Jeg har idag afsluttet Personalejura inkl. HR, løn og excel kurset, som har været et virkelig spændende og lærerigt forløb. Oplevede et helt fantastisk engagement og formidling fra underviser... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Super godt 6 ugers kursus i emnet. Personalejura inkl. HR, Løn & Excel. Vi lærte rigtigt meget, og fik bl.a. indsigt i hvordan man skal forstår Personalejura og HR og hvor Løn og Excel er bygget op. L... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super godt 6 ugers kursus om emnet "Anvendelse af AI og kunstig Intelligens i dagligdagen". Vi lærte rigtigt meget, og fik bl.a. indsigt i hvordan man som person kan "styre" og prompte sin AI assisten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Itucation, et sted hvor man føler sig godt hjemme fra ledelsen til underviser, det er et godt Team. Jeg gennemførte kursus Windows server & Microsoft 365 incl. Cloud og IT-sikkerhed, fantastisk kursus... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi ved, at det kan være hårdt at stå uden job. Ansøgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er på dagpenge – målrettet den retning, du gerne vil arbejde i.
Hos os får du praksisnær undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjælper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fællesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.
Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.💛
Svanevej 22, 2400, København NV, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har lige gennemførst et helt vanvittig godt tilrettelagt kursus hos ITucation. Skarpt fra start til slut. Over toppen undervisere. Benny Thaibert, Mette Rud og Anette Lind. Især Anette Lind har med sin enorme viden ført os sikkert gennem rørte vande. Ingen spørgsmål for små eller dumme. Og hele tiden med en usædvanlig evne til at få alle med på tryggeste vis. Her er en underviser gjort af noget helt unikt. Aldrig har jeg følt mig så tryg og tilbagelænet i noget så komprimeret og videnstungt. Tak!
Line was incredibly passionate and positive while helping me enroll in my UX design course. Her unwavering commitment, cheerful demeanor, and excellent career guidance made the process smooth and enjoyable. I'm truly grateful for her support and look forward to seeing the results of my learning process and the potential outcomes for my future job.
Har netop afsluttet et rigtig godt kursus i grafisk design og UI/UX! Det var en meget lærerig oplevelse med søde, engagerede og dygtige undervisere hvor jeg fik kendskab til en lang række relevante værktøjer.
Meget gode oplevelse med et kursus hos Itucation.
Jeg deltog i kurset Digital Markedsføring og fik bedre udbytte end forventet! Lærerne var meget kompetente og engageret!
Jeg har lige afsluttet 6 ugers kursus i Grafisk design og UI/UX, med primært Anette ved roret. Det kan kun anbefales! Der er kul på og man spilder ikke sin tid. Der er altid hjælp at hente, venlighed og skyhøjt fagligt niveau. Utrolig dygtige og veluddannede undervisere, veltilrettelagt materiale og super ambitiøs kursus-plan.
Jeg har selv undervist i mange år og set meget god undervisning, men Anettes undervisning er i særklasse, og Itucation føles som et sted der både er knalddygtige til det de laver, og samtidig virkelig vil hver enkelt kursist det allerbedste - lige meget om det tager tid eller er besværligt. Det er en sjælden og meget effektiv kombination.
De seneste 6 uger på kurset har været utroligt berigende for mig, fyldt med værdifuld læring og personlig udvikling
Jeg deltog i et 6-ugers kursus i GDPR og ISO 27001, som jeg blev certificeret i.
Forløbet var temmeligt koncentreret, men underviserne gode og der var en fin afveksling mellem forskellige undervisere og mellem søgning efter praktikplads og undervisning.
Super interessant kursus med Anette og Benny! Stærk anbefaling herfra
Efter deltagelse i GDPR og ISO 27001 kursusforløb må jeg bare konstatere at det er et af de bedste kurser jeg har taget. Fantastiske og engagerede undervisere. Over and beyond. Kan varmt anbefales. Giver så meget i ens rygsæk.
Gik ind til kurset med forventning om at opkvalificere mig med E-Conomic og Dynamics. Men ikke meget mere end det.
Online-Kurset har været fantastisk på alle måder. Her mod slutningen kan jeg konkludere, at jeg har lært rigtig meget.
- Zoom har vist sig et meget bedre redskab end Teams. Kan kun anbefale undervisning via Zoom.
- Fra dag 1 har underviserne vist tålmodighed og vil være sikker på, at alle deltagere lærer noget.
