Scopri cosa dicono le persone
Vi var to personer der spiste frokost den 27.07.25. Vi sad på den øverste terrasse og fik kæmperejer og hønsesalat. Begge retter var velsmagende og blev serveret hurtigt efter bestilling. Sødt, opmæ... Leggi di più
De har mistet gnisten til den gode madoplevelse. Man kan mærke, at noget af personalet gerne vil. Dog går følelsen tabt når maden serveres. Flæsket, koldt og smagsløst. Kartofler til den meget van... Leggi di più
Komfirmation i Hestestalden?. Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor vi holdt konfirmation i eget lokale. Mad og betjening var som det skulle være. Imødekommende personale og bestemt ikke klamme t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Dyrehavsbakken 98, 2930, Klampenborg
- www.hvidehest.dk
Stegt flæsk ad libitum i min bare .,
Stegt flæsk ad libitum i min bare .,. fik aldrig ekstra flæsk og sovs og kartofler på trods af vi rykker tjeneren 3 gange....
Meget flink og imødekommende…
Meget flink og imødekommende personale,, rigtig fin, stegt flæsk og persille sovs, hele køreturen, fra Esbjerg værd
Alt for dårlig kvalitet af mad
Alt for dårlig kvalitet af mad. Smagløs burger og laks, og kylling som var meget uappetittelig. Flabet betjening.
De har mistet gnisten.
De har mistet gnisten til den gode madoplevelse.
Flæsket, koldt og smagsløst. Kartofler til den meget vandet side. Persillesovs uden struktur eller sjæl. Ingen rødbeder, eller andet tilbehør.
Hvis du vil vide om personalet kom og spurgte om oplevelse, under måltidet, glem det.
Har da givet restauranten mange chancer, gennem årene, det er desværre ikke blevet bedre.
Vi var også på den hvide hest
Vi var også på den hvide hest , og fik stegtflæsk med persillesovs ,det var så tørt stegt at det næsten ikke var til at bide over, og kartoflerne var lidt rå i det . Vi sætter ikke vores ben der mere.hvis vi spurgte om noget havde personalet dårlig tid til at svare, de løb nærmest i mellem borde og stole for at nå det hele det har jeg sku aldrig set før.
Tørt flæsk, spild af penge.
Var på den hvide hest igår søndag, og bestilte stegt flæsk som jeg havde hørt godt om.
Maden ankom efter 5 min, og der kan man altså ikke nå at lave stegt flæsk så hurtigt. Begyndte at spise, og ja flæsket var tørt. Bestilte en omgang mere hvor jeg sagde til tjeneren at det flæsk altså ikke skulle tørsteges, og her 2 gang gik der 15 min inden jeg fik næste portion som stadig var i samme tørre skala, men en smule bedre.
Undervejs, der var den mandlige del af tjenerparet som var udenfor i gang med at spise bag baren, og ja han stoppede da når der kom nogen, men ret uprofessionelt alligevel. Den kvindelige del var så i gang med at kaste severingsfadet op i luften for at ramme den fugl som sad oppe i en af træerne... Hvad kunne man forvente at høre midt i en skov... Til sidst da mit selskab kigger på hende, der siger hun så... Man har jo kun det sjov man selv laver.
Jeg troede kun det var mig der havde en en dårlig oplevelse på den hvide hest, men til min store overraskelse, så sejler deres Trustpilot i dårlige oplevelser.
1. Kommer ikke igen.
2. Alt for tørt flæsk.
3. Personalet var ikke tilstede og spiste imens.
Ynglings stedet med stegt flæsk er stadig Restaurant Vita i Store Kongensgade, men den hvide hest skulle prøves når nu man alligevel var på bakken.
Smagsløsmad
Smagsløsmad , kold og råden salat samt dårlig betjening 😡😡😡😡😡😡😡😡 sidste gang jeg kommer der 👎
Maden er af alt for dårlig kvalitet.
Vi var 5 personer der fik frokostmenuen den 19. juni.
Vi fik førsteklasses betjening, hvilket vi fremhævede flere gange - også ved betaling.
Desværre var maden ikke førsteklasses - og slet ikke i nærheden af tidligere positive oplevelser for år tilbage.
Fiskefileterne var stegt helt tørre
Mørbradbøfferne var skåret i helt tynde skiver og stegt tørre - helt uspiseligt. Frikadellerne var virkelig dårlige.
Anretningen havde i den grad noget tilbage at ønske.
Frikadeller, flæskesteg, mørbradbøffer og rødkål til 5 personer var bare klasket ned på én middagstallerken.
Anretning er en stor del af madoplevelsen, så hvorfor ikke bruge tid på at anrette smukt på et fad ?
Synd for vores fantastiske tjener at hun skulle servere så dårligt mad - både i smag og udseende.
Grotesk.
Den mest elendig betjening samt det dårligst mad vi var 6 personer 2 fik slatten våd rødspætte kold tyk klumpet noget der skulle ligne persille sovs eftet 20 minutter de næste 2 fik sejt uspiseligt kød to skåle koldt sovs de glemte kartoflerne efter yderligere en halv time kom de sidste 2 tallerkner samme elendigt kød en burger der var rå så personen måtte gå på toilettet 2 gange for at kaste op imellem alt det her prøvede vi at kontakte personalet for at fortælle om elendighed og mangler de var fuldstændig ligeglade vi blev hverken set eller hørt. Stor mangel på overblik venlighed og forståelse ingen afslag i regningen eller andet tilbudt som kompensation. Kommer der aldrig igen............
