Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ceramiche

Scritti dall'azienda

Bent u opzoek naar terrasoverkappingen? Dan bent u op het juiste adres. Maak kennis met Holland Veranda. De maatwerk specialist als het gaat om aluminium terrasoverkappingen. Doormiddel van jarenlange ontwikkeling op het gebied van aluminium profielen, hebben wij een innovatief systeem op de markt gebracht dat zowel in de zomer, als winter vele voordelen met zich mee brengt. Wilt u meer van buiten genieten, met het comfort van binnen? Onze adviseurs staan voor u klaar.

3,5

1 stella

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn veranda en de service van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact werd er snel en vriendelijk gereageerd op mijn vragen. De communicatie verliep duidelijk en professioneel.

De veranda zelf is prachtig geworden en volledig volgens afspraak geplaatst. Je merkt echt dat er met vakmanschap wordt gewerkt. Alles is netjes afgewerkt en het resultaat overtreft mijn verwachtingen.

Wat ik vooral erg waardeer, is dat ze ook na de plaatsing goed bereikbaar blijven. Wanneer er een vraag of klein probleem was, werd er direct gereageerd en snel een oplossing geboden. Dat geeft veel vertrouwen.
Kortom: een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert en echt meedenkt met de klant. Ik kan ze dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die een veranda overweegt!
Ik weet niet hoe jullie zulke problemen krijgen maar dit bedrijf is altijd bereikbaar geweest na een jaar later zelfs.

3 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende kwalitatief uiterst mooie…

Uitstekende kwalitatief uiterst mooie overkapping. Na aankoop zeer snel gezet. Veel gaat via watts app en geven ook snel antwoord op een vraag. Nette betrouwbare mensen. Ook de aanbetaling van 10% is betrouwbaar. Normaal doe ik zoiets nooit maar de prijs was zo gunstig dat de aanbetaling laag was uitstekend ben zeer tevreden

8 ottobre 2025

99% tevreden klant

Voor de zomervakantie hebben we een overkapping laten plaatsen. Alles is netjes en vakkundig gemonteerd en mooi afgewerkt. Wat we ook fijn vonden: de betaling was pas achteraf, dus eerst het werk zien, dan betalen – dat gaf meteen vertrouwen.

Onlangs is ook onze tuin aangepakt. Die is verhoogd, opnieuw betegeld en we hebben glazen wanden in de veranda laten plaatsen.

In totaal is er echt topwerk geleverd. Natuurlijk blijft het mensenwerk, dus hier en daar een klein puntje, maar in grote lijnen echt 99% perfect. Wij zijn supertevreden!

8 settembre 2025

Warnung: Unprofessionell, unzuverlässig, kundenfeindlich

Finger weg von dieser Firma! Ich kann nur dringend davon abraten, hier einen Auftrag zu vergeben. Es wurde Vorkasse verlangt – geliefert wurde verspätet, mangelhaft und unvollständig. Beim Einbau ist eine Glasscheibe gesprungen. Seit fast einem Jahr warte ich auf den Austausch – ohne jegliche Rückmeldung auf E-Mails oder Nachrichten.

Der mitbestellte Sonnenschutz wurde bis heute nicht geliefert, obwohl Anzahlung im Voraus bezahlt wurde. Die im Angebot genannten Preise wurden nachträglich kommentarlos erhöht. Abdeckungen fehlen ebenfalls bis heute. Mein Geld für nicht gelieferte Leistungen habe ich nie wiedergesehen.

Fazit: Miserabler Service, unzuverlässige Abwicklung, keine Kommunikation. Am Ende bleibt eine halbfertige Überdachung mit Schäden und ein erheblicher finanzieller Verlust. Suchen Sie sich dringend eine seriösere Firma.

20 maggio 2025

Belabberde service

Deze mensen zijn in het begin heel goed bereikbaar. Zodra je ze je geld hebben zijn ze opeens super slecht bereikbaar. Ze komen hun afspraken niet na. Voor duizenden euro’s en dan zo een belabberde service, absoluut geen aanrader.

23 aprile 2025

Scammers do not use

Scammers do not use

3 marzo 2025
Logo di Holland Veranda

Risposta di Holland Veranda

Beste Thor, wij hechten veel waarde aan eerlijke en oprechte feedback. We kunnen echter geen gegevens vinden die overeenkomen met een bestelling of dienst op jouw naam. Mocht er echt een probleem zijn, neem dan gerust contact met ons op via 0618612190, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Wij staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Serre met glaswanden

Wij hebben een serre laten plaatsen vorig jaar, dit was en is top gedaan, vandaag dicht laten maken. Met schuif glas wanden! Prima afgewerkt ze hebben super hard gewerkt! Helemaal prima!

29 gennaio 2025

Holland Veranda, toppers!

Holland Veranda, toppers!

