Aankoop refurbishede Imac. Luc en Ingeborg zijn deskundig, vriendelijk en voor mij als digibeet ook geduldig.Heel fijn was het overzetten van de gegevens voor een schappelijke prijs. Ben daardoor... Leggi di più
Top service! 100% aanbevolen Over de jaren heen ben ik bij iphonerepair altijd super geholpen. Het personeel is heel vriendelijk en de eigenaar komt me altijd tegemoet. Er wordt echt naar mijn verhaa... Leggi di più
Jolanda Wat een service, kapotte glasplaat van I-Phone 5SE binnen 20 minuten gerepareerd, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. En erg belangrijk geen verkooppraatje over een nieuw hoesje,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
We zijn een reparatiebedrijf dat met uitsluitend originele Apple onderdelen werkt. We staan voor een goede en snelle reparatie. iPhone en iPads worden bij ons gerepareerd terwijl je wacht. MacBooks en iMacs op zeer korte termijn. We hebben voor de iPhone en iPad alle onderdelen doorlopend op voorraad. Voor de meeste iMac en MacBook de meest gangbare onderdelen op voorraad.
Wilhelminalaan 34, 6017BB, Thorn
- 0475 21 51 31
- info@iPhoneRepair.nu
- www.iphonerepair.nu
Le persone hanno visualizzato anche
Aankoop refurbishede Imac.
Aankoop refurbishede Imac.
Ben daardoor met een "bijna nieuwe" Imac naar huis gegaan.
En natuurlijk spiek je op MP wat daar de prijs.Wat ik betaald heb voor een Imac van 2018 met ssd schijf wordt door menigeen gevraagd voor 2015.
Voor de tweede keer, ook ooit een Ipad gekocht, voortreffelijk geholpen.
Marianne Jongeboer
Top 👍🏼
Super snelle service bij het repareren van mijn scherm en top geholpen 👍🏼
slechte nazorg
Extreem onvriendelijke eigenaar. Zelden heb ik z'n slechte service afhandeling gezien of ben ik op z'n "ik ga je een lesje leren" manier behandeld; inclusief schelden, telefoon opleggen en compleet negeren van consumenten recht (e.g. binnen 14 dagen iets retourneren).
reparatie macbook, super
een tijd geleden mijn scherm van mijn macbook laten vervangen. nu bleek er toch nog iets mis te zijn.. dus terug gegaan. ze hebben het super goed opgelost en hersteld! heel erg bedankt hier voor 😊 super service!
Iphonerepair heeft me heel goed geholpen
Iphonerepair heeft me heel goed geholpen met het vervangen van het scherm op mijn iPhone 7. Het scherm was al eens vervangen door een andere shop die denk ik geen echte Apple onderdelen gebruikte want het was aan de randjes los gegaan na 3 maanden na het vervangen. De eigenaar heeft het nieuwe scherm er meteen opgezet, ik kon er op wachten. Fijne service, en ze hebben ook lekkere koffie!
Top service! 100% aanbevolen
Top service! 100% aanbevolen
Over de jaren heen ben ik bij iphonerepair altijd super geholpen. Het personeel is heel vriendelijk en de eigenaar komt me altijd tegemoet. Er wordt echt naar mijn verhaal geluisterd en ze nemen veel tijd om een persoonlijke service te geven. Maakt niet uit of ik kom met software of hardware problemen, of gewoon een vraag.
In juli 2018 is door iphone repair…
In juli 2018 is door iphone repair Thorn de batterij van onze ipad air vervangen. De ipad die voor de reparatie goed werkte kregen we terug met een niet werkende voorcamera. Deze werkte voor de reparatie prima. Nog geen jaar later in juni 2019 was de vernieuwde batterij al stuk. Orginele apple onderdelen, Ik betwijfel het.
Onvriendelijke eigenaar
Touch ID werkt niet meer omdat er geen origineel Apple onderdeel gebruikt werd
Beeldscherm van iphone6 laten vervangen inclusief 3 maanden garantie. Het vervangen beeldscherm is een Chinees 'aftermarket' product en helaas niet origineel van Apple. Daardoor is de touch ID verloren gegaan. Ik ben terug gegaan en de eigenaar probeerde het mij in de schoenen te schuiven. Er zou te hard op de 'home button' gedrukt zijn. Hij heeft de 'home button' vervangen tegen betaling. Na navraag bij Apple blijkt de touch ID definitief verloren gegaan omdat het beeldscherm niet origineel is. Jammer.
Dit is een reactie op uw antwoord:
Beste,
in uw antwoord maakt u 3 verkeerde aannames:
- ik zou uw commentaar niet begrepen hebben. Ik denk dat ik uw commentaar in de winkel goed begrepen heb.
- er zou sprake zijn van waterschade. Er is geen waterschade. U heeft dit argument verzonnen om uw verhaal kracht bij te zetten.
- er zou heel hard op de home button gedrukt zijn. Er is niet 'heel' hard op de home button gedrukt. Ook dit argument heeft u verzonnen om uw verhaal kracht bij te zetten. Er is de afgelopen vijf jaar wel ontzettend vaak op de home button gedrukt.
