Cafe Asta Hotel Fy og Bi Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Har prøvet igen og igen men nej. Elendig og til gengæld dyr mad. Fish & Chips - helt rå fisk under frituren. Dårlig service. Nej det kan gøres meget meget bedre. Kan ikke anbefales.

Vi var 11 personer der bestilte frokost fra menukortet. Hver især med specielle ønsker til smørrebrød og bøffer ( ekstra citron, rejer, peberrod, udeladelser af samme osv ). Da bestillingen... Leggi di più

4 “ voksne” kvinder mødtes til jule kom sammen i restauranten. Vi havde bestilt bord og der var dækket op til os i cafeen. Da vi havde ønske om at sidde i restauranten fik personalet hurtigt rykket ru... Leggi di più

Efter en rundvisning på Nordisk Film var vi inviteret til Frokost på Fyr og Bi - mage til elendighed skal man lede længe efter. Fisken frisk fra Netto, flæskestegen så fed at de ikke kunne spises, en... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Min veninde fik en Asta burger med gode…

Min veninde fik en Asta burger med gode tykke fritter. Jeg fik Havets salat, det var også godt. Måske lige en lidt tør paneret fisk.
Pludselig imens vi sad der med vores mad i gården. Så kom vores tjener, og begyndte at feje blade sammen. Weird, vi tænkte, hvorfor starter han lige, hvor der sidder nogen? Og måske den slags må finde sted før eller efter åbningstid....

18 luglio 2023

God dag

Vi var 11 personer der bestilte frokost fra menukortet.
Da bestillingen kom var alt som vi ønskede det.
Drikkevarer bestilt ad flere omgange var også det som var bestilt.
Gode desserter og kaffe/ cacao.
Jeg fik holdt en dejlig fødselsdag, som varede lidt flere timer end forventet.
Stor ros fra alle 11 for god betjening, dejlig mad og hyggelig atmosfære.
Så vi kommer gerne tilbage en anden gang.

1 luglio 2023

Vi var 4 venner

Jeg skriver for min mand
Vi var 4 venner. Bestilte stegt rødspætte, den var hvid og ikke paneret , fik at vide det var fordi den var smørstegt, de håndpillede rejer var 3 tigerrejer til hver der ikke var pillet, sovsen var en tynd gang sjask uden smag. Da vi klagede fik vi 3 colaer og et glas rødvin. Vi var stadigvæk meget skuffede 265kr for sådan en skuffelse. Øv, øv kommer der aldrig mere og kan ikke anbefales til andre

22 giugno 2023

Dårlig service

Hyggeligt sted - virkelig dårlig betjening.

Da vi ankom og satte os, var der ingen betjening og efter 10 minutter gik vi ind til skranken for at bestille.
Vi fik af vide at vi blot skulle sætte os, så ville de komme til os.
Efter yderligere 10min var der ingen tjener, så vi gik ind igen for at høre om de havde glemt os.
Vi fik af vide at de nok skulle komme - på en lidt afvisende måde - så vi satte os igen.
Og efter 10min igen (nu har vi ventet i næsten 30min), kom en tjener.
Og han var bare ikke behagelig.
"Jeg har hørt I er klar til at bestille" og han var halvvejs på vej væk, og havde virkelig en tilgang som at han ikke gad betjene os. Øv.

Hvordan kan man være tjener og så ikke gide at yde service?
Hmm.

Og da vi så skulle betale, gik vi op til skranken og her stod vi igen i en 5minutters tid, før tjeneren spurgte om de kunne hjælpe os med noget?
....

Det var bare en virkelig dårlig oplevelse.

Så kæreste tjener, med rødligt skæg og kæreste tjener, med langt blond hår: Vil I ikke overveje hvad I vil med jobbet og øve Jer i kommunikation og hvordan I fremstår overfor kunderne.
Det er Jer vi møder udadtil, det er Jer vi husker når I ikke er behagelige og det er Jer der giver stedet sjæl - eller mangel på samme.

13 maggio 2023

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
De serverede de forkerte retter, glemte min kaffe bestilling, som jeg måtte bede om 3 gange...
Ubehøvlet ung pige, som serverede ingen smil overhoved til kunderne..
Virkelig dårlig service...

12 maggio 2023

God dessert

Ok betjening.
Desværre var maden iskold. Vi fik 1 gang stegt rødspætte som mere var som kogt torsk i en dyb tallerken.
Og så to sydamerikanske bøffer der var helt kolde og en sauce der mere var skysauce end pebersauce.
Havde glædet os sådan :-(
Eneste gode var de kolde øl, kaffen og så deres cheesecake der smagte fantastisk.
De virkede også en smule underbemandede

29 aprile 2023

Det bedste Cafe besøg længe

Det bedste Cafe besøg længe. Dejlig frisk lavet mad, serveret af søde medarbejdere. Selv om der var travlt, var de begge smilende og opmærksomme. Jeg ville ønske jeg boede tættere på denne Cafe, men vil bruge den næste gang jeg kommer i området næste gang.

