Ho Ferie- og Aktivitetscenter Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Vi ankom 10 personer fredag til et hus, der var ret meget beskidt. Gulvene var møg beskidte, køkkenting i skufferne var fulde af madrester, beskidte vægge i køkken og badeværelserne. Slidt og outdate... Leggi di più

Dejligt sted at holde ferie, men bortset fra at børnene blev møjbeskidte, når de havde været på hoppepuden fordi man har lagt grus (indeholder ler) i stedet for sand omkring hoppepuden, knagende g... Leggi di più

Venlig og smilende personale, god beliggenhed, godt, men begrenset sted for børn at lege både indendørs og udendørs, Husene trænger til en kærlig hånd. svømmepoolen er lidt for kold til mindre... Leggi di più

Maden er fin kvalitet. MEN kødet var råt og måtte tilbage til køkkenet ad 2 gange før det var rosa stegt. Det samme galt kyllingen/hanebrystet. Det betød at vi efter en times venten havde spist os mæt... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi bestilte takeway.

Vi bestilte takeway.
2x børne kyllingnuggets med pommes
1x børne lasagne
1x spareribs. Med pommes

Kylling nuggets var et stykke godt kyllingbryst men det havde fået for meget så paneringen og det yderst lag kød var tørt og stift. Gode tykke pomfritter.

Lasagen... smagte godt men der var ikke mere end det kunne være på en lille underkop... og så til 70kr.. 35 havde nok passet.

Ribs.... de var gode, møre, kødfulde, godt tilbetedt, gode pomfritter, coleslaw var måske fra i dag, slatten.

Betjeningen var meget venlig og kunde minded.
Tid, maden var klar til aftalt tid, godt varm.

3 stjerner, prisen for børne retterne er for høj i forhold til mængen og kvalitet. Det der trækker op var ribsne.

17 luglio 2021

Dejlig og rummelig hus (type 10) hvor…

Dejlig og rummelig hus (type 10) hvor der er alt hvad man kan forvente.
Tæt på strand og by (Blåvand).
Dog vil maling af træværket i og udenfor huset være en rigtig god ide. Og det ville være rart hvis der var en "vagt" til stede i badelandet, så reglerne blev overholdt mht ventetid ved rutschebanen blev overholdt.

17 luglio 2021

God service hele vejen

God service hele vejen.
Maden var god!
Vi foretrækker dog mellemstegte oksefiletter. Bøfferne var desværre lidt halvrå. Da vi dels var i tidsnød, og dels godt kan spise halvrå bøffer, undlod vi at reklamere over de halvrå bøffer.

28 giugno 2021

Det var en OK oplevelse

Det var en OK oplevelse. Vi blev bare skuffet over mulighederne og maden

30 ottobre 2020
Logo di Ho Ferie- og Aktivitetscenter

Risposta di Ho Ferie- og Aktivitetscenter

Hej Mads
Vi er da kede af at høre du har haft en skuffende oplevelse hos os! Hvis du har tid vil vi rigtig gerne høre hvad du mener vi kunne gøre bedre, så du må meget gerne sende en mail til mig på benjamin@ho-ferie.dk
Med venlig hilsen
Benjamin

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito