Valutata 5 stelle su 5

Ik kreeg de infrarood warmte borstel en K18 heatbounch product binnen. Super tevreden over! Snel geleverd en de producten doen precies wat ze moeten doen. Mooie krullen kunnen maken en K18 heatbounch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik de infrarood borstel nu een tijdje en ben er heel tevreden over. Het is makkelijk in gebruik na even oefenen en mijn pluizige haar ziet er na gebruik glanzend en verzorgd uit met meer volum... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zo blok ermee. Ik kan Zelfstandig m’n haar stylen en het eindresultaat is alsof ik bij de Kapper ben geweest

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

Isayé is een innovatief haarstylingmerk dat luxe tools combineert met gebruiksgemak. Onze styling brushes zijn ontworpen om het haar te beschermen, glans te geven en salonresultaten thuis te creëren. Wij geloven dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd mag voelen met gezond, stralend haar als basis.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

infrarood haarborstel

Ik ben sprakeloos van deze fantastische infraroodhaarborstel; hij overtrof al mijn verwachtingen. Ik kan mijn haar stylen en binnen enkele minuten de deur uit. Ik kan dit merk van harte aanbevelen; het biedt uitstekende kwaliteit en resultaten. Nog even ter herinnering: Brazilianen houden van goede dingen, daarom heb ik voor ISAYÉ gekozen.

7 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mega blij mee, eindelijk iets dat werkt op Aziatisch haar!

Ik heb de infrarood borstel nu een aantal dagen in huis, en wat een uitvinding!! In no time ben ik klaar, volume in mijn haar, mooi gestyled, en zelfs met droog haar! Daarbij blijft t echt lang mooi en goed zitten, en met mijn stijle, gladde, zware Aziatische haar, heb ik daar vaak moeite mee gehad. Alles zakte direct uit, maar met de infrarood borstel van Isaye kan ik snel stylen en blijft het vrijwel de hele dag mooi zitten!!! Ik ben dus oprecht heel blij met deze borstel!

29 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fan van de infrarood borstel!

Ik heb de infrarood borstel gekocht na enkele keren proberen van een ander. Hij doet wat hij beloofd: geen pluizige haren, niet te veel gedoe en mijn haar glanst mooi. ❤️ Heel blij mee!

30 novembre 2025

Combi-deal

Ik heb de combi deal gekocht en ben er echt super blij mee! Ik had de borstel van Olivia Garden, maar ik vind deze eigenlijk beter!

17 novembre 2025

WOW!!

WOW, echt boven verwachting!
Ik ben zó blij dat ik deze styling brush heb ontdekt! Mijn haar ziet er binnen een paar minuten superglad en glanzend uit, zonder dat ik er tig producten voor hoef te gebruiken. Hij warmt snel op, werkt mega fijn en mijn haar voelt daarna alsof ik net van de kapper kom. Echt… dit is zo’n tool waarvan je niet wist dat je ’m nodig had tot je ’m probeert. Absoluut een enorme aanrader!

14 novembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più