4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Alles prima

Snelle afhandeling en levering.
Producten helemaal in orde.
Goed verpakt.
Heel lekkere gevriesdroogde aardbeien, gedroogde ananas en mango.
Redelijk geprijsd.

14 giugno 2024

Mooie producten

Mooie producten en snelle levering. Alles keurig verpakt. De pakken sap zijn erg populair hier in huis. Ideaal met pompje en geen toegevoegde suikers.

25 agosto 2023

DO NOT USE THIS COMPANY UNTIL THEY HAVE FIXED THEIR ORDER MANAGEMENT !!!!!!!!!

Ordered on 11/07. Got a small part of the order. Since then alot of confused emails - some of which contradict each other. They have nearly €100.00 of goods to send and more than one month later nothing more has arrived. My account says the order s "ended" and I cannot get any information from them - no tracking, only auto responses and no website updates. DO NOT USE THIS COMPANY UNTIL THEYY HAVE FIXED THEIR ORDER MANAGEMENT !!!!!!!!!

ORDER NUMBER10297483
ORDER DATE 07/11/2022
TRACKING NUMBERS OF UNDELIVERED ORDER PARCELS: 1ZV20Y736852202549,1ZV20Y736852716762,

10 agosto 2022

Het pakket is nooit aangekomen

Het pakket is opgestuurd, maar nooit op bestemming aangekomen. Ik heb geen track en trace ontvangen. Ik kan het packet dus niet traceren. Vervolgens heb ik met jullie contact opgenomen via het contactformulier en nooit meer iets gehoord. Ik vind dit een hele slechte service.

20 aprile 2022