjælper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fællesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.

Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.💛

Få personlig rådgivning

Tag et gratis 6 ugers kursus!

Jobsøgende? Få 6 ugers kursus via jobcenter eller a-kasse gratis

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Jeg har taget 6 ugers kursus hos…

Jeg har taget 6 ugers kursus hos Itucation i Grafisk og UI / UX.

Det er har været 6 lærerige uger med super gode, kompetente, og behagelige undervisere.
Anette, og Benny er eksperter i at gøre undervisning spændende, og sjov. De er en super god underviser, og altid klar på at hjælpe hvis der er opstår forhindringer.

Mette´s Jobsøgnings kursus er klart et af de bedste jobsøgningskurser jeg har været på.

Jeg vil klart anbefale et forløb hos Itucation. I vil ikke fortryde det. Det er helt klart kursisterne der er i centrum, og underviserne er super kompetente, og rare mennesker. :D

6 luglio 2023

Jeg har aldrig fået information…

Jeg har aldrig fået information serveret på en nemmere sjover og hyggeligere måde end det jeg fik på kurset hos Jan ulrich. Han var tålmodig, forestående pædagoisk, og vanvittig skæg. Han var dygtig til at formidle det svær stof som regnskab kan være, på en let og forståelig måde. Jeg vil personlig takke ham for den lærering jeg fik med fra kurset.

16 giugno 2023

Kursus i topklasse!

Jeg har netop afsluttet et 6-ugers kursus i Regnskab og Bogføring hos Itucation, et intensivt kursus i topklasse der levede HELT op til mine forventninger. Itucation fremstår som kursuscenter yderst professionelt på alle fronter, men særligt vil jeg fremhæve underviser Jan Ulrich Nielsen, der uden omsvøb er en skøn gave til alle lærevillige kursister, unge som ældre - tak for 6 fantastisk givende uger!

Regnskab og bogføring

Regnskab og bogføring
Jeg har deltaget i kurset regnskab og bogføring, jeg har fået meget mere end forventet, fordi underviseren Jan Ulrich Nielsen var så dygtig, kompetent og behagelig. Han gjorde de tunge opgaver sjovere og nemmere at forstå og følge med hans unikke måde at undervise på. . Jeg var rigtig ked af at kurset sluttede, da jeg nydte undervisningen. 5 stjerne herfra til hele ITucation fra A til Å

Regnskab og Bogføring

Jeg har deltaget på kurset Regnskab og Bogføring hos Itucation i april/maj 2023.
Tilmelding, kursusindkaldelse, modtagelsen, lokaler og PC’er har været tip-top i orden.
Og vores underviser, Jan Ulrich Nielsen, var bare førsteklasse. Super dygtig fagligt og rigtig god til at kommen med sjove eksempler, hvis der var noget man ikke helt forstod. Med humor og positivitet fik han skabt en dejlig og tryg stemning på hele holdet. Det har været 6 dejlige og meget lærerige uger.
Tusind tak Jan og alle fra Itucation.

Godt Itucation kursus

Det var en rigtig god og dygtig underviser. Det fungerede godt via Zoom. Materialet var godt og brugbart.
Den 5. stjerne ville være givet for den fysiske undervisning.

Logo di Itucation

Risposta di Itucation

Hej Åse,
Vi er utroligt glade for at du har haft en god oplevelse og syntes at det hele fungerer godt.
Vi er dog nysgerrige på hvad vi, i følge dig kan gøre bedre fremadrettet til at opnå de eftertragtede 5 stjerner.
Venlig hilsen
- Peter, Itucation.

Super gode oplevelse af Grafisk Design

Jeg har taget Grafisk Design og Digital Marketing, de er fyldige og man får en rigtig introduktion. Værktøjerne som det har valgt med i uddannelsen, så som Figma, Adobe og Wordpress er super gode. Måske er der for lidt tid til dem, selv om det kun er en introduktion.

23 maggio 2023

Pi... godt kursus

Pi... godt kursus.
Rigtig god underviser.
Fik en god gennemgang af forskellige måder at bruge Python på.
Meeeget gode medkursister.
Vil klart anbefale dette kursus til evt. nybegyndere der gerne vil lære om programmering.

31 marzo 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtige dygtige undervisere med stor faglig viden! Spændende emner. og gode dialoger med hhv. medkursisterne såvel som underviserne. Kan klart anbefales til at få et kendskab til digital marketing!

31 marzo 2023

Inspirerende og udviklende kursus

Inspirerende og udviklende kursus, der giver en masse af gå-på-mod til at blive klædt ekstra godt på ude i erhvervslivet. Enorm dygtige og imødekommende undervisere, der yder en professionel undervisning, med en masse gode fif og vejledning.
Ville ønske at kurset varede længere tid :)

30 marzo 2023

Meget dygtige og kompetente undervisere

Meget dygtige og kompetente undervisere. Min uddannelse i GDPR og informationssikkerhed har været både spændende, relevant og lærerig, og jeg oplever, at jeg nu er eftertragtet på arbejdsmarkedet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

4 marzo 2023