Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Leggi di più

1. Servizio di stampa foto

Scritti dall'azienda

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Snabb service och billigt

Snabb service och billigt. Lite lurigt att få till rätt ljus hemma för foto, men gick till slut. IDbild fixade sen till bakrunden så den var helt vit. Blev godkänt foto för utländskt pass

19 marzo 2023

Risposta di Idbild.se

God kväll Fredrik. Tack för betyget! Härligt att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon om oss.

toppen service!

19 marzo 2023

Nice! Tack för betyget.

Valutata 4 stelle su 5

Fick bra hjälp med körkortsfotot…

Fick bra hjälp med körkortsfotot beträffande bakgrund på bild och storlek på ansiktet. Snabb leverans och allt det var med som jag behövde.

8 marzo 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Birgitta. Tack för betyget. Du låter väldigt nöjd. Vad saknades för en 5:a i betyg?

Valutata 4 stelle su 5

Snabbt svar och god service

Snabbt svar och god service! Tråkigt bara att mitt foto inte gick att använda även till körkortet, pga för få pixlar, men jag fick bra kort till gymkortet och liftkortet

8 marzo 2023

Risposta di Idbild.se

Kul att du är nöjd. Ja det var synd. Transportstyrelsen hade aldrig godkänt den bilden till körkort. Tråkigt om det drar ner betyget eftersom det inte är något vi kan påverka.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Och enkelt att göra.

14 marzo 2023

Risposta di Idbild.se

Hej, tack för din fina recension. Ha en bra dag!

Snabb service!

24 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Tack för betyget! Vad saknades för en 5:a? Vi vill alltid bli bättre.

Smidigt och bra

Smidigt och bra, blev godkänt direkt till skoter kortet.

7 marzo 2023

Risposta di Idbild.se

Hejsan Cecilia. Vilket fint betyg. Tack så mycket. Ha det bäst.

Valutata 5 stelle su 5

Äntligen ett seriöst företag i…

Äntligen ett seriöst företag i branschen!

8 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Hej. Tack för betyget. Vad glada vi blir! Ja, vi startade faktiskt denna bransch här i Sverige för en massa år sedan. Vi är inte jättemånga aktörer på marknaden idag. Men tyvärr har det smugit sig in ett "företag" vars namn börjar på O som förstör för hela branschen.

Snabb leverans av bilder

Snabb leverans av bilder, enkelt tjänst att använda. Rekommenderar!

1 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Tjena Emma. Tack för betyget, det uppskattas från ett kallt och snöigt Piteå. Ha det bäst.

Valutata 2 stelle su 5

Ful friläggning

Ful friläggning. Ser inte klokt ut. Hade inte behov av friläggning för ett vanligt passerkort, men kunde inte välja bort det. Men det var bråttom så det fick duga. Fick bilderna i tid dock.

6 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Per. Alla våra produkter friläggs eftersom det krävs i de flesta fall när en bild ska användas i id-sammanhang. Annars blir inte bilden godkänd helt enkelt. Därför är det inget du kan välja bort. I så fall måste du kontakta oss innan du gör din order om det är viktigt för dig. I ditt fall var det nog lite knepigt att frilägga då det vita håret smälter in i den gula/beige bakgrunden rätt mycket på din bild samtidigt som bilden hade dålig kontrast. Men vi har inte gjort bedömningen att det inte gått att frilägga.

Vi har skickat dig ett sms och frågat om det finns något vi kan göra för att få ett högre betyg av dig. Vi provar även ringa dig under morgondagen så vi får chansen att lösa detta :)

==== Uppdatering 2023-03-07 23:17

Så bra att vi kunde reda ut detta via sms med dig under kvällen. Vi tar till oss önskemålet om att du som kund skulle vilja kunna välja om din bild ska friläggas eller inte.

Viktigast för oss är att du känner dig nöjd med oss och vår tjänst. Vilket du ändå verkar vara även om det inte fullt ut reflekteras i ditt betyg.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Följde instruktionerna och fick bilderna på posten ett par dagar senare, den var godkänd utan problem.

1 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Joel! Grymt tack för det fina betyget. Ha det bäst.

Jättefina kort.

Jättefina kort, snabb leverans. Jag är jättenöjd👏😀

17 febbraio 2023

Risposta di Idbild.se

Hej! Stort tack för recensionen. Ha det bra.

Prisvärt och hjälpsam personal

Smidigt och prisvärt sätt att beställa körkortsbild, garanti för att bilden ska bli godkänd (annars får man en my kostnadsfritt), hjälpsam personal vid frågor

11 gennaio 2023

Risposta di Idbild.se

Vilken fin recension, Malin! Tack för det. Ha en fin helg när det är dags.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bilden till snöskoterkortet blev godkänd!

31 gennaio 2023

Risposta di Idbild.se

Tjena Anton. Tack för recensionen. Ha en fin dag.

Marcus & Robin på Idbild.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più