Na enige twijfel goed contact gehad met klantenservice en is opgelost. Ik vind wel de informatie van genenpaspoort matig. Ik begrijp wat de reden is, maar ik moet zeggen dat ik daar niet veel aan he... Leggi di più
Een zeer goede service als je een probleem hebt met je staal! Hartelijk dank aan je support team voor ons te helpen en meedenken naar een oplossing. Dankzij jullie test zijn we wijzer geworden en kunn... Leggi di più
Het proces om speeksel te verzamelen en de registratie en verzending was erg gemakkelijk. De uitslagen in de app zijn super overzichtelijk. Ook het consult met de expert was een goede aanvulling. Ik k... Leggi di più
App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.
Oude Haven 102 , 6511 XH, Nijmegen, Paesi Bassi
- +31 (0)10 310 4200
- info@igene.eu
- www.igene.eu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Eerlijk gezegd voel ik mij een beetje…
Eerlijk gezegd voel ik mij een beetje bekocht. Alleen een bericht via de app mer de uitslagen en verder helemaal niets. Misschien mijn verkeerde verwachtingen, maar ik had er meer van verwacht.

Risposta di Igene
Alles duidelijk ontvangen!
genotype bovenaan
Het is soms handiger om jouw genotype bovenaan te vermelden zodat je al weet wat je bent als je het hele verhaal leest.
Verder ben ik heel erg tevreden voor de informatie en de app.
De uitslag van het onderzoek was voor…
De uitslag van het onderzoek was voor mij een eye opener. De resultaten waren op een simpele en objectieve manier uitgelegd. De klantenservice helpvol en snel.
Precies conform de verwachtingen
Precies conform de verwachtingen. De app werkt ook goed.
Op zich natuurlijk goede info
Op zich natuurlijk goede info, maar denk door mijn leeftijd een beetje moeilijk te begrijpen.
Alles was erg snel behandeld
Alles was erg snel behandeld. Alles was binnen die 10 weken behandeld. Goede service. Resultaten zijn goed, niet het meest uigebreid, maar toch goed dat die RAW resultaten kan ook door anderen gebruik worden zo als andere gene testen.
Nuttig en motiverend
Een goed onderbouwde en nuttige tool om gemotiveerd je levensstijl te kunnen aanpassen. Deze tool creëert bewustvorming hoe gezonder te leven en geeft aanwijzingen hoe om te gaan met je risicoprofiel. Aanrader!
duidelijk en snel
Goede App
Prima App die regelmatig wordt bijgewerkt op basis van nieuw onderzoek. Privacy wordt gegarandeerd door gebruik van een persoonlijkecode die niet is gekoppeld aan je persoonsgegevens.
Ik ben tevreden met het resultaat en…
Ik ben tevreden met het resultaat en zou iedereen aanraden deze DNA test te doen
Telefonische info over uitslag…
Telefonische info over uitslag uitstekend.
Alle tijd en geduld om e. e. a uit te leggen
Goed!
Igene geeft een hele goede persoonlijke overzicht. Prima service en komt beloftes na.
Nuttige informatie
Nuttige informatie die zeker gaat bijdragen aan het maken van de keuzes voor een gezonde levensstijl
Snel en keurig geregeld
Great experience
Excellent customer service! Results are fascinating and the app is very useful. I now understand my body better. It will be good to speak with medical professionals in detail to understand even more.
Thanks iGene:)
Het was heel bijzonder om aan de weet…
Het was heel bijzonder om aan de weet te komen waar onze roest liggen
Ik heb nog enige twijfel over de…
Ik heb nog enige twijfel over de betrouwbaarheid van diverse uitslagen

Risposta di Igene
Resultaat voldoet aan mijn verwachting…
Resultaat voldoet aan mijn verwachting en is voor mij een goed hulpmiddel bij preventieve levensstijl