Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Leggi di più
Simon på India Piercing var verkligen toppen! Han var så himla duktig och snäll och hade en riktigt härlig attityd som fick mig att känna mig superbekväm. Han gav mig grymma tips och hjälp, och man mä... Leggi di più
10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer.. Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpacka... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har beställt från India piercing vid ett fåtal tillfällen, specifikt deras clickers i guld. 2/4 som jag köpt har klickat ut av sig själva och försvunnit. Det har inte varit att jag pillat på pierc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!
Väla Centrum - Helsingborg & Triangelns köpcentrum - Malmö, 254 57 (Helsingborg) & 211 43 (Malmö), Helsingborg och Malmö, Svezia
- 010-3304080
- info@indiapiercing.se
- www.indiapiercing.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Tio av tio!!!
Jag tycker att jag får en jättebra service varje gång jag har beställt/handlat! Sista beställningen som jag gjorde glömde jag mitt lägenhets nummer som blev löst på en gång utan konstigheter! Kommer definitivt handla/pierca mig här varje gång!
Jättefina smycken till rimliga priser
Jättefina smycken till rimliga priser!
Lite synd att en av produkterna jag beställde visade sig vara slut, så kanske skulle vara bra med lite bättre kommunikation mellan lagret och sajten (+mejl när saker kommer tillbaks(?))

Såå nöjd!!
Ett jättefint smycke! Jag är mest nöjd med att man själv kan välja storleken på staven då en vanlig 10mm blir för lång för min piercing.
Kommer absolut beställa igen😍
Bra smycken och snabb leverans.
Väldigt bra! Bara lite smuts
Kom snabbt, bra instruktioner och smyckena ser ut att vara i bra skick!
UTOM att ett av smyckena kom smutsig.
(Jag fick direkt ett gratis nytt smycke. Väldigt trevliga!).

Bästa stället
Alltid lika trevliga och hjälpsamma. Väldigt kunniga! 💗
Snabb leverans & fina smycken
Snabb leverans & fina smycken, såg ut precis som jag tänkt mig.
Monne
Monne
Tog sig tid att lyssna på vad jag ville och tålamod för placering
Själva piercing gick super snabbt och proffsigt
Du är en stjärna
Piercat mig hos Simon och han är en…
Piercat mig hos Simon och han är en stjärna. Otroligt bemötande och sjukt duktig på det han gör! Rekommenderar starkt!!!
Simon Håkansson
Jag var i Malmö och pierca mig hos Simon Håkansson, jag var VÄLDIGT nöjd med både piercingen och servicen! Simon har en super härlig energi och det märks verkligen att han gillar sitt jobb! Håll hårt i han!!!!
Wow! Så stort utbud
Wow! Vilket utbud. 🥰 Här finns det verkligen öronhängen till varje tillfälle. Snabb leverans och snabb feedback när man skickar mail för att fråga om produkter. Här kommer jag beställa mer ifrån. ❤️
Vicky Steele "proffesional bodypiercer"…
Vicky Steele "proffesional bodypiercer" som har arbetat i många år på India Triangeln har riktigt dålig attityd. Väldig otrevlig kvinna som inte kan pierca bra. Hon har piercat vänner till mig dåligt och snett samt mina egna piercing blev snea och dåliga pga henne. Hon borde testa att LE mot kunder och vara trevligare. Kanske ta någon kurs så att hon lär sig pierca också.

Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande och bra priser så det är prisvärd eftersom att det håller en hög kvalitet på alla sina smycken och när man gör hålet
Chefen på triangel är väldigt otrevlig
Chefen på triangel är väldigt otrevlig. Såg väldigt arg ut. Kändes inte trevligt och så välkomnade att vara där. Detta är inte första gången som jag känner så när hon är där. Man vill knappt komma in där. Det är tråkigt. För när två killar som jobbade en dag jag var där va dem super trevliga. Sådana chefer bör inte ha den positionen. Med tanke på att de egentligen ska vara ansiktet utåt.
Fantastiskt
Har handlat här ett antal gånger nu under en period,alltid samma fantastiska service/upplevelse så proffsiga och riktigt fina smycken,som håller vad som lovas, kan bara säga waow faktiskt..