Onlangs folie gekocht bij dit bedrijf. Door een misverstand verticale strepen gekregen ipv horizontale. Na telefonisch contact uit goodwill het bedrag van de folie teruggestort gekregen. Heel netjes... Leggi di più
Prima kwaliteit. Makkelijk aan te brengen. Geen vouwen zoals bij andere goedkopere folies. Het iets duurder zijn is het waard om deze folie te kopen.
Folia na szybę czarna ala lustro weneckie. Tragedia Folia za sztywna. Na mokro nie da się dokładnie położyć. Na sucho lepiej ale i tak nie ma efektu lustra weneckiego. Od wewnątrz niezwykle delikatn... Leggi di più
Website overzichtelijk en veel keus. Snel geleverd. Wij hadden een fabrieksfoutje in ons raamfolie. Dit kan natuurlijk gebeuren maar is heel goed opgelost door Homewell Products. We hebben heel snel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Homewell staat voor duurzame kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sommige producten lijken veel op de onzen, maar schijn bedriegt. Houdt onze site goed in de gaten, ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Huidig gelanceerde product categorieën: Raamfolies Keuken benodigdheden Tafelzeil Verlichting Uw verzoek...?
Boxtelstraat 5, 6843RZ, Arnhem, Paesi Bassi
- (06) 42 36 59 48
- klantenservice@homewellproducts.nl
- www.homewellproducts.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie kwaliteit en snel geleverd
Snelle levering. En hoewel producten nog niet in gebruik,zien ze er mooi uit en verheug ik me erop ze na verhuizing in gebruik te gaan nemen!
transparante tafelbeschermer
De transparante tafelbeschermer, 2,2 mm dik, die ik heb besteld voldoet op geen enkele wijze aan mijn verwachtingen. Maar wat mij heel erg trof was de reactie op mijn klacht daarover. Homewell Products geeft blijk van een oplossing gerichte instelling in plaats van in discussie te gaan met de klant.
Ik zal zeker niet aarzelen om meer inkopen bij HwP te doen en zal jullie bij anderen zeker aanraden om inkopen te doen
Snelle levering en een mooie set keuken…
Snelle levering en een mooie set keuken benodigdheden.
Snelle levering zonder problemen
De bestelling correct afgehandeld
De bestelling correct afgehandeld. Snelle bezorging. Goede kwaliteit van het product.
goede service en snelle reaktie
We hebben de raamfolie er niet netjes op gekregen. Na reclamatie direct het aanbod om geld terug te krijgen of het opnieuw te proberen, met aanvullende aanwijzingen. We hebben voor het laatste gekozen.
Tristan
Snel geleverd en artikel doet wat er…
Snel geleverd en artikel doet wat er beloofd is, daardoor weer stukje meer zelfstandigheid
Hele goede ervaring met Homewell…
Hele goede ervaring met Homewell Products, snel geleverd, goede kwaliteit en exact wat er in de advertentie stond. Zeer tevreden met mijn aankoop.
De klok is prachtig
De klok is prachtig. Stil precies zoals verwacht. En super snel geleverd.
Keurig geleverd later als afspraak was…
Keurig geleverd later als afspraak was maar dat komt door post nl
Snelle levering van uitstekend product!
Raamfolie
Homewell product was goed en snel geleverd
Maar het was te klein . Het gaat over raamfolie. Daarom terug gestuurd. Ik zal zeker nog producten kopen. Heel goed. Bedankt Homewell.
Perfect kwaliteit ik ben zeer tevreden…
Perfect kwaliteit ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.