- Vi har skullet nå meget på 6 uger, men jeg føler, at jeg har udviklet på samtlige områder.
- Vores underviser Mansoor er af den type, som giver 1-2 timers teori. Derefter sætter han os i gang med opgaver, da han mener, at vi lærer mere.
I starten var jeg ikke enig i dette, men jeg må trække mine ord i mig igen. Han havde ret.
- Ansøgning og CV dag samt personlig samtale var fantastisk og gav mig stof til eftertanke.
Vores hold har været meget heldige, da ca. 40% af deltagerne har fået job under kurset.
Jeg kan kun anbefale dette kursus. Hvis Jeg kunne give 6 stjerner, så ville jeg gøre det.
Jeg har netop fuldført Itucations 6 ugers kursus for Grafisk Design & UI/UX med Anette Lind som underviser.
Det var en rigtig god oplevelse, med veltilrettelagt undervisning, hvilket var nødvendigt, da der var meget information at lære på kun 6 uger.
Al undervisning blev optaget og lagt tilgængeligt sammen med alt materiale, for alle, så det var nemt at gense, hvis det var nødvendigt.
Der blev taget godt hånd om alle og hvis man havde brug for det, var Anette altid klar til at hjælpe.
Jeg har kun positive oplevelser med Itucation og kan anbefale dem på det kraftigste.
Virkelig godt kursus ! Anette er super fantastisk lærer, hun har forklar meget god og lære mange ting for kort tid.
Fantastiske 6 uger i Grafisk Design UI/UX kursus!
Jeg lærte så mange nye ting og programmer for den tid. Jeg er meget taknemmelig for vores undervisere Anette og Benny, som med deres videnskapacitet kombinerede og formidlede teori og praksis, og delte deres kompetencer med os! Kursusprogrammet var velstruktureret, og vi dækkede meget materiale på den korte periode. Jeg glæder mig til at udvikle mig mere på dette område, og jeg anbefaler kurset til alle, der er interesserede!
Tusind tak, Itucation og fortsæt det gode arbejde! :)
De bedste hilsner,
Stiliyana Popova
Jeg tog i 2023 et kursus i digital markedsføring. Der var ikke meget nyt at komme efter. Det var ca. det samme om jeg lærte i 2013 på handelsskolen. kundesegmentering og målgruppe. jeg havde håbet på mere praktisk information om markedsføring på SOME anno 2023.
Ud over dette var kursus meget rodet med mange forskellige underviserer, der hver havde deres egne holdning til fx. kundetyper, som var direkte modstridene med tidligere information.
Vi var til at starte med 47 kursister, da de havde valgt at undervise to hold (GUO og DIM) sammen. Meget forvirrende opstart.
Jeg vil dog slutte med at rose primære underviser (Carina). Meget oplysende, nutidig, og dygtig til at formidle.
Virkelig godt kursus med et meget gradvis tempo hvor man lærer grundlæggende Python!
Dygtige, engagerede og søde undervisere, coaching undervejs og søde medkursister. Jeg kan kun anbefale kurset hos Itucation i informationssikkerhed. Jeg tog det on-line, og alt fungerede superfint.
Mvh
Sara Treldal Dige
The man I spoke to about the misguiding description of the structure of a course I signed up for was arrogant and unhelpful, saying the course is "not for kids". The e-learning course in data science itself is provided entirely by a 3rd party, Skillsoft, and is LIGHT YEARS away in quality from what you can find elsewhere on the internet. Stay away if you value your time and money.
Fantastisk kursus og oplevelse. Underviser Anette gør kursus interessant og man lærer meget på kort tid.
lige nu
NY
Jeg har været på 6 ugers online Kursus i HR, Løn og PersonaleJura.
Udover det selvfølgelig har været dejligt at sparre med andre ledige og have noget konkret at bruge dagen på, har selve kurset også været en fornøjelse.
At få undervisning af Jan Ulrich er en gave. Man lærer noget spændende og får frisket hukommelsen op på noget man engang kunne. Men oveni det får man en underviser der forstår at ramme sine kursister. Jan underviser med humor, godt humør og know-how. Man føler, som online-kursist, at man sidder i lokalet når han underviser.
Han sørger for alle er med, at materialet er spændende og at man ser frem til hvad det næste han finder på er.
Jeg kan kun anbefale Itucations kurser og særligt hvis man får undervisning af Jan Ulrich 👍🏻
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.