perfecte verpakking
Stap binnen in een wereld waar jouw verbeelding tot leven komt en elk stukje hout een verhaal vertelt. Bij Kidsworx nodigen we je uit om de magie van creativiteit te ontdekken en je eigen unieke meesterwerk te creëren. Met onze freesmachines frezen we mooie, gladde en stevige basis figuurtjes. We hebben inmiddels ruim 350 figuurtjes, van dinosaurus tot wandborden en we voegen voortdurend nieuwe items toe aan onze groeiende collectie. Onze houten figuren kunnen op talloze manieren worden bewerkt, zoals schilderen, handletteren, bekleden met papier of stof, decoreren met Deco page, wol of mozaïektegeltjes en ook de basis is voor epoxy.
Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
perfecte verpakking
Eigene Entwürfe wurden schnell und unkompliziert umgesetzt

Risposta di Kidsworx
Ik heb al meerdere keren wat laten maken of besteld voor mijn Workshops. Kidsworx geeft een super goede service en denken met je mee. Dan wordt de levering supernetjes verpakt en verzorgt. Voor vele prachtige creatie's zeker het aanraden waard!
Bedankt Kidsworx!
groetjes Gerdiene Reurich

Risposta di Kidsworx
Geweldig! Ze doen alle moeite om mijn grote bestelling op tijd te maken en zelfs ruim van te voren af te leveren. Nu kunnen we heerlijk knutselen.

Risposta di Kidsworx
Heel fijn dat ik een bestaand produkt in een andere maat kon krijgen. En superlief dat t langsgebracht is.

Risposta di Kidsworx
Prima ervaaring keurig persoonlijk bij ons afgeleverd.

Risposta di Kidsworx
Het is voor mij een goede ervaring omdat ze mooi werk leveren, voor zeer betaalbare prijzen.

Risposta di Kidsworx
Helaas heb ik niet de bomen ontvangen die ik besteld heb. Postnl was ook al te laat, De zending zou dinsdag binnen komen maar dat is donderdag geworden. Dus dat helpt niet mee
net gebeld en het is opgelosd ik krijg nieuwe opgestuurd helemaal top

Risposta di Kidsworx
Zeer positieve ervaring met Kidsworx. We hebben een kinderstoeltje besteld om samen met mijn zoontje te schilderen en het voldeed helemaal aan de verwachtingen. De bestelling was eenvoudig te plaatsen en snelle levering. Daarnaast heeft de webshop een leuk en origineel assortiment. Zeker een aanrader voor wie iets creatiefs zoekt!

Risposta di Kidsworx
Ik heb kennis gemaakt met Kidsworx op de creabeurs in Vijfhuizen. Daar kreeg ik een flyer met Qr code naar de website. Deze was duidelijk, betaalbaar en mijn bestelling werd snel geleverd. Ook toegankelijk voor particulieren en zeker voor herhaling vatbaar.

Risposta di Kidsworx
Snelle levering, goede kwaliteit hobbymaterialen en duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

Risposta di Kidsworx
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.