Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Leggi di più
Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.
Gonnetstraat 26, 2011KA, Haarlem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik weet zeker dat er op mijn ontwerp 2 hoofden zichtbaar waren en op het daadwerkelijke hoesje, missen er 2..

Risposta di Hoesjemaken.nl
Erg gemakkelijk om je eigen hoesje te maken en snel geleverd.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Klanten service geeft geen antwoord
Facebook ook niet
Echt het geld niet waard
25 euro voor een hoesje waar een haar in zit en ook nog een bobbel
Ziet er niet uit zelfs aliexpress is beter

Risposta di Hoesjemaken.nl
Er was een probleem bij mijn 1ste bestellingen. Toen de bestelling thuis kwam zag ik dat het er niets mee te maken had met wat ik had besteld. Maar nu bij mijn 2de bestellingen ging alles heel goed, gelukkig. De foto's zien er ook heel mooi en duidelijk uit, niet wazig gelukkig. Is heel mooi uitgekomen. Ze zien er prachtig uit. Ik heb dit beoordeling alleen voor de 1ste ervaring gegeven eigenlijk. Maar voor de 2de bestelling zeker een 5⭐️ verdiend. 😍

Risposta di Hoesjemaken.nl
Een hoesje van mooie kwaliteit. Past erg goed.
Daarnaast snelle levering!

Super service!
Hier al eerder besteld en zeer te vreden. Nu nieuwe telefoon dus nieuw hoesje!
Had per abuis verkeerde device aangeklikt , stonden boven elkaar... daar kwam ik achter door met de klantenservice te mailen, heb een voucher gekregen en kon gelijk een nieuwe bestellen, super service!

Risposta di Hoesjemaken.nl
Product heeft een sterke chemische lucht. Telefoon kan je zo niet bij je hebben. Bedrijf reageert niet. Op de website verwijst men zelfs naar no-reply mailadressen.
Ik denk dat eigenaar of proces is veranderd. In het verleden wel goede ervaringen maar nu niet meer.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. E-mail adres vinden op de website is moeilijk. Versturen gaat snel.
Afdruk foto valt tegen, een deel van de foto valt weg in de stikselranden.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Bijzonder slecht bedrijf. Ik zal er nooit meer iets bestellen. Ik ontwerp een hoesje, dat zou de volgende dag geleverd moeten worden maar helaas kreeg ik een week lang elke dag een automatische mail sorry maar uw bestelling is vertraagd. Uiteindelijk zelf maar contact opgenomen met het bedrijf wat er aan de hand was, want ik werd niet geïnformeerd. Erg trage klantenservice, ik kreeg wel antwoord maar niet iets waar ik wat aan had. Blijkbaar zijn ze fan van standaard antwoorden, dan hoeven ze niet te lezen ofzo. Na een dag of 3 kreeg ik eindelijk te horen dat er technische problemen waren. Maar natuurlijk geen info over hoe lang het nog zou duren, dat moet je dan weer navragen. Dus weer een dag verder want je krijgt maar 1 mail per dag. Uiteindelijk bleek dat mijn hoesje voorlopig niet geleverd kon worden, er was natuurlijk geen termijn bekend. Zit je dan. Dus geannuleerd en terugbetaling aangevraagd. Duurt 10 dagen...wow. Een erg slecht bedrijf dus wat dingen verkoopt die ze niet kunnen leveren en ook nog eens waanzinnig traag reageert op vragen, zelf de klanten niet informeert over problemen , en op geen enkele wijze klantvriendelijk is. Oh en om het nog slechterte maken...zie het standaard stukje tekst wat ze inder elke review plaatsen. I rest my case ..

Risposta di Hoesjemaken.nl
Elke dag krijg ik een mail dat mijn bestelling vertraagd is.
Helaas moeten we je informeren dat je bestelling #4881346 is vertraagd. We doen ons best om de vertraging zo veel mogelijk te beperken om uw problemen te verminderen.
Je kunt niet met ze in contact komen, duurt nu al een week. Wil mijn bestelling annuleren en mijn geld terug.!!
Hele slechte service op deze manier !!
De mailadres die ze opgeven,komt gelijk weer terug!!! Wat is dit voor een actie!!! Graag het juiste geven!!! Er is absoluut geen contact te krijgen met dit bedrijf!!! Zeer slecht.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Besteld ging vlot zou met 2 dagen geleverd worden. Kwam niks rustig nog afgewacht tot na 't weekend
Niks ontvangen geen mail bij status stond alleen besteld. Mail gestuurd moest nog 1 werkdag geduld hebben....
Weer niks weer mail. Was iets fout gegaan moest opnieuw bestellen. Kortingcode gekregen. Opnieuw besteld zou volgende dag komen. Kreeg geen bestel bevestiging weer mail gestuurd. Produkt was in back order. Kreeg automatische mail product was vertraagd. Weer gemaild daarop kreeg ik te horen dat ik met 10 dagen geld terugkrijg en dat de order is gecancelled.
Ben benieuwd of ik mijn geld krijg?

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje was op tijd,maar ik rook hem al toen ik de brievenbus open deed,wat een verschrikkelijke chemische stank.
Hij zag er goed uit maar de stank is niet te doen.
Hij ligt nu al 3 dagen buiten te luchten zonder succes.
Na contact kreeg ik een waardebon om een andere uit te zoeken,met het advies een ander soort te kiezen ivm de lucht.
Fijn opgelost.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Maat klopt niet van het hoesje mails gestuurd geen reactie

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesjes top! Heb er al meerdere ontworpen en besteld. Maar koste helaas iedere keer wel veel tijd om de foto’s goed in het ontwerp te plaatsen. Programma werkt niet echt top vanaf mobiele telefoon. Kan echt beter!
Het eindresultaat dan weer wel helemaal top en ook nog eens snel verzonden.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld. Deze was snel binnen. Maar foto viel gedeeltelijk over camera. Contact opgenomen en ze wilde het graag oplossen. Maar oeps wij hadden een fout gemaakt. Het verkeerde toestel nr. Ipv de a72 hebben wij de a71. Maar we kregen een tegoedbon zodat we de juiste konden bestellen. Super service. Het was onze fout. Maar toch hebben ze meegedacht met oplossen. Geweldig. Onze dank hiervoor

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik had een hoesje besteld voor vakantie op dinsdag. We gingen zondag op vakantie. Hoesjemaken kiest ervoor om samen te werken met post.nl maar ik had mijn bestelling niet voor de vakantie binnen. Teleurgesteld want ik heb nu de eerste krassen al op mijn gloednieuwe toestel. Oude toestel ging stuk. Ik had de verwachting dat het zaterdag binnen zou zijn. Het ligt niet aan hoesjemaken maar aan PostNL of hun samenwerking.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik was niet tevreden over de bedrukking. Contact opgenomen. Bleek mijn plaatje schijnbaar niet goed, of meer het formaat. Toch wilden ze een tevreden klant en mocht ik nieuw hoesje maken. Top service!

Risposta di Hoesjemaken.nl
Extra betaald zodat het op een dinsdag zou komen, want ik had het toen nodig. Werd pas vrijdag geleverd en het is een soort sticker erop het ziet er echt niet mooi uit. En er is geen contact met ze te krijgen hierover