Valutata 4 stelle su 5

In maart zijn wij naar de vestiging geweest om ons te laten informeren over de diverse mogelijkheden. Vriendelijk en gastvrij geholpen en snelle offertes ontvangen. In mei was t dan zo ver. De overkap... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn en netjes geholpen in de showroom. Inmeet afspraak liep ook soepel en was snel mogelijk. Tussen de inmeet afspraak en het plaatsen, was mailen met vragen geen enkel probleem. Je kreeg... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prima bedrijf met mooie producten tegen een hele scherpe prijs. De montage van onze veranda verliep wat chaotisch. De monteurs spraken bijna geen Nederlands, het waren Oost-Europeanen. Wel erg harde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Costruttore di terrazze
  2. Fornitore di alluminio

Scritti dall'azienda

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten. MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek? Bezoek ons dan op de Adriaan Mulderweg 4 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen. Tot snel!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Topbedrijf

28 oktober 2025 onze tuinkamer gekomen. Personeel heel vriendelijk en enorm behulpzaam. Binnen 1 dag geplaatst na 4 maanden een lekkage ontdenkt en binnen een week opgelost. Top service. Echt een aanrader. We genieten volop.

27 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super fijn en netjes geholpen voor onze overkapping!

Super fijn en netjes geholpen in de showroom.
Inmeet afspraak liep ook soepel en was snel mogelijk.
Tussen de inmeet afspraak en het plaatsen, was mailen met vragen geen enkel probleem. Je kreeg redelijk snel en netjes antwoord.
De mannen die onze overkapping zijn komen plaatsten, waren vriendelijk, gingen netjes te werk en hebben super werk geleverd!
Wij zijn heel blij met onze overkapping en gaan er veel plezier van hebben, dat weet ik zeker!

28 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

super goed geholpen zowel bij verkoop als erna.

dat is heel goed uit te leggen.
heb 22-12-2025 een serre laten plaatsen door mbveranda. wat voor mij 100 % goed is gegaan maar zag op de factuur een bedrag staan wat nog niet was verwijderd na veranderingen van de serre. heb een telefoontje gemaakt met mbveranda en het bedrag werd gelijk terug betaald dus vandaar een dikke pluim voor de medewerkers van Mb veranda.
Cor netten uit Vlaardingen.

24 dicembre 2025

Geweldig Bedrijf.

We zijn 1 maal gaan kijken wat er mogelijk was en een van de medewerkers ( Henry ) heeft ons top geholpen en ervoor gezorgd dat alles perfect is geleverd en dat op een heel korte termijn, dus een echte aanrader👍👍

18 dicembre 2025

Top bedrijf

Wij zijn 1 keer naar de showroom geweest en hebben daar uitgebreid uitleg gekregen over wat er allemaal mogelijk was en besproken. Ons gevoel zei dat het goed was en hebben de veranda aangekocht. Verder was er regelmatig en goed contact tussen Nadir en ons. Er werd duidelijk gecommuniceerd en we konden met al onze vragen terecht. We hadden 1 probleem bij de oplevering en die hebben ze naar alle tevredenheid opgelost. Zeer blij met het bedrijf en natuurlijk met Faruk, Nadir en hun monteurs.
Zeker een aanrader!

24 gennaio 2025

Overkapping met glazen schuifdeuren

Eind augustus een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen. Vanaf het eerste contact in de showroom in Zaltbommel tot aan de plaatsing is alles netjes verlopen. Goede en snelle communicatie. Duidelijke offerte en geplaatst zoals gewenst. Voor zover wij weten is dit het enige bedrijf die door het glazen dak een doorvoer kan maken voor de bestaande regenpijp.
Zeer tevreden over de montage, die in één dag gebeurd is, met vier man i.v.m. de afmeting van ruim 8 meter.

29 agosto 2025

Veranda met schuifdeuren.

