Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Leggi di più

1. Servizio di stampa foto

Scritti dall'azienda

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bra service

Bra service, bilden blev godkänd.

6 luglio 2023

Risposta di Idbild.se

Härligt Kjell. Tack för betyget. Ha en fin helg!

Toppen!

Snabb leverans och fick snabbt hjälp med en ny bild då första inte blev godkänd av trafikverket.

5 luglio 2023

Risposta di Idbild.se

Tack för betyget. Ja det mesta brukar lösa sig. Ha en fin helg!

Jättebra

Enkelt att beställa, snabb leverans och bra att kunna betala via Klarna

29 giugno 2023

Risposta di Idbild.se

Men strålande! Tack för recensionen!

Bara positivt!

29 maggio 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Åsa. Tack för det finfina omdömet på vår tjänst. Ha det bäst.

Valutata 5 stelle su 5

Idbild vet vad dom gör - Toppklass!

Dom här människorna vet vad dom gör. Snabbt foto till bra pris. Skulle (körkortsfotot) inte godkännas fixar dom nytt. Dom bifogar t.o.m. ett frimärke att sätta på brevet till Transportstyrelsen - Full Pott!

4 luglio 2023

Risposta di Idbild.se

Grymt tack för betyget! Det betyder enormt mycket för oss att du som kund tar dig tid att skriva en så pass ingående recension! Gillas!

Superbra!

Snabbt, smidigt och prisvärt! Beställde bild till körkort som transportstyrelsen godkände utan problem. Rekommenderas!

20 giugno 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Tess. Tack för betyget. Ha en fin kväll.

Allt jättebra rekommenderas

Bra bemötande bra service allt toppen. De ger inte upp !! Jag rekommenderar dem.

22 maggio 2023

Risposta di Idbild.se

Stor tack för betyget Gunnel! Jajamen, vi månar om våra kunder och ger inte upp i första taget.

Risposta di Idbild.se

Hej. Roligt att se att du är nöjd med oss. Prismässigt är det nog ingen som slår oss med våra 99 kr per person plus frakt 15 kr. I så fall får du gärna återkomma med vem. Motsvarande tjänst hos fotograf kostar ofta runt 250-300 kr. Priset är suveränt bra för vad du får.

Ha en fin söndag.

Enkelt och bra betalningsmetod

Letade länge bland djungeln av leverantörer av digitala körkortsfoton online. Fastnade för idbild för att de kändes seriösa och hade klarna som betalningsmetod. Allt som allt en bra upplevelse.

15 giugno 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Karl. Så roligt att se att ditt val föll på oss. Vi var med och startade upp denna bransch för massa år sedan. Sedan dess har vi fått ett antal konkurrenter. Tyvärr också en del oseriösa. Ha det bäst!

Klockrent

Snabb leverans och bra fungerande bild

1 maggio 2023

Risposta di Idbild.se

Allt gott. Tack för betyget! Ha en fortsatt fin nationaldag!

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt. Bilden blev godkänd.

19 aprile 2023

Risposta di Idbild.se

Härliga tider. Tack för betyget. Ha en fortsatt fin helg!

Supernöjd!

Sjukt snabb leverans och toppenkvalité!

23 aprile 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Adam. Grymt tack för det fina omdömet. Det värmer.

Valutata 4 stelle su 5

Bra resultat och snabb leverans

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna på att lägga till ett "casual" alternativ där bilden kan vara tagen i hemmiljö eller var som helst för t.ex. färdtjänsten.

20 aprile 2023

Risposta di Idbild.se

Hej Eva! Roligt att höra att du är nöjd med oss i stora drag.

Tack för din feedback. Det finns redan en sådan produkt, "Generellt ID", https://www.idbild.se/produkt/id-foto-id-kort/. Nu ser jag att du inte beställde från den vilket var bra eftersom det ändå inte var tillämpligt i ditt fall. I princip alla bilder vi får in från våra kunder är fotograferade i hemmamiljö. Det finns inget annat krav från vår sida vad gäller det. Däremot finns ett antal grundkrav på bilden som behöver uppfyllas oavsett vad man ska använda bilden till. Bland annat att den inte är för suddig eller för lågupplöst eftersom det utskrivna resultatet då blir för dåligt. Vi redigerar alltid bilderna som kommer in men det finns en begränsning för vad redigeringen kan fixa till om en bild är för lågupplöst eller för suddig. Vi rekommenderar nästan alltid att man tar bilden utomhus i dagsljus men in skuggan eftersom man då slipper nästan alla problem som kan uppstå med en bild tagen inomhus. Sedan är det inte alltid kunden har möjlighet att ta en bild utomhus och det löser sig nästan alltid så länge grundkraven på bilden uppfylls. Sammantaget kan man säga att vi är måna om ett bra slutresultat för våra kunders skull. Det finns tyvärr liknande sidor på nätet som mest är intresserade av kundernas pengar istället för att de bilder de levererar faktiskt blir godkända för ändamålet.

Marcus & Robin på Idbild.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più