Interhome Recensioni 256

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Celý rezervační proces, zasílání informací a potřebných materiálů, stejně jako odpovídající ubytování a jednání majitele, tedy partnera interhome v loňském roce mě nenechalo na pochybách, kde budu řeš... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Letos jsme poprvé využili nabídku cestovní kanceláři Interhome a byli jsme velice spokojení jak s rezervačním procesem, tak i se samotným ubytováním. Proto jsme neváhali a objednali už teď na podzim u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vynikající přístup zaměstnanců agentury již od objednávání až po odjezd domů. Skvělá dovolená, krásné a čisté ubytování, pěkná zahrada a moře hned pod nosem, co víc si přát. Všichni jsme si dovolenou... Leggi di più

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Nešla dokončit rezervace přes PC

Nešla dokončit rezervace přes PC. Přes mobil ano. Dost mě to zaskočilo. Napsala se hláška: vyberte jiný termín nebo jiný objekt.

24 gennaio 2026
Logo di Interhome

Risposta di Interhome

Thank you for your feedback, Radek. We’re sorry to hear about the issue with completing the reservation on PC while it worked on mobile. Our team is already looking into this, and we appreciate you bringing it to our attention so we can improve the booking experience. Kind regards, Interhome

Rezervace ubytování bez problémů

Rezervace ubytování proběhla naprosto bezproblémově a rychle. Po odeslání objednávky mi během chvíle přišlo potvrzení objednávky a následně faktura s platebními údaji a kompletními informacemi o provedené rezervaci. Stejně tak potvrzení o přijetí zálohy přišlo bez jakéholiv vyzvání. Skvělá administrace!

6 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

vyhledání na daný termín

nejde moc objednat termíny, až 5. den jsem našla volné apartmány. Hledala jsem i na booking a tam měli ty samé volné, ale o hodně dražší a tak jsem se zase vracela na interhome a pak se konečně podařilo. Děje se to každý rok. Musí se najet na určitý apartmán a pak zjišťovat. Nejde zadat termín a aby vyjely volné místa.

10 settembre 2025
Logo di Interhome

Risposta di Interhome

Hello Mrs Jirouskova,
We sincerely understand how disappointing it can be when only certain dates appear available, especially after comparing prices across platforms. In some cases, this happens because the property owner needs to manually release specific periods for booking. While this system can create delays, our team always works hard to make requested dates possible. We thank you warmly for your patience and continued trust in us—it’s truly appreciated.
Sincerely,
Interhome

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più