Bij ons is een veranda met schuifdeuren geplaatst. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Plaatsing was zeer snel. Na plaatsing werd er telkens gebeld of het goed was verlopen. Ook toen er bij plaatsing een ruit scheurde werd het ondanks de vakantietijd snel opgelost. Alle afspraken werden nagekomen en dat is tegenwoordig een verademing. Zeker ook
omdat we de prijs/kwaliteit prima vinden verdienen ze onze 5 sterren. Dank je wel mensen van MB veranda

14 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

4 jaar geleden een veranda+ Zonnewering…

4 jaar geleden een veranda+ Zonnewering laten plaatsen door MB , toen al ZEER tevreden! Mannen werken (en zijn) netjes !, nu hapert het zonnescherm ( na 4 jaar), melding van gemaakt bij MB 14 dagen later de monteurs op bezoek gehad , probleem gefikst! / Opgelost ........en daar komt ie geheel KOSTELOOS! , dat pas èchte service!
Fijn bedrijf om zaken mee te doen .
Vrgr Ton

16 luglio 2025

De beste

Ik ben ontzettend blij met mijn veranda van Melinda Overkapping! Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles perfect en netjes verlopen. Ze werken snel, precies en laten alles schoon achter. Je ziet echt dat ze vakmensen zijn.

Ook qua prijs zit je hier goed – ze zijn heel betaalbaar en leveren daarbij topkwaliteit. Ik had niet gedacht dat het zo snel en zo mooi zou worden!

Kortom, ik ben meer dan tevreden en zou Melinda Overkapping aan iedereen aanraden die een mooie en degelijke veranda wil laten plaatsen. Topservice!

25 ottobre 2024

Onze tuinkamer van MB Veranda

Juni 2024 werd hier de tuinkamer geplaatst. Vanaf de eerste dag hebben wij hier veel plezier aan beleefd, zomer, winter en voorjaar, een heerlijke plek om in te vertoeven. Van offerte tot nazorg, het hele traject verliep keurig netjes. Na een jaar bleek er een een zijpaneel wat los te zitten, die zelfde week kwamen de mensen dit even oplossen en liepen zij de hele uitbouw nog even na. Wij zijn uitermate tevreden over MB Veranda. Zij zitten in Eindhoven en wij in Almere maar voor de service maakt het niks uit. Ik zou dit bedrijf absoluut aanbevelen want de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, daarnaast zijn de mensen ontzettend vriendelijk en zijn alle afspraken altijd na gekomen!

16 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Goedkoop is duurkoop

Offerte opgevraagd- prijs uitgekomen en vervolgens bel ik hem om de offerte op
Locatie te bespreken is de offerte ineens duurder omdat ze intern niet weten wat een schuifpui is?

Vervolgens afspraak gemaakt - dezelfde dag afgezegd
2e afspraak gemaakt - dezelfde dag afgezegd om te melden een uur van te voren dat hij niet komt
3e afspraak gemaakt - dezelfde dag een uur van te voren afgezegd.

Ik betaal liever de buurman dan dat ik MB veranda aan een ander aanbeveel want een kansloze en amateuristische bedrijf, praten als brugman maar service als een circustheater.

Bespaar je jezelf en ga alsjeblieft naar een professionele veranda specialist en dat is MB veranda NIET

13 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Iets zeggen is leuk en makkelijk

Iets zeggen is leuk en makkelijk, dit waarmaken is iets anders. En bij MrVeranda maken ze waar wat ze zeggen. Van A tot Z . Goed advies. Afspraken nakomen, goede prijs kwaliteit verhouding en top gemonteerd.

28 marzo 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf met mooie producten tegen een hele scherpe prijs.
De montage van onze veranda verliep wat chaotisch. De monteurs spraken bijna geen Nederlands, het waren Oost-Europeanen. Wel erg harde werkers, maar de oplevering was in het donker. ze werkten tot half tien door en daardoor konden we niet goed checken of alles goed was.

5 settembre 2024

Goed advies

Goed advies, mee denken met de situatie. Actief contact, maar ook antwoord bij vragen. Alle afspraken worden nagekomen. Erg goede service! Ik kan MB veranda iedereen aanbevelen!

3 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijn bedrijf! Top!

Wat een fijn bedrijf! Ik heb heel wat offertes opgevraagd bij diverse veranda bedrijven en MB Veranda reageert snel, biedt een goed tarief voor echt een hele goede kwaliteit.
De levertijd was snel. En de plaatsing nog sneller. Heel netjes afgeleverd!
Echt de aankoop van het jaar geweest!
Zeker een aanrader!

11 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più