Pissföretag, Parkerade absolut på en plats jag inte fick(vändzon) och Securitas utfärdade en kontrollavgift på min bil och 700kr. Det tråkiga i det hela så är det så att det är polisens ärende på ko... Leggi di più
Jag har fått p-böter flera gånger och jag anser att detta är missbruk och rena maffiametoder. Alla där ute – ta er tid och ring Konsumentverket och anmäl dem där också. Bestrid bara p-boten, gör samma... Leggi di più
1-4 min efter att parkeringstiden gått ut blev jag bötfäld. Kom 60sek senare men då var det försent. Detta vidriga bolag tycker ändå att jag skall betala 900 kr. Narcissister. Tur att i stort sett re... Leggi di più
Bedrövligt företag. En mer eller mindre kriminell organisation. Ger böter även om man hunnit till bilen och flyttar den innan vakten har hunnit skriva boten. Vakten har dessutom börjat att skriva böte... Leggi di più
VARNING! AIMO PARK, 8806 Påfågeln, Ängelholm
VARNING Aimo Park!!!
JAG VILL VARNA ALLA SOM PARKERAR I
ÄNGELHOLM, GARAGE PÅFÅGELN 8806!!!
Om ni ställer er i det garaget och betalar er avgift med mobilen kan ni ändå bli bötfällda för att inte ha betalat för er!!!
Detta hände mig lördagen den 13 september:
Parkerade min bil i Ängelholm, garage Påfågeln med områdeskod 8806,
betalade med min mobil.
Jobbar mellan 9.30-16.30. Efter jobb finner jag en p-bot för att jag inte har betalat
p-avgift i garaget Duvan som är en helt annan del av garaget och med helt annan områdeskod.
Jag skriver direkt till Aimo Parks kundtjänst att de bör utbilda sina p-vakter om hur garaget är uppbyggt och att man kan betala med mobilen.
Jag har även bestridit och varit i kontakt med Hojab Svea kundtjänst, handläggare och handläggares chef och förklarat att personen med tjänstenummer XXXX har bötfällt mig i ett garage som jag inte stått i.
Jag har även bifogat mitt kvitto på betald parkeringsavgift från det garaget jag parkerade min bil i och betalade
för att få stå i, d v s Påfågeln 8806.
Jag har begärt fotona som p-vakten tog i samband med bötfällningen och jag ser verkligen fram emot att se dom för jag står alltid på en speciell plats i garaget som avviker från alla andra platser.
Jag vill tillägga att jag har stått i garaget i snart 6 år och betalar alltid för mig via mobilen.
Det verkar som att Aimo Park inte nöjer sig med ärliga kunder utan passar även på att bötfälla samma kunder på felaktiga grunder.
Jag kommer fr o m nu att fotografera min parkerade bil varje gång jag parkerar,
eftersom jag inte vill bli bötfälld på felaktiga grunder fler gånger.
Jag tycker Aimo Park ska sätta upp skyltar
vid ingången och uppmana alla kunder att fotografera sina parkerade bilar, så de kan bevisa att de faktiskt stått i det garaget de betalat för.
Det är faktiskt 2: a gången jag blir bötfälld felaktigt. Första gången var för att jag inte hade en biljett i rutan. Det är lite svårt att lägga fram biljetten i rutan om man alltid betalar med mobilen.
Jag kommer också kontakta Ängelholms kommun och fråga om vad de tycker om att ett parkeringsbolag trakasserar anställda och kunder i kommunen.
Det är fruktansvärt frustrerande att behöva slösa tid och energi på att bestrida något när man vet att man har gjort rätt för sig.
Undvik deras parkeringar
Undvik deras parkeringar! Det är rena Nordkorea. De hade 20 små zoner i samma lilla område — min telefon visade fel och jag valde zonen 4 meter bort. De drog avgiften i appen OCH la på en fet tillsynsavgift per dygn för att någon vidrig parkeringsvakt kört förbi och fiskat.
Som medborgare har du ingen chans — de hotar med tingsrätt och spelar David vs Goliat.
Tidigare lappade dom bilar på vår privata parkering, vilket tog upp tid och skapade oro i veckor för mig och mina grannar.
Kundtjänsten är obefintlig och de som arbetar för detta företag är det lägsta avskum som finns i detta samhälle. Sprid ordet och bojkotta dom här råttorna i största möjliga mån!
Ge aldrig upp en överklagan mot Hojab
Parkeringsbolaget har utfärdat en kontrollavgift i ett område de påstår är "Parkeringsförbud - område" i fast det vid en av infarterna är markerad med en skylt som anger "parkeringsförbud slut på område". Efter ett antal mail, inskickade bevis på att de har fel så avskriver de till slut kontrollavgiften men lägger till ”Tänk på att eventuella framtida kontrollavgifter, som bestrids av liknande skäl, inte kommer att avskrivas” i brevet. Helt horribelt, när de är bevisat att det är de som gjort fel.
Man undrar hur många felaktiga kontrollavgifter som betalats in till bolaget av folk som inte orkar stå emot dem, trots att de har fel. Det känns som om de satt i system att bötfälla även när folk inte har parkerat fel.
Apocha flow kan suga en fet och de kan…
Apocha flow kan suga en fet och de kan hojab också, inte är de mitt fel att er app inte funkar som den ska inte fasen ska jag ha böter för de
Ren terrorismverksamhet
Ren terrorismverksamhet. Skyltar hur man ska betala, men sedan när det inte går att betala får man böter.
HOJAB far med falska påståenden
Letade efter en avdelning och byggnad på sjukhusområdet med många avstängningar pga byggarbeten. Stannande upp då och då för att kolla skyltar/kartor. Var i bilen hela tiden. Efter ca två veckor fick jag en påminnelse om obetald kontrollavgift! Men hade aldrig fått någon kontrollavgift, vare sig uppsatt på bilen eller i handen. Bestrider nu detta och ska polisanmäla för försök till bedrägeri om Hojab inte återtar allt.