- de home button zou aan de binnenkant bijna afgebroken zijn. U heeft mij de home button en het bijhorend aluminium plaatje in de winkel laten zien. Er was niets gebroken, ook niet bijna. Het aluminium plaatje was licht gebogen door het veelvuldig gebruik.
Ik begrijp dat u deze 3 aannames aanvoert ter verdediging. Wat ik niet begrijp en erg kwalijk vind is dat u liegt over de echtheid van het vervangen beeldscherm, Dit is GEEN origineel Apple onderdeel maar een 'aftermarket' product. Ik was in een Apple store bij de afdeling 'technische ondersteuning'. Hier werd meteen duidelijk dat dit GEEN origineel Apple beeldscherm is en dat de problemen met de touch ID veroorzaakt worden door het feit dat het geen origineel beeldscherm is.
mvg Giel
Dit is een antwoord op uw tweede antwoord:
Goedemorgen,
u probeert onze discussie te manipuleren door uw eerste bericht te wissen en te vervangen door een nieuw bericht. Ik zag de bui al hangen en had er gelukkig al een screenshot van gemaakt.
Of mijn telefoon waterschade heeft gehad, er te hard op de home button gedrukt is en afgebroken is wordt een welles nietes vehaal. Daar schieten we beide niets mee op en kunnen we allebei niet meer bewijzen.
Wat ik wel kan bewijzen is dat u bij de reparatie van mijn beeldscherm geen origineel Apple beeldscherm heeft gebruikt en u waarschijnlijk (maar dat is dus nog een aanname van mij) bij andere beeldscherm reparaties ook geen originele Apple onderdelen gebruikt. Ik vraag u daarom vriendelijk op dit forum te bevestigen dat u uitsluitend originele Apple (en geen originele namaak) gebruikt. Dan kan ik daarna verdere stappen ondernemen.
mvg Giel

Risposta di iPhoneRepair
Snelle en vakkundige service
Heel erg bedankt voor de snelle en vakkundige service.
Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen.
Jacques Pustjens
Super service..vriendelijk en reparatie …
Super service..vriendelijk en reparatie was snel klaar! Aanrader voor iedereen 👌
TOP behandeld en afgehandeld
Snelle offerte, goede afhandeling van de reparatie, snel gerepareerd en een perfecte afhandeling met de betaling. Komen zeker weer terug als het nodig is.
Supersnelle service!
Supersnelle service! Eerst in mijn eigen stad geweest voor de reparatie van mijn iPad, hier hadden ze geen onderdelen voor dus en moest ik een paar dagen wachten. Ik gebruik hem echter voor mijn werk dus had hem de volgende dag alweer nodig.
Echter bij iPhoneRepair werd ik direct geholpen en ontvangen door klantvriendelijk personeel die mij gelijk een koffie aanboden tijdens het wachten. Die zelfde dag was hij gerepareerd!
Super, als er ooit nog eens iets voor doet weet ik dat ik hier goed terrecht kan!
Jolanda
Jolanda
Wat een service, kapotte glasplaat van I-Phone 5SE binnen 20 minuten gerepareerd, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. En erg belangrijk geen verkooppraatje over een nieuw hoesje, want het hoesje wat er om zat is echt goed genoeg.
Ik kan ze aanbevelen!!
Iphonerepair als erg goed en …
Iphonerepair als erg goed en servicegericht ervaren!
Ondanks dat ik niets gekocht heb zeer goede service gekregen.
T.Godderij
Absoluut géén Apple fan maar de service …
Absoluut géén Apple fan maar de service die geleverd wordt is altijd oprecht én ge-wel-dig! Onherstelbare (water)schade aan m'n Sony smartphone werd eerlijk gecommuniceerd i.p.v. een onnodig dure reparatie..
Super fijne en snelle service.
Super fijne en snelle service.
Zonder afspraak binnengelopen en twintig minuutjes later was het scherm vervangen. Goed geinformeerd over het gebruik van een goede screenprotector en informatie gekregen over een eventuele toekomstige aankoop van een refurbished Iphone-toestel. Kortom: dit adres raad ik aan ieder aan!
Service met hoofdletter S
Zonder afspraak binnen lopen én mijn Iphone-probleem word meteen verholpen onder het genot van een lekkere kop koffie
Service met hoofdletter S
Advies
Zeer deskundig advies gekregen en mijn dochter correct geholpen. Daarvoor dank!
Perfecte reparatie & service!
De afgelopen maand 2x problemen gehad met Apple produkten. Eerst mijn MacBook Air, daar ging het toetsenbord kapot. Bleek een US toetsenbord te zijn en was moeilijker te krijgen maar werd snel gevonden en besteld. Reparatie werd direct uitgevoerd en ik kon mijn MacBook om 23.00u nog afhalen omdat ik hem de volgende ochtend direct nodig had.
Vandaag mijn Iphone, wilde niet meer opladen, kon gelijk langs komen en na goed testen moest de oplaad poort vervangen worden. Binnen 30 minuten gedaan en meteen gerepareerd.
Zeer snelle, goede en duidelijke service. Luc heeft een no nonsense instelling en geeft heldere informatie omtrent je probleem.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.