India Piercing & Smycken Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simon på India Piercing var verkligen toppen! Han var så himla duktig och snäll och hade en riktigt härlig attityd som fick mig att känna mig superbekväm. Han gav mig grymma tips och hjälp, och man mä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer.. Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpacka... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Jag har beställt från India piercing vid ett fåtal tillfällen, specifikt deras clickers i guld. 2/4 som jag köpt har klickat ut av sig själva och försvunnit. Det har inte varit att jag pillat på pierc... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jättebra

Snabb och enkel leverans och fina och bra piercing smycken

24 settembre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Tusen tack! Vad glada vi blir att du är nöjd

Toppen

Toppen, min åttaåring nöjd som bara den! Snabbt och barnvänligt bemötande, en mkt fin upplevelse för alla som var med 🤩

31 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Tusen tack för att du tog dig tid att dela hur ni upplevde bemötandet hos oss. Är såå glad att din åttaåring blev nöjd och kände sig trygg. ♥

10 av 10

Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpackat.
Prisvärda smycken enligt mig. Kommer komma hit fler gånger, och skulle starkt rekommendera indiapiercing till alla🥰

30 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Wow! Tusen tack för dina otroligt fina ord. Det betyder så mycket att du tog dig tid att berätta om din upplevelse av att komma till vår butik/studio och handla våra smycken. Vi ser fram emot att du kommer igen ♥

Underbara India

Fantastisk personal som hjälper dig och är trevliga, dem vill alltid hjälpa till! Försiktiga när dem pirecar! Det är en fin butik och en härlig energi när man går in i butiken! Hjälpsamma och underbara!

22 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Tack snälla för dina fina ord. Det betyder så mycket att du hade en fin upplevelse när du var hos oss. Vi ser fram emot ditt nästa besök ♥

Valutata 5 stelle su 5

Blev super nöjd med min tungpercing

Blev super nöjd med min tungpercing. Mycket professionella och mycket trevliga.Rekommenderar starkt!!!

16 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Så roligt att höra att du blev nöjd med din tungpiercing. Tack för fina ord. Det betyder jättemycket! Vi ser fram emot att hjälpa dig lång tid framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Simon var mycket professionell samt…

Simon var mycket professionell samt gått bemötande, gick supersnabbt och bra! Rekommenderar!!

16 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Underbart att höra! Tusen tack för dina fina ord. De betyder mycket. Vi håller med...Simon är grym! ♥

Valutata 1 stelle su 5

Jötte otrevliga personal

Malmö india triangel.
Jätte otrevliga personal, ingen tålamod överhuvudtaget. De var inte stresståliga de visste inte hur man kunde hantera sånt. Speciellt han killen. Och de hjälpte verkligen inte oss. När man frågar varför är ni dryga. Så slänger de ut oss. Kommer aldrig lägga min fot därinne igen.

14 ottobre 2025

Risposta di India Piercing & Smycken

Hej! Vi är ledsna att höra att ni upplevde oss som ohjälpsamma och otrevliga i vår butik. Har givetvis kontaktat berörd personal och vår VD om händelsen. Ur hygienisk synpunkt byter vi inte smycke ute i butiken. Och som jag förstod det var det fullbokat i studion och det fanns ingen tid för byte. På vår hemsida kan man boka tid för byte. Då kan vi ge dig all den tid du behöver för att du ska känna dig väl bemött och omhändertagen. Vi har även nolltolerans mot kränkande och nedvärderande skällsord till vår personal. Därför ombads ni lämna butiken.

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt bemötande och okunnig personal

Ringde in till både malmö och helsingborgs butik vid frågor jag hade angående en vara/tjänst, fick tyvärr inte hjälp då butikspersonalen var otrevliga och okunniga, aldrig varit med om detta bemötande förut......Förstår om ni är stressade m.m i butik under helger men de ger ingen anledning och avbryta mig i telefon samt att inte veta svaren på uppenbara frågor.....okunniga helt enkelt

13 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più