Dom skickar falska böter till en
Dom skickar falska böter till en. Dom skicka hem ett brev där dom säger att dom lagt lapp på bilen trots att dom inte gjort de, sen säger dom att det inte går att överklaga trots att deras parkeringsvakt ljuger! Riktig lurendrejare till företag.
Ogiltig Pbot som man måste ändå betala!
Fick parkeringsbot från Hojab när jag försökte betala med mitt spädbarn i armarna. Vakten (Pvakt nummer 7228) gav mig boten i handen. Han sa att han inte kunde radera boten och att han skulle prata med hans chef, vilket aldrig hände. Jag fick betala boten. Ingen sätt av överklaga förutom tingsrätt. Det kallar jag bedrägeri.
Hur länge får dom hålla på ??
Parkerat på långtidsparkering och betalt parkeringsavgift till APCOA parking. Kom tillbaka från en resa och det fanns ingen p-bot på bilen. Någon vecka senare kom en påminnelse på 500:- + 60 i påminnelse avgift från Hojab. Bestridet fakturan men detta går givetvis inte genom. Tänker att jag glömmer det då det är för mycket energi att lägga på 500:-. Några veckor till passerar och en ny påminnelse från Svea inkasso. Jag skriver att den är betald och skickar med kvitto. Då kommer det en ny faktura på 740:- och nu från Handels & jurist inkasso. Dessa påstår att det finns 2 fakturor från samma ställe men olika klockslag. Detta har jag inte fått någon information om tidigare. Dom hotar med stämning. Jag har nu betalt även denna faktura och polisanmält ärendet. Jag har säkert blivit blåst på pengarna och misstänker kriminalitet bakom företagen 😏.
P vakt 8541
Att ens javla p skiva har ramlat ner men ligger fortfarande synligt så vem som helst utom ben blind person kan se den och fortfarande lägga böter för att man inte har p skiva är riktigt dåligt. P vakt 8541 akta er för den jäv.ln
Bedrägerilikt beteende!
Fick en påminnelse på 600 kr för bara 5 minuters parkering, utan att ens få en första avi eller lapp på bilen. Ingen chans att betala i tid! Väldigt oseriöst, obehagligt och respektlöst mot kunder.
Att sätta böter vid akuten...
Att sätta böter vid akuten.... Vilka jä..a människor. Dessutom är biljetten betald, fast till ett annat parkeringsbolag som fanns på adressen. Dom har ändå inte viljan att ta bort bötern. Detta borde visst överseende med när man kommer AKUT till akuten.
Biljetten blev betald till easypark som också fanns på området, men tydligen inte just där. Valde en annan app först som inte kom upp, då tog jag easy park som fanns på platsen. Skickade in kvittot på parkeringen. Skäms, sk..företag. Jag verkligen i pengarna men tycker tycker det är så för för dåligt rent utsagt.
Trick you into paying twice, then charge admin fee
They wrote me a ticket. I paid it.
Then they sent me a reminder, I couldn't immediately find my payment so I assumed I forgot to pay.
So I paid again. Then they charge me 100kr to pay me back my money.
I thought it was funny I got a reminder for a ticket I was pretty sure I paid, but given this scam administration cost I understand how they make their money.
Jag har fått en påminnelse utan att ha…
Jag har fått en påminnelse utan att ha fått en föregående faktura. Det gäller dessutom en påstådd parkering i en stad som jag inte besökt det senaste årtiondet.
Jag fick en parkeringsbot
Jag fick en parkeringsbot där det står att jag inte betalat för parkering. Trots att jag bestridit fakturan, och skickat bilder på bilen ihop parkeringsskylten, screenshot från betalningsappen och en bild på lappen som satt på fönstret har jag inte fått något svar. Jag har dessutom ringt Hojab och även skickat mail till andra svea.com-addresser. Alla 3 bilderna ihop visar på att det är solklart att jag betalat rätt belopp till rätt ställe.
Äckligt bluff företag som skickar…
Äckligt bluff företag som skickar påminnelser för böter som aldrig delgivits för parkering som aldrig skett. Kör dessutom med skrämseltaktik om att de kommer gå till Tingsrätten bara för att man ska betala, fast man vet att de har 0 att ge i bevis. Smuts!
Fullständigt bisarrt att ge böter till…
Fullständigt bisarrt att ge böter till en flyttbil när det är helt uppenbart att det pågår en flytt. De måste ha stått bakom husknuten och passat på att springa fram när vi lastade i hissen och var bort från bilen i 5-8 min.
Dubbla registreringskyltar
Dubbla registreringskyltar! Parkeringsautomaten hade registrerat registreringsskylten två gånger och det klarade inte lapplisan av att läsa ut. Ohyggligt dåligt bemötande av parkeringsbolaget! Aldrig mer parkera där!!!!
Varför in hela världen behöver Hojab få…
Varför in hela världen behöver Hojab få en stjärna ???!!!
De borde få ett kalkonbetyg inget kanonbetyg
Ta ut dubbla avgifter på parkeringen
Ockrare är vad de är
Håller inte vad de lovar att man kan betala senare när man ringer och pratar med dem
Undvik och parkera där Hojab och Aimo har sina kontroller för att ta ut människornas besparade pengar.
Riktiga grisar.
Riktiga grisar som ger böter på ett kommunalt sjukhus. Fanns inga parkeringar lediga, och sjukhuset har inga familjeparkeringar. Så fick parkera jämte en annan parkering ( på grus ) snyggt och prydligt. Betalt och i ordning… tack för inget, brinn i helvetet!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.