Hout en Bouwmaterialen.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Alles netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur. De daktrimmen waren verkeerd geleverd maar werden binnen vijf werkdagen omgeruild. Hout ziet er goed uit.

Valutata 5 stelle su 5

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super mooi kwaliteit hout, redelijk snel geleverd. Deur was in nabestelling en na een belletje werd er snel een nieuwe bezorgafspraak gemaakt zodat we verder konden. Chauffeur belde netjes hoelaat hij... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Tussen de planken zaten ander soort planken dan besteld. Het aantal klopte wel. Licht niet aan de bezorger maar er gaat iets mis bij belading. Via whatsapp joviaal en we lossen het op maar geen follow... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Grossista di materiali edili
  5. Fornitore di isolanti
  6. Attrezzature minerarie

Scritti dall'azienda

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

213 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

116 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima service.

Prima service.
s'avonds besteld, volgende dag opgehaald.
Prima kwaliteit/prijs en vriendelijk geholpen

Tot een volgende keer

31 luglio 2025

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Ik heb online besteld, dus persoonlijk contact heb ik niet gehad. Twee zaken die ik een duimpje geef is:
1 - de bezorgkosten zijn heel redelijk in vergelijking met andere bedrijven.
2 - de mogelijkheid om als je iets vergeten bent alsnog het te kunnen toevoegen zonder extra kosten in rekening te brengen.

Dit waren mijn opmerkingen.

Mvg Jan Postma

29 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hand in hand

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hand in hand. Het begon al op de website. Blij verrast was ik dat na het afrekenen de mogelijkheid geboden werd nog iets toe te voegen (voor het geval je iets bent vergeten). Dat noem ik inlevingsvermogen (zeker omdat ik natuurlijk de schroeven was vergeten...) en klantgericht. En bij aflevering was ook de chauffeur relaxt en vriendelijk. Kortom zeer tevreden.

28 luglio 2025

Zeer tevreden

Haal al jaren al mijn hout bij Hout en Bouwmaterialen. Altijd goed van kwaliteit en klantvriendelijk.

19 luglio 2025

Dank voor de mooie review! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Goede kwaliteit hout!

De schutting werd door omstandigheden s'avonds bezorgd door Willem en wat een leuke spontane man hij belde netjes dat het later werd en s'avonds belde hij dat hij eraan kwam.

Super mooi hout van goede kwaliteit!

16 luglio 2025

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Fijn om te horen dat zowel de levering als het geleverde hout naar wens zijn. Bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer!

Prettige website

Prettige website, goede prijzen en duidelijke informatie!

6 luglio 2025

Dank voor de mooie review! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze toko

Waardeloze toko. Aflevering niet volgens afspraak, weken later dan beloofd. Vervolgens was ruim de helft van de underlayment platen van dermate slechte kwaliteit dat ze niet te gebruiken waren. Na een mail hierover kreeg ik een antwoord met de dooddoener dat de platen wat zichtbare schade konden hebben. Na wederom een mail dat ik dat wel snap bij een c kwaliteit maar dat hier geen sprake van was maar dat het ging om platen die zo slecht waren dat ze constructief niet gebruikt konden worden werd ik vervolgens geantwoord door een andere medewerker. Deze had met de directie gesproken en het voorstel was omruilen of compensatie. Na mijn antwoord dat omruilen mijn voorkeur had werd het weer stil. Na drie mails van mijn kant kreeg ik een sorrie mail want meneer dacht dat een collega het had overgenomen. Omruilen kon ineens niet meer want deze platen waren plots uit het assortiment. Wellicht konden ze compenseren. Na mijn vraag over hoe de compensatie eruit ziet werd het weer stil. Schandalig en inmiddels 2 maanden verder

1 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijne website en goed geholpen

Fijne website! Goede uitleg dus bestelling was binnen een paar minuten geplaatst en betaald. Volgende ochtend opgehaald zonder problemen en prima hulp! Aanrader :)

2 luglio 2025

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Dank je wel Manel voor de mooie review. Graag tot een volgende keer!

Scherpe prijzen

Fijne website.
Scherpe prijzen.
En ook nog zomaar 10%korting

25 giugno 2025

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Dank voor de mooie review!

Duidelijke website

Duidelijke website, leuk dat je een welkomstkorting ontvangt van 10 % en dat met toch al scherpe prijzen,

16 giugno 2025

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Bedankt voor de 5 sterren!

Werkelijk fantastische service!

Werkelijk fantastische service!
Goede prijs inclusief verzenden. Een paar balken hadden scheuren en gebreken en wat schade tijdens vervoer, maar deze zijn volledig vervangen!
Chauffeur heeft super vriendelijk geholpen!
Dank daarvoor!

4 giugno 2025

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Fijn dat u tevreden bent! Dank voor de mooie review.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più