BEST WESTERN Hotel Fredericia Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Vi var inviteret af et vennepar som boede på hotellet til at spise aftensmad. Vi er bosat i Fredericia, men har aldrig tidligere spist på Restaurant Ryes, vi går tit ud og spiser men normalt nede... Leggi di più

Vi er lige kommet hjem efter et sommerhold ☀️ Virkelig et skønt sted. Pænt og rent hotel, skønt personale og god mad i restauranten. Børnene elskede det, og vi kommer helt sikkert igen! ☺️

Virkelig dejligt hotel, super personale. Vil gerne fremhæve den ansatte Lise som var ved morgen buffet under Madsby cup. Vi havde en lille dreng på 2 år med og hun sørgede virkelig for han hyggede sig... Leggi di più

Dejlig ophold fantastisk god mad venlige og hjælpsomme personaler hele vejen rundt. Kommer vi igen JA Dog kunne vi godt have brugt et tv der bare uden videre tænder og viser kanaler, uden at man s... Leggi di più

1. Hotel
  2. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

BEST WESTERN Hotel Fredericia har udsigt til en lille sø i det skønne, grønne område ved Madsby Park. Hotellet ligger ved siden af Fredericia Idrætscenter, 300 m fra konferencecentret Messe C, og tilbyder lyse, moderne værelser med gratis WiFi. Alle værelser har tv, skrivebord og eget badeværelse med brusebad. Samtlige værelser har desuden historiske billeder af Fredericias bymidte, som ligger mindre end 5 minutters kørsel derfra. I vores restaurant serverer kokken danske og amerikanske retter, i steakhouse genren. Der serveres morgenbuffet hver dag, og der kan bestilles drinks i hotellets bar hele dagen. Der tilbydes rabat på entréen til det nærliggende subtropiske vandland. Hotellet kan desuden arrangere greenfees til Fredericia Golfklub, 200 m derfra.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Man skal nødigt glemme sine dyrebare…

Man skal nødigt glemme sine dyrebare ting på værelset når man tjekker ud fra dette hotel, da rengøringspersonalet kan være kreative og gemme dine ting så du aldrig ser dem igen. Super ærgelig oplevelse jeg har fået her, da det ellers er et fint hotel generelt. Besøger ikke dette hotel igen.

26 luglio 2021

Risposta di BEST WESTERN Hotel Fredericia

Hej, vi er meget ked af din oplevelse, må vi spørger om hvad det er du har mistet? Da dette normalt ikke er noget der finder sted her. Du er meget velkommen til at kontakte receptionen. Med Venlig Hilsen Best Western Hotel Fredericia

Vi havde de dejligste 2 overnatninger…

Vi havde de dejligste 2 overnatninger på Hotellet og serviceniveauet var kæmpe stort 😃 bestemt ikke sidste gang vi kommer

22 agosto 2020

Risposta di BEST WESTERN Hotel Fredericia

Hej Simon, tak for din fine tilbagemelding. Det er altid rart når vores gæster siger/skriver de vil komme igen. Vi håber snart at se jer. Med venlig hilsen Hotel Fredericia

HELT FANTASTISK!

Vi har simpelthen haft en fantastisk oplevelse på Hotel Fredericia - og kommer igen!!
Med start i at vi var meget sent ude at finde et sted at bo og at de faktisk var fuldt bookede kom der en aflysning så de ringede tilbage med de gode nyheder om at der var en værelse til os den aften.
Vi var 2 voksne samt 2 børn på en familie værelse. Den var kanon! God senge samt køjesenge til børnene.
God stort værelse med sofa, og spise bord og stole - og med glas skyde dør ud til "vores egen græsplæne."
Badeværelset var ligeledes stort med alt man har brug for samt en KANON "rain-forest" brusebad!
Morgenmaden var ligeledes helt fint og nemt.
Hele vejen igennem kunne man lægge mærke til mange lille detaljer der gjorde ting nemmere, bl.a. tegne ting til børnene, "gratis" bolscher til børn i receptionen, låne paraplyer, info brochure vdr. området, osv.
At have en adgang til badelandet var ligeledes helt fantastisk!
Til prisen er dette sted en fund - som vi skal helt bestemt tilbage til! :-)
Mange takker for kanon service og en super ophold!
Mvh,
Patrick

27 luglio 2020

Risposta di BEST WESTERN Hotel Fredericia

Hej Patrick, Tusind tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for I fik en dejlig oplevelse hos os og vi håber I får lyst til at komme tilbage en anden gang. Med venlig hilsen Hotel Fredericia

Vi havde 3 skønne nætter på Hotel…

Vi havde 3 skønne nætter på Hotel Fredericia i oktober 2019. 6 voksne og 2 børn fordelt i 3 værelser. Det var fantastisk. Dejlige, rene værelser. Lækker morgenbuffet. Sødt og meget serviceminded personale. Dejligt badeland til børnene. Nu har vi lige bestilt 3 værelser igen og hold da op en service. Tak for det. Vi glæder os til oktober.

7 luglio 2020

Risposta di BEST WESTERN Hotel Fredericia

Jamen så dejligt . det er så skønt at høre, I nød jeres ophold.
Vi glæder os til at se jer igen i oktober.