Tørt flæsk og knækket tand
Rigtig dårlig oplevelse vi havde på restaurant den hvide hest. Vi fik stegt flæsk ad libitum og alle portioner var så tørre, at det nærmest var uspiseligt. Det endte med at jeg knækkede min tandprotese. Da jeg sagde det til personalet, var overtjeneren meget ubehøvlet og snakkede ikke særlig pænt til mig. Det eneste vi fik tilbudt var en kop kaffe, på trods af jeg skal bruge 10.000+ på en ny tand. Kan ikke anbefales!!!
Jeg var på den hvide hest
Jeg var på den hvide hest, og her fik vi adlibitum på flæsk, min veninde knækkede her sin protese fordi at flæsken var alt for tør og klam, da hun sagde det til chefen var hun meget ubehøvlet og helt fra den. Vi kommer aldrig tilbage! Det værste sted nogensinde !!!!!
Knækkede tand på den tørre flæsk
Vi var en gruppe og spise på Den hvide hest. Da deres flæsk var så tør og hård, knækker min veninde uheldigvis sin tand på det. Da hun siger dette til tjeneren, kommer der en utrolig uforskammet tjener ned og snakker nedladende til min veninde og siger det er hendes egen skyld da hun jo selv havde spist flæsket. Kan bestemt ikke anbefales.
Min ven knækket en tand på deres tørre…
Min ven knækket en tand på deres tørre flæsk!
Deres service var dårligt da vi fortalte det
Min ven knækkede en tand på det stegte…
Min ven knækkede en tand på det stegte flæsk, fordi det var så tørt!
Slap betjening og kold mad
Stort selskab på 104 personer til stegt flæsk. Tjeneren kom ikke og modtog ordre på drikkevare. Da maden kom var sovsen kold. 3 gange bad vi om at få fyldt op uden resultat. Slet ikke i orden.
Har været en del gange på Den Hvide…
Har været en del gange på Den Hvide Hest, og spise ,hvor det var rigtigt lækkert mad.
Var der i går d.28.11 vi bestilte rib eye steak med graniture og grove,fritter ,bearnaise,der lå en bøf der var ok, graniture, ,på den ene talerken en grillet tomat og 2 stk svampe,den anden tallerken 2 stk svampe ,den sidste 1 stk svamp, bearnaise sovs,var noget tynd pjask,det var ikke lige en god oplevelse.øv øv øv,
Føj, hvide hest, elendig mad
Dårlig flade sodavand. Rå kartofler, elendig uspiselig peber sovs. Tørt flæsk. Det var så den fødselsdags middag d. 13 september 2020. Magtede ikke, at klage. Tjener elendige. Ingen spurgte om maden var ok. Kommer aldrig mere. Helle
Ubehøvlet betjening
Vi var på Bakken, hvor vi spiste på Den Hvide Hest i slut juni.
Hele selskabet var knapt nok nået inden for restauranten før den første tjener havde taget i mod drikkevarer fra halvdelen af bordet, mens vi andre fik sat os ned. Halvvejs forbi os spørger han ud i luften hvad vi andre skal have at drikke, hvor han ikke får alles bestillinger. Senere kommer han tilbage med drikkevarer til noget af bordet og går igen. Senere kommer han igen for at tage imod bestilling af mad, men vi er langt fra færdige med at beslutte os, hvorefter han skynder på os og flabet svarer, at han altså har andre borde. Han er på vej videre, da dem uden drikkevarer kan få lov at bestille. Hertil endnu en flabet kommentar, hvortil han endda ikke hører efter bestillingen, så det skal gentages igen. Generelt havde denne tjener en utrolig dårlig attitude, og var langt fra service minded. Magen til ubehøvlet betjening har jeg ALDRIG før oplevet nogle steder, og bestemt ikke her.
Den eneste grund til det blev en nogenlunde oplevelse var en fantastisk tjener; Casper (Kasper?). Han var på vores bord efter maden blev serveret, og uanset hvad man spurgte efter mm. blev det gjort med et kæmpe spil. Han var helt igennem serviceminded og gjorde det til en super kundeoplevelse. Håber det er sådan en ansat man vælger at beholde, da det kan være den eneste grund til at komme tilbage.
Rigtig god corona-tilpasset frokost…
Rigtig god corona-tilpasset frokost buffet. Flot anrettet. Små separate portioner - en slags nordisk tapas med udgangspunkt i klassisk smørrebrød. Helt ok kvalitet. Lune og kolde retter, små skåle med udskåret frugt samt kage. Lyst brød løbende udskåret af personalet.
Godt udvalg af drikkevarer. Specialøl også fra fad.
Eneste minus - vi bad om en kande vand. Fik 1/2l flaskevand til restaurant pris. Måske corona-politik, men det blev vi ikke forklaret. Ellers venligt, tålmodigt og smilende personale.
Vi var gæster lørdag til frokost.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.