Har prøvet igen og igen men nej. Elendig og til gengæld dyr mad. Fish & Chips - helt rå fisk under frituren. Dårlig service. Nej det kan gøres meget meget bedre. Kan ikke anbefales.
Vi var 11 personer der bestilte frokost fra menukortet. Hver især med specielle ønsker til smørrebrød og bøffer ( ekstra citron, rejer, peberrod, udeladelser af samme osv ). Da bestillingen... Leggi di più
4 “ voksne” kvinder mødtes til jule kom sammen i restauranten. Vi havde bestilt bord og der var dækket op til os i cafeen. Da vi havde ønske om at sidde i restauranten fik personalet hurtigt rykket ru... Leggi di più
Efter en rundvisning på Nordisk Film var vi inviteret til Frokost på Fyr og Bi - mage til elendighed skal man lede længe efter. Fisken frisk fra Netto, flæskestegen så fed at de ikke kunne spises, en... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Min kæreste & jeg var på Fy & Bi i…
Min kæreste & jeg var på Fy & Bi i Valby i går & spise aftensmad, vi elsker gårdmiljøet eller rettere vi elskede gårdmiljøet.
Der var ikke særligt mange kunder da vi kom men godt med ansatte inklusive chefen på arbejde, men deres kunde service var simpelthen så ringe.
1. Der var så svinsk udenfor både på jorden med servietter & møg ( i kunne idet mindste lære at feje ) / med fyldte askebægre alle steder desuden skulle man tro at i lærte at tørre bordene af når jeres kunder gik.
2. Vi bestlte mad som sædvanlig har i ikke et større udvalg & det ihar well, anyway, jeg bestilte en laksesalat & min kæreste en burger.
Elsker jeres laksesalat omend måske pulled salmon ikke er det mest lækre så kan det dog spises.
Men min kærestes burger var bare ikke i orden der skete tværtimod det samme som første gang vi var der, burgeren var halvkold & bøffen var ikke ordenligt stegt i midten, med det resultat at hun sad på potten det meste af aftenen.
Ved i hvad Fy & BI.
Det er bare ikke i orden, i var så mange på arbejde man skulle tro at i kunne gøre rent & man skulle også tro at i kunne lave mad.
Vi er begge ret skuffede så der kommer vi ikke mere før i opper jer.
ps : en del af jeres spritbeholdere er tomme.
Vi har oppe og spise brunch i går.
Vi har oppe og spise brunch i går.
Den " plejer " at være super god, men tror der måske er sket noget her i Corona tiden, for den var da klart blevet nedgraderet. Den kostede så " kun " 110 kr men den var godt nok ringe. Der var en rigtig god koldhævet bolle, og et rimeligt godt stykke halvt rugbrød. Der var en portion skyr med lidt topping og en klase vindruer og en skive melon. Så langt så godt 🙈🙈 Så var der en " købe " pandekage som der intet tilbehør var til. ( Ingen honning eller som der var førhen lidt cremefraiche og lidt bær ) så var der en lille gryde scamblet æg med en brunch pølse og en halv skive bacon. Ingen ketchup eller noget. Så var der en lille trekant brie og en lille kuvert smør.
Det der var på tallerkenen, var sådan rimeligt men langtfra pengene værd.
Der var ikke de der små lækre pølser .
I see very poor
Skosål eller gris...?
Aftensmad øko gris kunne betegnes som kartofler med skosåler til. Jeg håber grisen havde et bedre liv på gården end på min tallerken. Det var meget ringe.
Uacceptabel morgenmad, fint hotel
Vi har boet flere gange på hotellet, dejlige værelser, fine omgivelser, så den ene stjerne gælder kun morgenmaden. MEN morgenmaden, også denne søndag, var under al, al kritik. VI tilkøbte endda morgenmad til vores datter, som kom og besøgte os. Vi var blevet oplyst om, at der ville være buffet. Den "buffet" vi kom til, virkede afgnavet og bestod kun af ganske få ting samt humpler af brød og lunken kaffe. Vi måtte bede om det mest basale hos tjeneren, som i øvrigt virkede ret uinteresseret i gæsterne. Alt flød i restauranten, intet blev ryddet af de efterladte borde.
Da vi forlod stedet kontaktede vi tjeneren og fortalte om vores store utilfredshed over morgenmaden, havde han kun et skuldertræk til overs. Vi vil gerne benytte hotellet en anden gang, da det ligger dejligt centralt, men morgenmaden kan vi kun fraråde andre.
Vi skulle holde dobbeltkonfirmation.
Vi skulle holde dobbeltkonfirmation.
Vi glædede os til at holde konfirmation, lige som vi også gjorde for 3 år siden, hvor det hele var i top.
Denne gang var vi til samtale hos chefkokken, vi aftalte menuen, som skulle være buffet. Først med forretter, og derefter med lune retter og grønt tilbehør. Til sidst desset og senere kaffe til kagen. Da vi skulle til at spise, kom de lækre forretter, men sammen med alt tilbehøret til de lune retter. Da det lune kom på bordet kom også rimpet laks, som skulle have været der ved forretterne.
Der var ikke overblik over serveringen. Vi skulle hele tiden bede om at få fyldt op. Vores gæster gjorde hele opmærksom på at der manglede, brød, vand, kød m.m.
