Ho Ferie- og Aktivitetscenter Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Dejligt sted at holde ferie, men bortset fra at børnene blev møjbeskidte, når de havde været på hoppepuden fordi man har lagt grus (indeholder ler) i stedet for sand omkring hoppepuden, knagende g... Leggi di più

Venlig og smilende personale, god beliggenhed, godt, men begrenset sted for børn at lege både indendørs og udendørs, Husene trænger til en kærlig hånd. svømmepoolen er lidt for kold til mindre... Leggi di più

Maden er fin kvalitet. MEN kødet var råt og måtte tilbage til køkkenet ad 2 gange før det var rosa stegt. Det samme galt kyllingen/hanebrystet. Det betød at vi efter en times venten havde spist os mæt... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Restaurantens mad er skuffende

Restaurantens mad er skuffende. Overvældende pynt og garniture, men mangel på ordentlig tilberedning. Brød der er hårdt som sten, tørt kød og pommesfrit der var som chips. Alt havde fået for meget, og var drænet for saft og kraft.

4 novembre 2023

Dreck überall in der Wohnung

Wir hatten uns die Ferienwohnung in den Ferien jetzt im Herbst gemietet.
Die Betten waren bis zum geht nicht mehr versifft, haben gestunken das einem schlecht wurde. Blut und andere Flecken in der Bettwäsche gewesen. Die Eszimmerstühle und Sofa waren ebenfalls von den Bezügen super dreckig Hundehaare vom anderen Mieter waren ebenfalls noch da. Unter dem Bad hatte ich mir auch was anderes vorgestellt dies mochte man ohne Badeschuhe nicht betreten genauso wie sonst den ganzen Boden. Unsere kleine lief den ersten Tag als wir ankamen mit Socken im Haus die waren nach einer Stunde vom Dreck und Fett durchtrunken was auf dem Boden wohl war. Nach 3 Tagen sind wir dann nach Hause gefahren obwohl wir für 7 Tage bezahlt hatten. Wenn wir könnten würden wir nicht einen Stern geben. Personal ebefalls mega unfreundlich dort gewesen. Schade das man keine Bilder anhängen kann denn dann würden hier bestimmt einige nicht mehr buchen wollen.

22 ottobre 2023

Dårlig rengøring

Dette sted kan ikke anbefales med mindre man vil bruge mange penge på at leje en hytte hvor rengøringen nærmest ikke er eksisterende og hvor rengøringen bare låser sig ind i hytten selv om det ikke er aftalt.

17 luglio 2023

Hyggeligt - Vi kommer tilbage

Har lige været på ferie i Ho feriecenter. Det var et super hyggeligt mindre feriecenter. Vi var 8 afsted, 4 voksne og 4 børn mellem 8 og 3 år, og vi nød det, specielt på grund af dets størrelse, lille og hyggeligt og tæt på lækker natur og Blåvand by. Fint lille selvbetjeningssupermarkedet lige ved siden af.

1 luglio 2023

SKØN forlænget weekend I Skoleferien 23

Dejlig stemning, søde og hjælpsomme ansatte, god service, LÆKKER hytte, fint lille legeområde, og et okay "badeland".
Man får hvad man betaler for. (Det er ikke at sammenligne med f.eks "Lalandia-helved-i-højsæsonen" men prisen var også 1/6 af deres, og så slap vi for at stå i kø til ALT, og slap for stressog jag.
Jeg og mine børn havde en SKØN forlænget weekend i start august 23.
Det var SUPER at det ikke var verdens største feriecenter når man er alene afsted med to børn. Vi boede med udgang lige ud mod hoppepude og legeplads, super fedt.
Ungerne var glade oo tilfredse, og så er alt jo godt!