Rigtig god sommer herfra:)

Mange hilsner
Jeanette Madsen
receptionen

2 nætter med dobbeltseng

Mig og min partner bestilte 2 overnatninger på hotellet via hotels.com. Der var en misforståelse i forhold til bookningen som dog kort efter blev løst af receptionisten ved at vi blev forflyttet til et andet værelse som var meget tilfredsstillende. Resten af opholdet var dog ikke en udbredt success. Morgenmaden var både kedelig og uappetitlig. Røræggene var vandede og hviden på spejlæggene var stadig rå, pandekagerne lignede til umiskendelighed købepandekager nede fra det lokale supermarked. Bacon var gummiagtig men branket på samme tid hvilket var meget forunderligt. Selv opsætningen af morgenbuffetten virkede sjusket. Marmelade m.m var bare placeret i de glas de var købt i. Kaffe man kunne vælge imellem bestod bare af filterkaffe som i øvrigt var så tynd at jeg faktisk endte med at drøne den ud og drikke juice i stedet. Efter en ret skuffende morgenmad tog vi på tur udbi det danske sommerland, kom tilbage senere på aftenen til et værelse der er aflåst og vores kort ikke længere virker. Vi går i receptionen igen for at få en forklaring på hvorfor vi pludselig ikke har adgang til vores værelse mere. Det viser sig så at receptionisten fra aftene før ikke har registreret det i systemet at hun har flyttet os til et andet værelse, så de havde deaktiveret kortet da værelset stod til at være ledigt. Det bliver så i mellemtiden rettet og vi får atter adgang til vores værelse, som så af gode grunde ikke er blevet gjort rent i og med det jo har stået som værende ledigt.

Konklusionen på hele denne oplevelse: sengen var god at sove i og personalet var hjælpsomt. Men derudover har det været en rædsom oplevelse, især med tanke på at det efter sigende skulle forestille sig at være et 4-stjernet hotel. Jeg har ofte besøgt hoteller med 3 stjerner og sågar der under som har været en væsentlig bedre oplevelse. Derfor ender min anmeldelse på 2 stjerner for det er ærligt talt hvad de ophold føltes som.

29 giugno 2020

Kære Jimmy.
Vi har gennemgået jeres oplevelse som i havde ved et ophold hos os, og beklager meget,
godt at dette blev løst og i fik en opgradering til et bedre værelse.
Vi er kede af at i havde en dårlig oplevelse ved vores morgen buffet, da vi gør vores bedste for at ramme bredt, og ellers får meget ros for vores morgen buffet.
Vi har talt med personalet og vil være mere opmærksomme fremover.
Har du yderligere feel back er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 76206828
Mvh.
Karina Zurmühlen Sørensen
F&B Manager

Luksus brunch 100 kr pr person Fredericia

Vi fik kun morgenmad og det var lidt en øv oplevelse desværre. Vi ankom kl 09.00 og der var proppet med mennesker, det skal der også være plads til! Vi fandt heldigvis et bord og kunne gå op og hente den 'luksus morgenbuffet" der blev beskrevet på nettet.
til stor skuffelse var der intet pålæg eller varme retter, alt var ribbet og heller ikke noget brød eller ost. Nå men en kop kaffe kunne vi nyde imens vi venter på der blev fyldt op ingen problemer der!
kl er 09.30 og der er begyndt og blive fyldt en lille SMULE op men man når ikke og få 1 bolle eller en pandekage før alt er taget igen ! Ej altså øv hvor surt! 10 min inden buffeten skulle lukke nåede vi dog at snuppe en bolle og 1 stykke laks der var tilbage og 2 pandekager, 1 blødkogt æg og 2 glas juice. Vi kommer ikke igen øv!!! på vejen ud oplever vi en af kokkene stå og skælde Receptionisten ud og brokker sig over hun ikke vidste der kom over 200 mennesker... stakkels receptionist :( meget uprofessionel kok ( hun talte engelsk) og det var højlydt ! ... om man får det man betaler 100 kr for ? Hmmm om det er dét værd? Nej det er det bestemt ikke.

18 agosto 2019

Kære Camilla,
Vi skal dybt beklage din uheldige oplevelse til vores morgenbuffet. Vil du ikke lige sende mig din mailadresse på info@hotel-fredericia.dk.
Venlig hilsen Vibeke

Lækkert istandsat hotel

Lækkert istandsat hotel.

Min kæreste og jeg lejede et hotel værelse for en weekend, og vi fik et dejligt nyt værelse. Fed indretning og sans for detaljer. Derudover havde vi skøn udsigt over den nærliggende sø.

Vi fandt ud af at man kunne få gratis billetter til badeland ved siden af hotellet, og det var et kæmpe plus.

Morgenmaden var rigtig god, og der var fokus på kvalitet og allergier.

Der manglede dog lidt skabsplads på værelset hvor man kunne hænge sit tøj, samt strygejern og - bræt. Men ellers en rigtig god oplevelse. Det kan varmt anbefales.

15 ottobre 2018

Gin og Tapas

Mine forældre, mand og jeg havde den fornøjelse, at deltage i arrangementet “Gin & tapas” igår på hotel Fredericia😍 Det var en super god og positiv oplevelse👍🏻 Gode spændende gin, samt en rigtig lækker tapas, med underholdende indlæg😄😄
En stor ros til personalet, som alle var søde friske hjælpsomme, og kvikke👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Dejlige moderne værelser, med en skøn udsigt😍
Morgenmaden var virkelig lækker👍🏻
Kan varmt anbefale hotel Fredericia, og vi kommer gerne igen😃
Tak for en god oplevelse👏🏻👏🏻✌🏻

9 settembre 2018

Kloaklugt

Har boet her en del gange. Problemer med kloaklugt i mange af værelserne. Receptionen kender til problemet, men kommer alligevel gæster i værelser, hvor man får kvalme af lugten.
Her er dog for det meste rent og morgenmaden er god.

6 agosto 2018

Fantastik service

Jeg opdagede at jeg havde glemt min mascara derhjemme, og kontakter receptionen for at høre hvordan jeg kan skaffe en. "Det skal jeg nok sørge for" sagde den søde og professionelle receptionist. Ovenikøbet uden regning.

28 ottobre 2015