Tomado vriezer binnen een jaar defect. Inventum vraagt mij de factuur op te sturen. daarna vraag om typeplaatje aan de achterkant op te sturen, maar dit was niet voldoende, toen typeplaatje aan de b... Leggi di più
Oven na 2 maanden kapot, klantenservice 3x proberen te bereiken om afspraak te maken voor reparatie, na 7 weken nog niets gehoord. Als ik dat had geweten had ik nooit een Inventum gekocht
Bij Bol koelvriescombinatie gekocht van INVENTUM. Na 6 maanden vriezer doet extreem vriezen vlees kan ik weggooien zelf de groenten bevriest in de groentenla!!!! 19 januari monteur geweest hakt het... Leggi di più
Geweldige service! Mijn Inventum airfryer was 2 maanden oud toen ik per ongeluk de uitschuiflade van de mand liet vallen. Daardoor waren er een paar stukjes afgebroken waardoor de mand niet meer paste... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Inventum Waardeloos bedrijf
Inventum: Waardeloos bedrijf
25 november een melding gedaan van een kapotte kookplaat (na een jaar al stuk). Op 4 december is de melding pas in behandeling genomen na een herinnering. Op 18 december is er een gaatje om een monteur te sturen. Dat er een peuter in huis is waarvoor al twee weken niet gekookt kan worden, is "vervelend", maar ze hebben onderbezetting, dus ik heb pech. Spijt dat ik hier een kookplaat heb gekocht. De afzuigkap was ook al stuk na drie weken. Heeft weken geduurd voordat deze gemaakt werd. Goedkoop is duurkoop in dit geval.
Nooit meer inventum!
Ik heb een inbouwoven van nog geen 3 jaar oud die niet meer goed warm wordt. Ik heb geen garantie!!! Na nog geen 3 jaar mag zo'n oven toch niet stuk gaan! Nu maken ze reclame met standaard 5 jaar garantie. Echt zot dat zo iets stuk kan gaan en ik dan bij 200 euro moet betalen voor een monteur en om het te laten maken (terwijl een verwarmingselement amper 20 euro kost)!! Ik wilde graag een Nederlands merk, maar neem nooit meer een inventum!!
Onderstaande reviews spreken voor zich
Waardeloze producten, denk dat onderstaande reviews voor zich spreken.
Al ruim 4 weken bezig om een monteur te krijgen. Bedrijven schuilen zich te snel onder 'het is nu drukker dan normaal'. Dan fix je je bezettinggraad toch?
Spendeer iets meer en koop een ander merk, een merk die wel doet wat ze beloven. Service verlenen.
Geweldige service
Geweldige service. Combi-magnetron was kapot aangekomen, dit helaas na 2 maanden pas opgemerkt aangezien hij opgeborgen stond voor verhuizing. Mailtje gestuurd, en binnen 1 dag hadden we gratis een nieuwe, en hij werkt goed! Geweldig bedrijf.
Kijk verder, geen inventum
Niet aan beginnen zeker als het apparaat kapot gaat de service is zo slecht dit hou je niet voor mogelijk, telefonistes die de telefoon ophangen, van het kastje naar de muur word je gestuurd en je word aan het lijntje gehouden dat het of het onderdeel er bij na is of dat je word ingepland echt kansloos bedrijf
Dan zijn er weer monteurs ziek gaat niet lang duren of het kwaliteits verhaal van inventum word ook geschiedenis
Slechtste service ooit meegemaakt!
Op 31 augustus deed ik een sevicemelding. Mijn melkopschuimer was kapot binnen de garantietermijn en ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen. Het is nu 6 december en na talloze telefoontjes en mail, heb ik nog steeds geen melkopschuimer. Ik word door de diverse medewerkers daar steeds aan het lijntje gehouden (als hij er volgende week nog niet is, bel je maar weer even) Net weer gebeld, ze gaan een onderzoekje" doen waar de melkopschuimer gebleven is in het verzendproces. Bizar!! Waardeloos bedrijf!!