4 agosto 2023

Helt forfærdelig lejlighed

Helt forfærdelig lejlighed, vi kom torsdag den 27.juli til en møg beskidt lejlighed hvor der ikke var gjort ordentligt rent ( nr. 36)
Opvaskemaskinen kunne ikke vaske rent, hår og madrester i skuffer og skabe, døde fluer og insekter i vinduerne, helt igennem en uhumsk lejlighed.
Vi orkede ikke at tá kampen op, da bi havde to babyer med. Ikke før efter første nat, hvor det var komplet umuligt for noge små at sove, gulvene knirkede og bragende ovenpå når man gik på det, så ingen kunne sove, jeg henvendte mig i receptionen og klagede min nød, fik at vide, der ville komme en “ teknikker” og kigge på det, det opdagede vi ikke der kom.
Det ene hold med baby var nød til at kører efter 2 dage, hvor det ikke havde været muligt at få den lille til at sove, vi havde byttede om på værelserne, men fuldstændig umuligt at bevæge sig uden det larmede, så man skulle tro det var løgn.
Det eneste gode vi har, at sige, skøn legeplads og naturen udenom, og lige den gode bager i Blåvand.

27 luglio 2023

Forvent ikke det store, men super placering til pris

Vi boede i hytte nr. 59. Overordnet en okay hytte. Dog har 1. sal nogle meget tvivlsomme vinduer, der næsten flugter med gulvet, hvor babyer og børn let kan falde ud af. Børnesikring ved trappen er også istykker. Vi nævnte det ved udtjek og fik at vide, at huset ikke tilhører Danland, men er privateejet. Ville ønske man tog mere ansvar for sikkerheden og fik opdateret sådanne ting, når det nu er et familie-sted.
Spaen kan man ikke selv betjene, men vi fik fyldt den under besøg, og var et stort plus.
Badeland: pigerne på 3 år, synes det var sjovt, vi voksne ikke så fedt. Og koldt.
Det helt store plus er klart placeringen, 5-10 min kørsel fra Zoo, by, strand, museum og meget mere. Og super pris!
Vi kommer helt sikkert igen.

8 luglio 2023

Hej Tina
Vi vil rigtig gerne vide hvad vi kunne have gjort bedre så din vurdering af os havde været til 5 stjerner :-)
Du må meget gerne sende os en mail på info@ho-ferie.dk med oplysninger og jeres kommentarer.

Beskidt og nedslidt

Huset var meget beskidt og nedslidt. Der kom en og kiggede på rengøringen men vidste ikke hvordan det skulle gøres. Den defekte køkkenvandhane, håndvaskearmatur og vandvarmer blev ikke fikset trods gentagende henvendelser. Noget af personalet i receptionen virkede ikke særlig serviceminded men nærmest ligeglad. Omklædning i badeland var meget beskidt.
Synd at der ikke er mere styr på tingene.

2 aprile 2023

Hej Michael
Jeg beklager meget at i har haft en dårlig oplevelse hos os. Ud fra jeres booking kan jeg se at i har booket direkte ved Danland og også har oprettet en reklamation hos dem.

Vi ankom 10 personer fredag til et hus

Vi ankom 10 personer fredag til et hus, der var ret meget beskidt. Gulvene var møg beskidte, køkkenting i skufferne var fulde af madrester, beskidte vægge i køkken og badeværelserne. Slidt og outdated. Terrassen var ikke fejet i år, så den indbød ikke til et lille ophold i solen.
Huset trænger i den grad til en MEGET kærlig hånd. Ingen personale i receptionen søndag, da vi kørte derfra.

24 marzo 2023

Hej Dorte
Jeg beklager meget at i har haft en dårlig oplevelse hos os. Jeg er sikker på at vi har kunne udbedre det meste hvis i havde kontaktet os under jeres ophold.
Du må meget gerne sende os en mail på info@ho-ferie.dk med oplysninger og jeres kommentarer så vi kan få det udbedre.

