Vi ankom 10 personer fredag til et hus, der var ret meget beskidt. Gulvene var møg beskidte, køkkenting i skufferne var fulde af madrester, beskidte vægge i køkken og badeværelserne. Slidt og outdate... Leggi di più
Dejligt sted at holde ferie, men bortset fra at børnene blev møjbeskidte, når de havde været på hoppepuden fordi man har lagt grus (indeholder ler) i stedet for sand omkring hoppepuden, knagende g... Leggi di più
Venlig og smilende personale, god beliggenhed, godt, men begrenset sted for børn at lege både indendørs og udendørs, Husene trænger til en kærlig hånd. svømmepoolen er lidt for kold til mindre... Leggi di più
Maden er fin kvalitet. MEN kødet var råt og måtte tilbage til køkkenet ad 2 gange før det var rosa stegt. Det samme galt kyllingen/hanebrystet. Det betød at vi efter en times venten havde spist os mæt... Leggi di più
Hovej 4, 6857, Blåvand, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Vi bestilte takeway.
2x børne kyllingnuggets med pommes
1x børne lasagne
1x spareribs. Med pommes
Kylling nuggets var et stykke godt kyllingbryst men det havde fået for meget så paneringen og det yderst lag kød var tørt og stift. Gode tykke pomfritter.
Lasagen... smagte godt men der var ikke mere end det kunne være på en lille underkop... og så til 70kr.. 35 havde nok passet.
Ribs.... de var gode, møre, kødfulde, godt tilbetedt, gode pomfritter, coleslaw var måske fra i dag, slatten.
Betjeningen var meget venlig og kunde minded.
Tid, maden var klar til aftalt tid, godt varm.
3 stjerner, prisen for børne retterne er for høj i forhold til mængen og kvalitet. Det der trækker op var ribsne.
Dejlig og rummelig hus (type 10) hvor der er alt hvad man kan forvente.
Tæt på strand og by (Blåvand).
Dog vil maling af træværket i og udenfor huset være en rigtig god ide. Og det ville være rart hvis der var en "vagt" til stede i badelandet, så reglerne blev overholdt mht ventetid ved rutschebanen blev overholdt.
Hos Ho feriecenter får man altid lækker mad og god service
Kan virkelig anbefales
Hos Bjerrums familierestaurant får man altid en fantastisk mad oplevelse hvor man ved alt er lavet fra bunden
Tak for jer!
Godt samarbejde og god opmærksomhed både på kunden og ejer
som altid fik vi en super betjening og super lækker menu
nu glæder vi os allerede til vi kommer igen
Lækker mad til en god pris. Sød servering.
Maden er præget af kærlighed til faget
God service hele vejen.
Maden var god!
Vi foretrækker dog mellemstegte oksefiletter. Bøfferne var desværre lidt halvrå. Da vi dels var i tidsnød, og dels godt kan spise halvrå bøffer, undlod vi at reklamere over de halvrå bøffer.
Super mørt oksefilet findes bestemt ikke bedre det smeltede simpelthen på tungen helt klart en super oplevelse og så kun til 99,00 kr. i hele juni mdr. 2021
Hertil en super god spansk rødvin. til kun 259.00 kr.
Super lækker hjemme gjort mad 😁 super betjening. Hyggelige lokaler. Kan anbefales 😉
Dejligt mad super dygtig servitrice sød, smilende og en flot precentation af maden
Det var en OK oplevelse. Vi blev bare skuffet over mulighederne og maden

Risposta di Ho Ferie- og Aktivitetscenter
Ho Ferie-Og Aktivitetscenter var centrum for min 60 års fødselsdagsfest, og var super professionelle. Fantastisk brunch, styr på corona-sikkerhedsreglerne, god service og alt spillede bare Max. Tak til dem ❤