Desserten var meget lille. Men da vi skulle have kaffe og kage, havde køkkenet glemt at vi skulle have kage. De bagte dog en. Men ikke den der var ikke den der var bestilt. Vores datter havde ikke engang lyst til kagen. Hun syntes den så noget tør ud. Bortset fra kagen så smagte alt godt. Men det var bare slet ikke den samme kvalitetsoplevelse, som vi havde for 3 år siden. Det er trist når man køber hele pakken, og så selv skal være på om der mangler noget. øv øv øv. Det ødelægger det lidt for os, at vi ikke bare kunne slappe af og nyde festen. Men selv skulle sørge for at der var forsyninger til gæsterne.
Jeg vil også spørge om der er en kok…
Jeg vil også spørge om der er en kok tilstede!!! Vi bestilte brunch, og fik serveret æg og bacon der var tilberedt mange timer før servering, koldt og vandet. Ydermere var det ikke os alle der kunne få et stykke brød! Vi var meget få mennesker i cafeen, men skulle alligevel vente 45 min på brunch! Hvordan kan i retfærdiggøre at tage betaling for sådan en elendig omgang?
Tak for fantastisk mad
Tak for fantastisk mad - skønne lokaler og venlige, effektive tjenere. Og tak for det smukt pyntede bord, alt var ligesom vi håbede det ville være, til den konfirmation, som vi holdt hos jer. Vi kommer bestemt igen - næste gang holder vi den runde fødselsdag hos jer. Jeg kan anbefale jer til alle, der ønsker en hyggelig dejlig fest i smukke omgivelser og med god mad.🌿
Er der en kok til stede?
Vi er en gruppe, der i løbet af de sidste to år jævnligt er mødtes til frokost og kaffe på Asta, og det gjorde vi igen i tirsdags. Vi fik bl.a. sandwich med gedeost, røget skinke, syltede agurker og rå løg!!? Jeg kan ikke tro, at en kok har fundet på det? Desuden en med en meget kedelig kylling med tomat- og agurkeskiver og æble??
Vi var forundrede og skuffede over den ringe standard, så fremover lægger vi vores sammenkomster et andet sted.
Fantastisk barnedåbs brunch!!!
TAK for en skøn dag til min søns barnedåb.
Rammerne var perfekte med god mad (dejlig brunch buffet med noget for alle), dejlig service (bonus at tjenerne tegnede tegninger med børnene), og god plads til mine gæster, store som små både ovenpå i festlokalerne og ude i gårdhaven.
Jeg kan kun anbefale dette sted meget højt til et sådan arrangement.
Tak til jer alle. Vi ses måske til konfirmationen eller før.
Valby bedste lokation
Valby bedste lokation - uden sammenligning. Meget meget hyggelig baggård, men de ansatte formår slet ikke at betjene folk ordenligt, selvom der var mange ledige borde. Bemærk: Betjeningen er flink og høflig. Den ene ansatte anede bare ikke hvad den anden lavede. Således kom en afrydder og fjernede glas INDEN vi fik vores mad. Vi ventede også - og var ikke de eneste - i over 1 time på en burger og lignende simpel mad. Man skal tilmed selv bestille mad og drikke oppe i baren. Menukortet er totalt ugennemtænkt uden vegetar og uden børneretter. Laksen til 200 kr lignede - og var nok - magen til et stykke fra en pakke i supermarkedet. 3 stjerner, hvoraf de to er for baggården, dvs med lidt flid, kan de 5 stjerner rammes :)
fy "Fy og Bi"
Hyggeligt indrettet restaurant og indbydende ikke omfattende spisekort med passende prisniveau.
Meeeen!!! køkkenet må kunne gøre det bedre.
Lang ventetid efter bestilling gjorde at det vi forventede skulle blive en kort pause i lørdagsindkøbene blev til mere end 1½ times ophold for at spise 2 stykker smørrebrød!!
Karrysilden var en pæn anretning men 2 små stykker sild matcher ikke de 3 halve skiver godt rugbrød der lå på tallerknen, de kunne end ikke dække den ene skive!!
Pariserbøffen havde det rigtige og lækkert tilbehør så synd at bøffen var tør og grå indvendig!!
Hotel Fy & Bi's hjemmeside er nærmest ubrugelig
I går havde jeg reserveret bord til fire i hotel Fy & Bi's restaurant på Valby Langgade til kl.21.20 via hotellet hjemmeside. Køkkenets lukketid fremgår IKKE af hjemmesiden, så jeg håbede på at der var åbent til kl. 22, som er nogenlunde standard. Men da jeg og mine gæster ankom, var køkkenet lukket, og Hotel Fy & Bi hævdede IKKE at have modtaget nogen mail. Personalet fortalte, at henvendelser via hjemmesiden kun bliver læst een gang i døgnet(!). Noget skuffet bestilte vi så en flaske husets vin til 155 kr iflg. menukortet. Da den skulle betales, var prisen steget med 10 kr. Professionelt? Ikke i udpræget grad.
Jeg kontaktede ledelsen næste dag for at høre, om der var kommet ny ejer, siden serviceniveauet var faldet til et lavt niveau. Det var angiveligt samme ejer som før, og hun kunne ikke forstå, at jeg ikke havde brugt telefonen for at reservere bord, for det kunne ikke lade sig gøre via hjemmesiden(!). Hvad i alverden har man så en hjemmside for??
Dette er IKKE en anmeldelse af restauranten som sådan, hvis personale gør deres bedste, men snarerer en anmeldese af ledelsen af Fy & Bi's restaurant, og især hjemmesiden, der enten ikke informerer eller også informerer forkert, ligesom priserne på menukortet heller ikke er korrekte.
Hvor svært kan det være at få sin hjemmeside til at fungere, og at sikre, at priser ved kassen svarer til priserne på menukortet?