Een inventumkoelkast van nog geen 4…
Een inventumkoelkast van nog geen 4 jaar kapot. Valt buiten de garantie, want die was 3 jaar. Nu zit ik al 12 weken zonder werkende koelkast, word ik door de klantenservice (Lorenzo, Stephenie, Lesley en anderen) van het kastje naar de muur gestuurd. Wachten op 1 onderdeel, besteld begin oktober, komt volgens verwachting midden december binnen (hopelijk). Monteur is nooit langs geweest, heeft telefonisch een prognose gedaan wat er kapot zou kunnen zijn. Misschien is dit niet eens het geval. Nergens wordt er meegedacht. Iedereen verschuilt zich enkel achter 'Je hebt geen garantie meer'. Ik wil een officiële klacht indienen bij een leidinggevende. Moet via de mail, komt terecht bij de klantenservice. 4 dagen op rij dezelfde mail gestuurd en niets van een leidinggevende gehoord. Je betekent helemaal niets voor hun. Het geld is binnen, garantie vervallen, dus niemand doet nog moeite voor je op welke manier dan ook.
Wil je slechte kwaliteit? Niet betrouwbaar en een waardeloze klantenservice? Koop dan vooral iets bij Inventum.
niets kopen servise heel slecht
1 inductiekookplaat gekocht na 1 week haar scheurtjes in de plaat en kook zones doen t niet goed14 dagen aan t bellen mailen moest de inductie kookplaat resette gedaan haalde niks uit zou mail krijgen moest 2x fotos maken van de inductieplaat toen beloofde inventum tot 3 x toe dat er een monteur zou komen zouden gisteren terug bellen of mailen niet gedaan vamdaag weer gebeld nu was er niks bekend van de melding na veel praten zouden ze eind van de dag contact opnemen ik geloof er niks van
Slecht product met trage Inventum service
Wij hebben recentelijk een Inventum Combi-Magnetron gekocht met hete lucht functie. Inventum adverteert ermee dat de maximale temperatuur 220 graden is. Na ontvangst van de combi-magnetron hebben wij de oven gebruikt met een recept op 180 graden en 20 minuten. Na de verstreken tijd bleek de vis rauw en koud. Contact gezocht met Inventum waarop wij 8 dagen moesten wachten tot een monteur kon worden ingepland, vervolgens 14 dagen tot de monteur kon komen. Conclusie de het apparaat is prima in orde, een temperatuur verschil van 25 graden tussen de onderzijde van de oven en de temperatuursensor is normaal. Ook een 2e monteur kwam met een vergelijkbaar verhaal. De oven haalt de beloofde temperatuur van 220 graden bij lange na niet, tenminste niet om een pizza warm te krijgen, is totaal onmogelijk. Inventum reageert niet meer op emails en telefonisch kom je niet voorbij het call center. Wat een slecht bedrijf. Nooit meer een Inventum apparaat!
Deur vriesvak steeds stuk
Mijn moeder van 90 jaar heeft een inventum koelkast, KV600 van 2 jaar oud. Nu is al twee keer in korte tijd de deur van de vriezer kapot gegaan. Het is een veel voorkomend probleem. Echter zij moest een nieuw deurtje zelf betalen. Bij de tweede keer om coulance gevraagd. Maar nee hoor, men wilde van niets weten. Wat een slecht bedrijf. Er was geen fatsoenlijk gesprek te voeren door de starre houding van de medewerker.
NOOIT MEER EEN INVENTUM.
KOOP NOOIT INVENTUM
In november 2023 nieuwe keuken met 6 Inventum apparaten gekocht. Wat een ellende! Vaatwasser lekt, rubber van de over kapot, afzuigkap werkt voor geen meter. Na 4 maanden opgelost. Nu ineens kortsluiting in de kookplaat. Wacht al 3 weken op monteur, die komt 3 december en gaat 'm 'repareren'. We weten van tevoren dat dat niets wordt, dus nieuwe bestellen en weer 3 weken wachten voordat die geplaatst zal worden. Hopelijk hebben we voor de kerst een werkende kookplaat. De nieuwe deur van de oven is nog steeds niet goed, ook maar weer gemeld 😞 Ben je monteur? Ga dan bij Inventum werken, heb je altijd voldoende werk!
