Hout en Bouwmaterialen.nl Recensioni 201

4,5

Valutata 1 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We werden goed op de hoogte gehouden over wanneer onze bestelling bezorgd zou worden . Ongeveer een uur voor het afleveren werden we door Willem ( chauffeur) gebeld

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di materiali edili
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Grossista di materiali edili
  5. Fornitore di isolanti
  6. Attrezzature minerarie

Scritti dall'azienda

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tevreden!

De bezorgtijd wordt netjes aangegeven, de bezorger belt ruim van te voren op de dag van de bezorging hoe laat deze er is.
De overkapping is van goede degelijke kwaliteit.

15 giugno 2026

Top!

Goed op de hoogte gehouden van verzending en zeer vriendelijke bezorger. Producten waren zoals gehoopt!

6 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Hele goede en klantvriendelijke service

Na het bestellen van de overkapping, kwam ik er achter dat ik de verkeerde afmeting besteld had 🫣🤣. Na een belletje met Chris kwam alles toch nog goed en heb ik de overkapping, met de juiste afmeting, mogen ontvangen. Jesse belde netjes van te voren en heeft zelfs nog geholpen met de spullen in de tuin en mijn schuur te leggen. Super fijn en netjes.
Erg tevreden met de fijne en klantvriendelijke service 😃.

12 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mooie pergola voor een mooie prijs

Mooie pergola voor een mooie prijs. Goede prijs-kwaliteit verhouding. De bezorger was erg vriendelijk en belde van tevoren om te overleggen waar hij het hout neer kon leggen.

9 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Niet op leverdatum komen opdagen en ook geen afbel of update

Alles leek goed te gaan bestellen gaat makkelijk betalen ook maar bij levering komt meneer niet opdagen (achteraf toch maar in de avond )ik dacht weet je wat ik bel in de ochtend nog even ter herinnering voor het bedrijf anders zit je de hele dag thuis met je goede gedrag en ja hoor mevrouw kon vertellen dat ze in de middag langs komen … ik weet je hoeft niet thuis te blijven maar je kan niet dicht bij het huis leveren dus vind het toch spannend duur hout …. ergens langs de weg …. Ik denk voor sluitingstijd nog even bellen voor zekerheid maar hun klantenservice is maar tot 13:00 …. Heel apart …. De bezorger is om 20:00 toch nog aangekomen ….. hele aardige man vertelde dat hij zo beetje heel Nederland heeft gehad vandaag …. Erg behulpzaam wel beetje jammer dat er geen communicatie was over hoe laat meneer dan wel zou komen en klantenservice tot 13:00 is echt te slecht

18 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Pas op

Pas op! Eigenaar handelt simpelweg onethisch. Wilt graag dealtjes sluiten zonder factuur en de manier waarop Tienko (eigenaar) met mijn situatie om is gegaan lijkt op oplichting. Vraagt direct een aabetaling voor een product dat op voorraad is (wel graag via tikkie) maar als je je binnen 12 uren bedenkt laat meneer niet meer van zich horen. Inmiddels aangifte moeten doen omdat meneer niet wilt meegeven. Schandalig dat je zo je bedrijf in de picture zet.

10 giugno 2026
Logo di Hout en Bouwmaterialen.nl

Risposta di Hout en Bouwmaterialen.nl

Beste Dumb Raider,

Jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. De aanbetaling is destijds gevraagd om de materialen voor u te reserveren. Na ontvangst van de aanbetaling is de advertentie op gereserveerd gezet en zijn de materialen voor andere geïnteresseerden niet meer beschikbaar geweest.

Toen u later besloot van de aankoop af te zien, hebben wij aangegeven dat de aanbetaling verrekend kon worden bij afname van de gereserveerde materialen of andere producten uit ons assortiment. Wij herkennen ons daarom niet in de beschuldigingen van oplichting of onethisch handelen.

Mocht u alsnog tot een oplossing willen komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Houtenbouwmaterialen.nl

Super mooi kwaliteit hout

Super mooi kwaliteit hout, redelijk snel geleverd. Deur was in nabestelling en na een belletje werd er snel een nieuwe bezorgafspraak gemaakt zodat we verder konden. Chauffeur belde netjes hoelaat hij er zou zijn. Top geregeld dus!

12 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden over deze houthandel

Erg tevreden over deze houthandel. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken graag met je mee. Wat ik vooral prettig vind, is dat je hier ook voor kleinere bestellingen goed terecht kunt en net zo goed geholpen wordt. Fijne service, zeker een aanrader!

28 novembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più