Har lejet et hus på Mallorca pollenca igennem Interhome. Deres billeder og beskrivelse lever ikke op til det, som vi havde forestillet os at komme til. Huset var ikke gjort rent, små fluer som kom op... Leggi di più

Vi havde booket igennem Campaya som samarbejder med Interhome. Vi havde en super dårlig oplevelse. Vi havde booket et hus I Italien, hvor ingenting virkede, hverken pool eller andet! Vi klagede me... Leggi di più

We stayed from July 19-23, 2025. Right from the moment we arrived we had problems: we couldn't get into the house, we couldn't open the gate, absolutely no one answered the contact numbers, not even t... Leggi di più

1. Servizio sistemazione per vacanze
  2. Chalet
  3. Noleggio di appartamenti per vacanze
  4. Casa vacanze
  5. Appartamento vacanze
  6. Agenzia di affitto di case vacanze

Med vores store udvalg af ferieboliger, har vi altid noget der passer til dine ferieønsker. Det er den perfekte måde at få en uforglemmelig ferie på med masser af afslapning, plads og privatliv.

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Forventningsfull.

Vi har booket lelighet i Maspalomas i November 2017, og vi er meget fornøyd med informasjon, og tilbakemeldinger. Raskt og effektiv betaling, hvor vi betalte et depositum, og resterende blir innbetalt før avreise.
Vi gleder oss til å øke standarden, i forhold til vanlige "pakketurer", hvor du som regel får dårlig utstyrte Bungalower, med harde madrasser. Denne gangen skal ferien nytes 100%. Blir spennende også, da vi ikke har forsøkt dette tidligere.
Mvh.
Tone og Birger
Norway

27 gennaio 2017

Problemfrit inditl videre

Forinden bookning ringede jeg til Interhome for at spørge ind til boligen, og talte med en svensker. Fik svar på mit spørgsmål, og bookede online. Det forløb uden problemer. Glæder mig til at se om boligen lever op til forventningerne til juli 2017.

29 novembre 2016

Kloakvand på badeværelse, væggelus og generelt dårlig rengøring.

Vi lejede et hus i Mijas og skrev efterfølgende nedenstående klage til Interhome. I første omgang fik vi oplyst, at Interhome havde op til seks ugers svar tid, efter seks uger oplyste de otte uger og nu efter otte uger har vi fortsat intet hørt. Derfor vil vi gerne dele vores oplevelse, så andre kan se, hvordan deres huse også kan være og hvordan deres klagebehandling fungerer:

Til rette vedkommende,

Vi er en familie på to voksne og to børn- fire og seks år- der i uge 24 lejede et hus i Spanien, Fuengirola.
Vi havde alle set frem til en uge med ferie og afslapning, men beklageligvis blev vores forventninger ikke indfriet.

Da vi efter en misforståelse (fra udlejers side, se venligst bilaget "Ankomst") omkring mødetidspunktet ankom til huset, blev vi fortalt, at toilettet ikke var i stand til at håndtere papir og det derfor skulle i en spand. Dette er vi aldrig blevet orienteret om. Hvis vi på forhånd havde vidst hvilke toiletforhold vi havde at gøre med, havde vi bestemt ikke lejet dette hus. Fordi det brugte toiletpapir skulle i en spand og det i øvrigt var 40 grader varmt, betød det, at der var en utrolig stank, for slet ikke at tale om en helt uacceptabel hygiejnestandard.

Onsdag morgen, vi ankom mandag aften, viser det sig, at toilettet er defekt og vandet vælter ud, hvor toilet og gulv møder hinanden. Dette resulterede i, at der var vand med afføring i det meste af huset. Efter utallige telefonopkald til udlejer, kom den mand der ordnede haven og poolen. Han havde imidlertid hele toilettet af, hvorefter han måtte montere det igen og ligge en ny fuge.
I kraft af mit, Sidsels´s, arbejde som mikrobiolog, kan jeg oplyse om, at det kan være absolut sundhedsskadeligt og kunne være endt med alvorlig infektion. Med børn behøver jeg formentlig ikke uddybe hvilke bekymringer, det har givet os.

Om aftenen ville pigerne gerne benytte den spa, der er omtalt. Da vi tænder for den, sprøjter vandet meget voldsomt direkte ud i badeværelset og pigerne får igen et chok. Vi forsøger, at grine af det. Da vi tager proppen ud af badet sprænger dækslet af kloakken og vandet vælter igen ud på gulvet. Denne gang med kloakvand og pigernes badevand, hvilket gør pigerne utrygge igen. Igen ikke just, hvad man forventer sig af et udlejningshus i Spanien.

Ydermere er den ældste pige på seks blevet hårdt angrebet af væggelus.
Vi stiller spørgsmålstegn ved husets generelle rengøring og stand udover den kritisable og uacceptable stand af toilet/bad.

Afslutningsvis beskyldte udlejer os på afrejsedagen for at have taget noget ældgammelt badelegetøj, hun havde liggende i et gammelt drivhus. At skulle bruge tid på at diskutere noget så absurd på sin ferie, er igen helt uacceptabelt.

Haven og poolen var uden tvivl dejlig, og vi nød at benytte disse. Dog må vi alt i alt desværre konstatere, at virkeligheden ikke stemte overens med de forventninger, vi havde til et hus i Spanien og den kvalitet og service vi umiddelbart forbinder med Interhome.

Vi ser frem til at høre fra jer og håber, at vi sammen kan finde en løsning.

På forhånd tak.

Mvh. Christian Jensen og Sidsel Kyst

14 agosto 2016
Logo di Interhome

Risposta di Interhome

Hej Christian Jensen och Sidsel Kyst,

Tack för din feedback gällande din vistelse med oss på Interhome.
Din feedback är viktig då vi utan den inte har möjlighet att förbättras.

Vi beklagar det inträffande och att din vistelse ej levde upp till din semesterförväntningar.

Som bekant utreds just nu samtliga problem i ett pågående reklamationsärende.

Tack.

Med vänliga hälsningar,
Interhome

Deres Annoncer er misvisende og de tager ikke ansvar !

Vi lejede i sommer et feriehus til 9 personer i Italien (vi er en sammenbragt familie med 2 voksne og 6 børn), og da vi ankom bestod den af to uafhængige lejligheder, hvor der ikke var plads til os alle 8 i et opholdsrum i nogen af lejlighederne!!
Vi kontaktede Interhome som ikke har været særligt imødekommende og som blot mener, at vi skulle have regnet ud, at der ikke var plads til 9 personer på en etage i huset, når der var beskrevet, at forbindelsen imellem de 2 etager i huset foregik via en udvendig trappe!.
Deres behandling af vores klage har været langsommelig og på ingen måde særlig kundevenlig. Vi går nu til forbrugerklagenævnet.

20 ottobre 2014

Havde en fantastisk lejlighed ved Comosøen

Har lejet hus igennem Interhome flere gange både på Malta (Gozo) og sidst ved Comosøen. Alting spiller bare med Interhome og man behøver ikke bekymre sig om standard og kvalitet, da deres beskrivelser, billeder og kort giver et fint billede af ferieboligerne og deres beliggenhed. 5 stjerne til Interhome..... det er bestemt ikke sidste gang vi benytter dem.

21 marzo 2014