14 gennaio 2023

Super lækker julemad og god betjening

Super lækker julemad og god betjening.
Lækker hjemmelavet mad og rigeligt af den. Vi var fem kvinder ude og holde julefrokost og havde en skøn eftermiddag. Atmosfæren var hyggelig og maden var virkelig lækker. Vi bestilte julefrokosten og fik lækre sild og laks til at starte med, dernæst de varme retter som var virkelig godt tilberedt og sidst ris a la mande. Desuden var de så fleksible at de indkøbte en flaske dild snaps til os.
Så: det var første gang De Fem holdt julefrokost på Cafe Asta, men absolut ikke den sidste. Tak for en skøn dag.

16 dicembre 2022

Utrolig lækkert julebuffet

Vi kommer igen! Virkelig god julemad, hjemmelavet og gode men tilpasse mængder. Helt klart en af de bedste julefrokoster ude - og so. bonus havde de laver hjemmelavet dildsnaps. Kan varmt anbefales.

16 dicembre 2022

Smørrebrøds platte til 225 kr

Smørrebrøds platte til 225 kr. den var SÅ skrabet! Leverpostejen sejlede, det var kryddersild, en lille fiskefilet. Stor cola, som kom uden brus! Derudover sad vi og råfrøs. Vi er gennem mange år kommet der, men vi sætter ALDRIG vores ben der mere.

15 dicembre 2022

Kom 3 personer

Kom 3 personer, fik tildelt menukorts. Ventede 20 minutter uden betjening. Til sidst rejste vi os op og gik. Tjenerne kiggede ikke engang på os. Anbefaler ikke dette sted.

11 novembre 2022

Magen til dårlig service

Magen til dårlig service! Vi sad og ventede i en halv time, efter vi modtog menukortet. Men blev ignoreret fuldstændig af alle tjenerne. Så vi følte os ikke tilpas og valgte at gå igen. Det er en sjældenhed jeg oplever den form for snobberi på en café.

11 novembre 2022

Var her til aften med 13 tidligere og…

Var her til aften med 13 tidligere og nuværende kolleger. Skønt selskab. Bestilte en kyllingfilet med lidt lidt karse og kartofler, også med karse. Pris 195 kr.. Det var nærmest kun en forret. En lille grimbergen til 35 kr. i følge menukortet, men da den skulle betales kostede den 45 kr.. Da vi alle havde betalt, mente personalet at vi manglede at betale for to irish coffee, som ingen af os havde fået....

Rabarbertærten smagte fint.

Tak for mad, men kommer ikke igen....

16 settembre 2022

“Hvad rager det mig” - personale..

Sidder udenfor i lang tid og venter.
Tjenere ryder op på borde ved siden af, men værdigere os ikke et blik.
Går ind for at hente menukort.... Bag disken står en yngre kvinde og glor i sin mobil. Vi spørger om vi selv skal hente menukort... ja ja, men vi kan også komme ud... der kommer jo ikke nogen, siger vi! Nå, sagde hun - uden at kigge op fra sin mobil...
Vi gik i vrede, og kommer der aldrig mere!
Hvis I skal overleve, skal I nok ansætte ansvarlige voksne mennesker!

13 agosto 2022

Kommer helt sikkert igen 👍🥂

- Rigtig lækker stk. Smørrebrød (rødspætte med håndpillede rejer og hjemmelavede remoulade) bare mums.
- Sød og imødekommende betjenning.
- super hyggelig blomstrende gårdhave,
- kun et minus, da jeg er lydfølsom. En form for en blæser forstyrrede roen i gårdhave.
Fra en mor og datter tur d. 19/7-22

23 luglio 2022

Uacceptabel service.

Uacceptabel service.
Min veninde og jeg var forbi igår. Vi spurgte pænt om vi skulle komme ind og bestille eller om de kom ud? De skulle nok komme ud lød svaret.
Vi måtte ind gang på gang for at spørge til vores ordre. Der gik halve timer i mellem og der var på ingen måde fuldt hus. Vi blev forsikret om, at vi ikke var glemt, men de havde meget at lave. Vi bestilte KUN kold mad og kage dvs. ingen voldsom tilberedning.
Da vi igen senere sidder yderligere en halv time og venter, går jeg ind endnu engang og personalet står og hyggesnakker i et indhug. Jeg spørger om vi kan bestille noget og svaret er “vi skal nok komme ud” jeg bliver stående og forventer, at de afslutter deres hyggesnak og den ene ansatte (Emma) kigger på mig og siger flabet “ja det går ikke hurtigere af, at du står der og venter?”
Aldrig har jeg været ude for så uforskammet en service og tiltale.
Slut med at bruge café Asta herfra.

23 agosto 2021

GÅ VIDERE!!!

Har du lyst til en hyggelig aften med god mad og drikke? Så LIGNER 'Café Asta' et godt valg. Det er det ikke!!!
At serveringspersonalet ikke ved noget om, hvad de sælger er én ting. At køkkenet glemmer maden til en af tre gæster er en anden. At køkkenet serverer bøffer, der er bestilt som hhv 'Bleu' og 'rød' er uacceptabelt men desværre alt for udbredt. At køkkenet så mener, at det tager 15 minutter at tilberede to nye bøffer til den ønskede tilstand, er ikke bare uacceptabelt. Det vidner om ligegyldighed og arrogance eller slet og ret om inkompetence.
Herfra skal lyde en varm anbefaling til at finde et andet sted. Det bliver ikke svært at finde noget bedre!

5 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito