Valutata 5 stelle su 5

Bestelling gedaan op een avond, zelfs na 18 uur en toch 's anderendaags al geleverd...van Nederland naar België...is voor mij niet echt noodzakelijk dat het zó vlug gaat. Duidelijke en snelle communic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Diverse andere sites melden "niet leverbaar".De internetdrogist meldde "op voorraad". dus gelijk maar 10 stuks besteld vanwege gratis verzenden boven 75 Euro en de vermoedelijke beschikbaarheids probl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Uitgebreid assortiment op de website, mis nog wel kruiden van vitotaal. Vlotte afhandeling van bestelling, maar duurde wel langer dan volgende dag in huis. Dat lag denk ik aan koningsdag. De korting d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle verzending en spullen lijken mij prima in orde. Dop van wasmiddel was afgeplakt met dikke tape maar denk(hoop) dat dit ter bescherming is. Zullen zien of het wasmiddel ook echt wasmiddel i... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Wederom presteert Post NL het om te…

Wederom presteert Post NL het om te doen alsof ze tevergeefs bij mij wilden bezorgen en verwezen ze me weer naar de Jumbo in Scheemda l ik was de hele dag thuis en heb ook geen papiertje in de bus aangetroffen; daar kunnen jullie niks aan doe maar voor de toekomst is het goed dat jullie het weten dat Post nl te Scheemda dit steeds weer flikt

7 ottobre 2023

Beste Silvert,

Wat vervelend dat je dit iedere keer overkomt. Heb je al eens een klacht ingediend bij PostNL zelf? Zij spreken de bezorger er dan op aan. Misschien helpt het.

Een briefje doet PostNL helaas niet meer. Dus je kan je Track en Trace code in de gaten houden waar het pakketje is. Hopelijk doet PostNL de volgende keer wat beter zijn best.

Het team van InternetDrogisterij.

Slechte communicatie

Slechte communicatie, slechte verpakking na 4 dagen vertraging en beschadigde inhoud, geen antwoord op klacht (belachelijk), geen recht om webwinkel te numen!

8 ottobre 2023

Beste Dan Dinca,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling dat je een beschadigd pakket hebt ontvangen. En we willen dat graag voor je oplossen. Ik kom echter geen mail van je tegen. Zou je deze nogmaals door kunnen sturen. En je gegevens aan ons door kunnen geven via TrustPilot? Dan komen we er op terug.

Valutata 3 stelle su 5

Goedkoop, maar nooit op voorraad en daardoor veel langere verzendtijd.

Het product dat ik altijd bestel is goedkoop maar helaas nooit op voorraad terwijl op de website staat van wel. Eerder had ik hetzelfde probleem bij koopjesdrogisterij.nl, daarom nu een bestelling gedaan bij internetdrogisterij.nl. Blijkbaar zijn deze websites van dezelfde organisatie en zijn de producten van mijn afgelopen 3 bestellingen steeds niet op voorraad. Dus volgende keer toch maar bij een minder goedkope webshop bestellen maar dan is m'n bestelling tenminste op tijd binnen.

6 ottobre 2023

Beste Suzanne,

Dat is niet de bedoeling. Want InternetDrogisterij (inderdaad "familie" van, zou wel degelijk uit voorraad moeten leveren. Ik zoek dan ook graag even uit, of de door jouw bestelde artikelen wel juist in ons systeem staan. Zou je ons door kunnen geven, met welke gegevens je hebt besteld? En, mocht je weten om welk product het gaat, horen we dat ook graag.

4 dagen te laat bezorgd

4 dagen te laat bezorgd. Een dag later kan altijd maar 4 dagen zonder melding is echt niet goed.

6 ottobre 2023

Beste David,

Onze excuses dat je bestelling te laat bij je is bezorgd. Natuurlijk zijn we het volledig met je eens dat dit niet mag. Helaas komt het af en toe voor dat een product te vaak wordt verkocht. Maar dan zouden we je hiervan op de hoogte moeten brengen. We zijn hier nog mee bezig.

3x niks …

De bestelling gedaan ik denk bijna 3 weken geleden nog niks ontvangen de levering is alle belabberd

7 ottobre 2023

Beste Andreas,

Ik schaam me op dat te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het goede nieuws is dat je pakket onderweg is. Maar ik zou graag even onderzoeken, hoe het kan dat je bestelling zo lang in behandeling is geweest. Zou je je gegevens daarom door kunnen geven?

Wees gewaarschuwd!!!

Bestelling nooit ontvangen. Klacht ingediend bij de webshop en nooit een reactie ontvangen. Zeer slecht!

14 settembre 2023

Update:

Hallo Jetske,

Heb je je pakket inmiddels ontvangen? Ten tijde van het plaatsen van de review was het pakket onderweg. We hebben geen informatie ontvangen, dus kunnen we niet helpen, mocht het pakket wel vermist zijn geraakt.

Beste Jetske,

Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. En geen reactie op je klacht. Ik zou dit heel graag voor je uitzoeken. Zou je je gegevens daarvoor door kunnen geven via TrustPilot? Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Valutata 2 stelle su 5

Volgende dag bezorgd? Echt niet!

Op de site staat duidelijk vermeld dat wanneer je voor 19:30u besteld, het de volgende dag in huis is. Daarom gekozen om hier twee producten te bestellen. Na dagen wachten op een verzendbevestiging, heb ik via de chatbot contact proberen te zoeken. De chatbot is nog in het begin van de hulpverlening. Op standaard vragen kan het antwoord geven, maar wanneer ik vraag om met een medewerker te spreken, word ik gedag gezegd.
Vervolgens heb ik een e-mail gestuurd met de vraag waarom het zo lang duurt met mijn bestelling en de vraag over het stukje bezorgen op de volgende dag. Ik krijg een automatisch gestuurde mailbevestiging terug waarin staat dat er binnen 1-3 werkdagen contact met mij zal worden opgenomen.
Na 3 dagen heb ik een mail gehad dat er vertraging was bij mijn bestelling (goh, de bestelling had er al 2x moeten zijn).
Ik heb tot op vandaag, meer dan een week na mijn e-mail, nog steeds geen antwoord van de klantenservice. Inmiddels heb ik wel mijn pakketje binnen, maar aangezien het zo lang duurde, was ik genoodzaakt om elders alsnog het product te bestellen. (Dat was er wel zoals beloofd de volgende dag).

Ik vind het misleidend dat er zo geadverteerd wordt met het stukje volgende dag bezorgd. Geef bij de producten zelf aan hoelang het duurt met de verzending. Daar heeft een klant meer aan. Wanneer ik lees dat een product op voorraad is + er wordt geschreven dat het de volgende dag wordt bezorgd voor een bepaalde tijd, ga ik daar ook van uit. Beetje gek dat het product dan ineens niet meer op voorraad is..

30 settembre 2023

Beste Fenny,

Mijn excuses voor de late levering. Je hebt helemaal gelijk. Wij zijn sinds kort overgestapt op het vandaag besteld, morgen in huis principe. En helaas blijkt dat niet voor alle bestellingen te lukken. Dit zijn nog kinderziektes die op termijn er uit moeten gaan. Het is wel een voorraad artikel, maar als er onverhoopt meer verkocht worden dan op voorraad, werkt het dus toch nog niet.

Valutata 1 stelle su 5

Kunnen niet voldoen aan levering

Heb mijn bestelling gedaan en betaald. Tijdje later bleek dat ik maar 8 kon bestellen ipv 20. Weer later bericht dat er problemen zijn net leveren en dat ik langer moet wachten. Baal ik vreselijk van. Was voor mij spoedbestelling. Nooit weer internetdrogisterij.

13 settembre 2023

Beste Liena,

Wat vervelend dat het product uiteindelijk toch niet zo snel te leveren was. Is de bestelling inmiddels voor je geannuleerd?

Als ik nog iets voor je kan betekenen, horen we het graag. Geef dan de gegevens door via TrustPilot. Dan hebben we zo snel mogelijk contact.

Valutata 3 stelle su 5

Plus en min

Voor de tweede keer bestelling niet compleet kunnen leveren. Sommige artikelen waren niet meer voorradig. Daardoor ook ander halve week moeten wachten. Ik werd wel goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelde artikelen. Communicatie is goed en transparant.

16 settembre 2023

Beste Leonie,

Bedankt voor de complimenten voor de communicatie. Maar wel zeer vervelend om te horen dat het product uiteindelijk net was uitverkocht. Want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Hopelijk gaat het een volgende keer wel in één keer goed.

Het team van InternetDrogisterij

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più