Isisart Recensioni 9

Dettagli dell'azienda

1. Artista
  2. Compravendita di opere d'arte

Scritti dall'azienda

Welkom bij IsisArt.nl! Ben jij op zoek naar een prachtig schilderij? Bij ons vind je 100% handgemaakte schilderijen, echte olieverf op echt canvas! Bekijk onze uitgebreide collectie van abstracte, figuratieve kunst of laat een 'schilderij op maat' maken!

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Turn back brown, eyecatcher in living

Het plaatsen van de bestelling leverde wat problemen met de betaling van België naar Nederland, maar met een mailtje werd een praktische oplossing gezocht met betaling in helften. De levering gebeurde perfect volgens afgesproken timing, ook heel netjes en transportveilig ingepakt en daarbij ook nog eens voorzien van alle ophangaccessoires. Nu is het vijfluik schilderij een eyecatcher in onze leefruimte. Heel fijn!

30 agosto 2025

Blij met ons schilderij.

Gisteren hebben we ons bestelde schilderij ontvangen. En mooi op tijd. En hij is prachtig. Goed beschermd ingepakt. Inmiddels hangt hij op de muur en we zijn er super mee in ons nopjes.. Als ik weer een schilderij nodig heb dan wordt het weer Isis Art.

12 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met het eindresultaat

Heel prettig geholpen door Bella. Er werd heel fijn met ons meegedacht en er zijn meerdere suggesties gedaan door haar. Hierdoor hebben we een mooie keuze kunnen maken en heel blij met het resultaat! Schilderijen werden keurig op tijd geleverd, ruim binnen de afgesproken periode.

30 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijke mevrouw Bella van…

Heel vriendelijke mevrouw Bella van IsisArt. Ik twijfelde een beetje welk schilderij te kiezen, maar zij hielp mij geduldig, met deskundig advies en een aantal gratis ontwerpen. Ben zéér tevreden, topper!!!

6 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik was op zoek naar een mooi abstract…

Ik was op zoek naar een mooi abstract schilderij voor in mijn living en heb op de website van ISISArt een mooi exemplaar gevonden. Ik heb het volledige bedrag betaald en 5 weken later stond er plots een dame aan de deur om deze af te leveren. Zeer tevreden met het resultaat ! De kleuren waren wel iets minder fel dan op de website, maar het past perfect bij het interieur.

24 dicembre 2020

Ben heel tevreden over Isisart

Ben heel tevreden over Isisart. We waren op zoek naar een mooi schilderij voor boven onze bank en die hebben we gevonden bij hun. Erg vriendelijk en meedenkend over de kleur en de grootte.

26 aprile 2019
Valutata 2 stelle su 5

Afspraken niet nakomen en niet communiceren

Op de site is een levertijd van 4 weken vermeld. Inmiddels ruim 8 weken geleden een bestelling geplaatst maar nog altijd niets ontvangen. Ik word ook niet actief geïnformeerd over vertragingen. Inmiddels 3 maal zelf contact opgenomen over de bestelling. Keer op keer een andere excuus waarom de gecommuniceerde datum niet gehaald wordt.
Bijkomend probleem is dat ze bestellingen alleen in behandeling nemen wanneer het volledige bedrag voldaan is. Daardoor zijn we ons geld ook al kwijt en ervaren we ook geen enkele prikkel vanuit Isisart om klanten tevreden te houden.

26 ottobre 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più