Inventum slechte service
Ik heb een vrijstaande oven OV307B/01 die niet goed werkt. Geprobeerd een storingsmelding te maken wat niet gelukt is. Foto van deze melding uitgeprint en via Gmail verzonden en de reactie was weer naar de melding te gaan. Gebeld en de melding werd genoteerd. Geen vervolg van Inventum. 16-10 een brief gestuurd naar de directie en GEEN antwoord. De apparaten worden in China gemaakt en het bedrijf kan ook beter daarheen verhuizen. Wat een SLECHTE service. G. Musch- Capelle aan den IJssel
Waardeloos merk en bedrijf
Waardeloos merk en bedrijf. In 2021 onze nieuwe keuken laten plaatsen met alle apparaten van Inventum. Binnen 3 jaar vaatwasser en afzuigkap al defect. Vaatwasser erg lang moeten wachten op een monteur, maar uiteindelijk gemaakt. Afzuigkap zitten we al 2 maanden op te wachten, eerste keer dat de monteur kwam had hij het onderdeel niet bij zich want dan kon nog niet geleverd worden. Weer 3 weken wachten, heeft ie niet de goede motor bij zich! Klantenservice is ook schandalig en zeggen dat ze er verder niets aan kunnen doen. Nooit maar dan ook nooit meer koop ik wat van inventum.
Een 1 is nog te hoog !
Een 1 is nog te hoog !! Wat een … bedrijf !! En dat is nog zacht uitgedrukt. Mensen, koop nooit wat van Inventum voor je keuken want je word belazerd !
Hier al 11 maanden bezig met apparatuur in onze nieuwe keuken.
Ze beloven van alles en komen hun afspraken niet na.
3 jaar geleden nieuwe keuken alle…
3 jaar geleden nieuwe keuken alle apparaten inventum! 1oktober vaatwasser blijft piepen lamp eco was knipperen. Contact klantenservice monteur komt langs.zegt dat de kraan toevoer vast zit. Wil wel dat ik betaal. Vervolgens nieuwe kraan loodgieter zegt dat het niet aan de kraan zit maar vaatwasser. Weer contact inventum duurt weer 3weken voor er iemand zou komen . Mail vrijdag laat door omstandigheden kan de monteur niet komen. Ik weer aan de telefoon ze weten niet wanneer zit weer afdeling afspraken. Dit ben ik zo zat. Shit klantenservice. Dit is de eerste en laatste keer dat ik wat gekocht heb bij inventum. Ze verwachten ook nog dat ik weer moet betalen voorrijkosten monteur. Nou ze kunnen de pot op
Nieuwe vaatwassers beide binnen 2,5 jr kapot
Vaatwasser gekocht in 2019, ging in 2022 kapot. De nieuwe vaatwasser (binnen garantie en dus geleverd door Inventum) is nu 2,5 jr later ook weer kapot. Inventum geeft aan dat de garantie van de 2e (nieuwe) vaatwasser inging in 2019. ??? Bizar. Wat een slecht product dat een vaatwasser niet eens 3 jr normaal functioneert. Nooit meer een Inventum product. En weer waterschade aan de keuken.
elektrische deken stuk
onze elektrische deken verwarmde niet mee. We hadden wel nog garantie. Na een eenvoudig berichtje op jullie site, kregen we al enkele dagen later een nieuwe deken.
Geweldig, geen gezeur met terugsturen enz.
Chapeau!!
Heel veel hartelijke groeten van Marion van Kooten Maastricht
Stofzuiger
Wachten op mijn nieuwe stofzuiger en ja daar was hij prachtig rood heel handzaam.
Lange snoer zodat ik over makkelijk bij kan maar het beste nog heerlijk rustig goed op zuigkracht in te stellen.
Ben blij een top stofzuiger een echte aanrader voor een mooie prijs inventum.
nooit meer Inventum
Wat een verschrikkelijk slechte service!
Vaatwasser aangeschaft in 2020 met aanmelding/registratie voor 5 jaar garantie.
Inmiddels al 3 keer gerepareerd onder garantie en nu wederom een reparatieverzoek moeten doen.
Tot mijn verbazing willen ze nu niet meer zonder voorrijdkosten en reparatiekosten langskomen. De garantie zou verlopen zijn????
Dit was het eerste en laatste Inventum apparaat bij ons in huis!
ojee wat er Wat een trieste boel hier…
ojee wat er Wat een trieste boel hier ga snel van dit pad
voor mij geen inventum