Bestelling gedaan op een avond, zelfs na 18 uur en toch 's anderendaags al geleverd...van Nederland naar België...is voor mij niet echt noodzakelijk dat het zó vlug gaat. Duidelijke en snelle communic... Leggi di più
Diverse andere sites melden "niet leverbaar".De internetdrogist meldde "op voorraad". dus gelijk maar 10 stuks besteld vanwege gratis verzenden boven 75 Euro en de vermoedelijke beschikbaarheids probl... Leggi di più
Uitgebreid assortiment op de website, mis nog wel kruiden van vitotaal. Vlotte afhandeling van bestelling, maar duurde wel langer dan volgende dag in huis. Dat lag denk ik aan koningsdag. De korting d... Leggi di più
Snelle verzending en spullen lijken mij prima in orde. Dop van wasmiddel was afgeplakt met dikke tape maar denk(hoop) dat dit ter bescherming is. Zullen zien of het wasmiddel ook echt wasmiddel i... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Tevreden
Alles was op voorraad en is vlot geleverd .. gelijk de volgende dag al
Wederom presteert Post NL het om te…
Wederom presteert Post NL het om te doen alsof ze tevergeefs bij mij wilden bezorgen en verwezen ze me weer naar de Jumbo in Scheemda l ik was de hele dag thuis en heb ook geen papiertje in de bus aangetroffen; daar kunnen jullie niks aan doe maar voor de toekomst is het goed dat jullie het weten dat Post nl te Scheemda dit steeds weer flikt

Slechte communicatie
Slechte communicatie, slechte verpakking na 4 dagen vertraging en beschadigde inhoud, geen antwoord op klacht (belachelijk), geen recht om webwinkel te numen!

Risposta di Internetdrogisterij
Goedkoop, maar nooit op voorraad en daardoor veel langere verzendtijd.
Het product dat ik altijd bestel is goedkoop maar helaas nooit op voorraad terwijl op de website staat van wel. Eerder had ik hetzelfde probleem bij koopjesdrogisterij.nl, daarom nu een bestelling gedaan bij internetdrogisterij.nl. Blijkbaar zijn deze websites van dezelfde organisatie en zijn de producten van mijn afgelopen 3 bestellingen steeds niet op voorraad. Dus volgende keer toch maar bij een minder goedkope webshop bestellen maar dan is m'n bestelling tenminste op tijd binnen.

4 dagen te laat bezorgd
4 dagen te laat bezorgd. Een dag later kan altijd maar 4 dagen zonder melding is echt niet goed.

3x niks …
De bestelling gedaan ik denk bijna 3 weken geleden nog niks ontvangen de levering is alle belabberd

Wees gewaarschuwd!!!
Bestelling nooit ontvangen. Klacht ingediend bij de webshop en nooit een reactie ontvangen. Zeer slecht!

Risposta di Internetdrogisterij
Volgende dag bezorgd? Echt niet!
Op de site staat duidelijk vermeld dat wanneer je voor 19:30u besteld, het de volgende dag in huis is. Daarom gekozen om hier twee producten te bestellen. Na dagen wachten op een verzendbevestiging, heb ik via de chatbot contact proberen te zoeken. De chatbot is nog in het begin van de hulpverlening. Op standaard vragen kan het antwoord geven, maar wanneer ik vraag om met een medewerker te spreken, word ik gedag gezegd.
Vervolgens heb ik een e-mail gestuurd met de vraag waarom het zo lang duurt met mijn bestelling en de vraag over het stukje bezorgen op de volgende dag. Ik krijg een automatisch gestuurde mailbevestiging terug waarin staat dat er binnen 1-3 werkdagen contact met mij zal worden opgenomen.
Na 3 dagen heb ik een mail gehad dat er vertraging was bij mijn bestelling (goh, de bestelling had er al 2x moeten zijn).
Ik heb tot op vandaag, meer dan een week na mijn e-mail, nog steeds geen antwoord van de klantenservice. Inmiddels heb ik wel mijn pakketje binnen, maar aangezien het zo lang duurde, was ik genoodzaakt om elders alsnog het product te bestellen. (Dat was er wel zoals beloofd de volgende dag).
Ik vind het misleidend dat er zo geadverteerd wordt met het stukje volgende dag bezorgd. Geef bij de producten zelf aan hoelang het duurt met de verzending. Daar heeft een klant meer aan. Wanneer ik lees dat een product op voorraad is + er wordt geschreven dat het de volgende dag wordt bezorgd voor een bepaalde tijd, ga ik daar ook van uit. Beetje gek dat het product dan ineens niet meer op voorraad is..

Risposta di Internetdrogisterij
Goede prijs en duidelijke afspraken en…
Goede prijs en duidelijke afspraken en richtlijnen.
Snel bezorgd, prima spullen
Snel bezorgd, goed ingepakt, uiteenlopende producten voor een scherpe prijs
Communicatie was fijn toen er een…
Communicatie was fijn toen er een product niet op voorraad was, verder hadden ze best groot assortiment ben verrast.
Geweldig zoals de producten altijd zo…
Geweldig zoals de producten altijd zo snel worden bezorgd, en een heel goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel en goed geleverd
Kunnen niet voldoen aan levering
Heb mijn bestelling gedaan en betaald. Tijdje later bleek dat ik maar 8 kon bestellen ipv 20. Weer later bericht dat er problemen zijn net leveren en dat ik langer moet wachten. Baal ik vreselijk van. Was voor mij spoedbestelling. Nooit weer internetdrogisterij.

Risposta di Internetdrogisterij
eerlijk en oprecht behandeld.
netjes bericht gehad dat mijn product niet leverbaar was. binnen een paar dagen wel en direct verstuurd. dus toch nog snel geleverd.
Plus en min
Voor de tweede keer bestelling niet compleet kunnen leveren. Sommige artikelen waren niet meer voorradig. Daardoor ook ander halve week moeten wachten. Ik werd wel goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelde artikelen. Communicatie is goed en transparant.

Risposta di Internetdrogisterij
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.