Na een offerte te hebben opgevraagd en wat uitgebreider contact hebben wij gekozen voor Holland Veranda, om een veranda te plaatsen. Het zijn vriendelijke mensen en denken graag met je mee. Uiteindelijk hebben we een prachtige veranda gekregen die compleet aan onze wensen voeldoet. Spotjes, donkergetinte glazen schuifdeuren en prachtige tegels.

We zitten er dan ook sterk over na te denken om onze schutting ook door ze te laten vervangen. Door de goede ervaring die we met ze hebben gehad is het vertrouwen voor ons 100%.

Het zijn harde werkers en ze komen hun afspraken na. ‘S ochtends vroeg komen ze bij je langs en ze weten van doorwerken!
Wij raden Holland Veranda dus zeker aan.

4 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Het team waar ze mee werkten in ons…

Het team waar ze mee werkten in ons tuin was erg gezellig en aardig. Ze gingen aan een stuk door en het was veel sneller klaar dan verwacht. Super hardwerkende mannen die tot aan details werken. Ook gaven ze gehoor aan onze wensen.

Al met al, hele mooie veranda ervoor teruggekregen!

1 gennaio 2025

Ongeloofelijk slechte verandabouwers

Ongeloofelijk slechte verandabouwers , niks dan miserie ! Bij regen altijd water in de veranda , rubbers die tussen de ramen eruit komen , profielen scheef en te kort afgezaagd , deur die niet meer dicht gaat en op slot ....
Na meerdere malen contact te hebben gehad krijgen we als antwoord geen garantie meer en ge moet de kosten zelf dragen !
De afwerking is pas gebeurt eind oktober en op hunne site maken ze reclame 1 jaar garantie !!
Dus ook nog eens misleidende reclame !!
Ook is er gevraagd geweest om de factuur al te betalen vooraleer de veranda er volledig stond , dus ze hadden hun geld al op voorhand !!
Dus bij deze is deze firma niet aan te raden en ben ik een klant die int zak gezet is !!!

6 gennaio 2025

Onbetrouwbare veranda aannemer

Update Rechtszaak gewonnen tegen Holland veranda bv, maar ze willen niet betalen. Binnenkort faillissement aanvragen.

Mijn ervaring met het laten plaatsen van een veranda door dit bedrijf is teleurstellend. Al vanaf de oplevering en direct erna op 30 april 2024 werden verschillende structurele gebreken geconstateerd zoals lekkages, roestvorming, een kromme balk, transportschade, de afwerking is super slecht en een schuifpui die niet goed sluit. Dit werd bevestigd door een onafhankelijk keuringsrapport waarin aanzienlijke schade werd vastgesteld. Ondanks meerdere beloftes van de aannemer om de gebreken te herstellen werd dit niet gedaan.

Na twee ingebrekestellingen en het inroepen van non-conformiteit heeft de aannemer zijn afspraken simpelweg niet nagekomen. Hij kwam niet opdagen op de afgesproken momenten en gaf vervolgens aan dat er geen gebreken zouden zijn, ondanks eerder bewijs van het tegendeel. Hij heeft zelfs beloofd om alles te herstellen. Ik heb alles op papier en screenshot whats app gesprekken.

Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. De klantenservice is gebrekkig, afspraken worden niet nageleefd en de kwaliteit van het werk laat ernstig te wensen over. Ik zit nu met een veranda die verre van voldoet aan de afgesproken normen en moet dit zelf laten herstellen door een ander bedrijf

30 aprile 2024
Logo di Holland Veranda

Risposta di Holland Veranda

Je blijft maar reviews gooien hè? Ik begin bijna te denken dat je hier een dagtaak van hebt haha. Serieus, heb je niks beters te doen? Je lijkt wel geobsedeerd met ons. Als je nu evenveel tijd had gestoken in normaal communiceren als in dit geklaag, dan was het allang opgelost geweest. Maar hey, ieder z’n hobby toch? 🤣

Muhammed Cengiz

Stelletje oplichters

Een veranda laten plaatsen door dit bedrijf. Meerdere malen contact gehad ivm lekkage. Iedere keer afspraak gemaakt en zijn ze niet komen opdagen en dan erg laat in de avond komen ze dan met smoesjes. Tot het bedrag is betaald is er altijd goed gecommuniceerd, zodra ze hun geld al hebben gekregen reageren ze niet meer, komen ze afspraken niet na. Dit zijn gewoon stelletje oplichters. Na een jaar zelf te proberen te communiceren is het tijd om advocaat in te schakelen.

14 luglio 2024

Slechte service

Slechte service. Bedrijf komt garantieverplichtingen niet na. Ook komt het bedrijf meerdere malen afspraken niet na. Ik raad het iedereen af om bij dit bedrijf producten te kopen en/of te laten monteren.

8 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più