Meget dårlig oplevelse af feriehytte nr. 62

Vi havde lejet et feriehus nr. 62 med hele familie 8-10 personer for en weekend.
Meget skuffende oplevelse af feriehytten.
Der var mange fejler og utrolig slidt hytte fyldt med fugt.
- Skimmelsvamp i vinduerne
- Vandhanen i køkkenet virkerkede ikke med varmt vand, ingen tryk på. ( kunne ikke vaske af )
- opvaskemaskinen havde en for lille kurv nederst, så den faldt ned i bunden hele tiden.
- Emhætten var meget klam, har ikke set en klud meget længe.
- Udluftning på wcet virkede ikke, hvilket var nødvendigt når man er i spa.
- Fugt alle steder
- Ovnen virkede ikke, nogen af programmerne virkede slet ikke.
Inden opholdet blev vi ringet op om
vi vil bruge spa, man kan ikke selv tænde eller slukke for spa ( Så den står bare og suger strøm uden brug )
- Pander og gryder har ikke været udskiftet de sidste 30år.
Danland tager ikke ansvar efter vores ophold, de kunne tilbyde 700,- tilbage..!! Og mener vi som lejer selv står til ansvar for at tjek af fejl og mangler.
Jeg kan ikke anbefale at leje ved Danland.

9 febbraio 2023

Hej Camilla
Vi sørger selvfølgelig for at alle punkter blive givet videre så de kan udbedres.
Jeg kan også se at i allerede har lavet en reklamation via Danland og haft kontakt til dem via deres trustpilot side.

Restaurant besøg

Denne anmeldelse går alene på restauranten, som serverede det lækreste hjemmelavede mad. 3 retter alt hjemmelavet til 350 kr. det smagte fantastisk, og fås ikke bedre. Sød servicemindet ung mand serverede det lækre mad. Omgivelserne er hyggelige - ligger ved siden af bowlingbanen, som bare sætter en god stemning :)
Tak - vi kommer helt sikkert igen.

5 novembre 2022

Fin børneferie

Vi (4 generationer) boede i et renoveret dobbelthus til 12-14 personer (type 11) - vi var ti og havde god plads. Ovn ikke voldsomt ren, men generelt ok rengjort hus. Køkken ret godt udstyret til os ti personer.
Vi savnede parasol(ler) til terrassen, som er det eneste udeareal og vender direkte mod solen - der SKAL være en skyggemulighed.
Generelt så vi ikke meget personale. Receptionen dårligt bemandet ved indtjekningstidspunkt. Ingen synlig livredder i det ellers gode badeland.
Der var for få skraldecontainere - eller for lidt skraldeafhentning.
Familien havde fire dejlige dage og børnene syntes godt om legepladserne.

26 luglio 2022

Prisniveauet

Dette er kun en anmeldelse af selve bowling-delen. Vi har ikke boet eller spist på centret. Faktisk var bowlingbanerne ok og der var også "børnebander" man kunne køre op og et stativ børn kunne trille kuglerne ned fra. Min ene kritik går udelukkende på priserne. Jeg kom af med 335kr for en times bowling for 3 personer. Ja, det var klokken 16 og ja, det var en tirsdag i efterårsferien, men jeg har aldrig betalt så meget for 54 minutters underholdning.

20 ottobre 2021

Hej Thomas
Jeg er ked af at høre at din oplevelse ikke helt har levet op til dine forventninger.
Du kan altid se priser m.m. på www.ho-ferie.dk/bowling/ inden i besøger os, så kender i prisen inden i bestiller.
Vi håber at se jer en anden gang til en ny og god oplevelse.
De bedste hilsner
Benjamin

Maden var lige til at smide ud

Vi har bestilt bord og glædet os meget til at spise her, da vi har gode minder. Denne glæde bliver erstattet da vi får vores mad.

Vi bestilte bbq ben - de var tørre og kedelige og levede slet ikke op til ens forventninger. Det kan bones og Jensens bøfhus gøre bedre.

Vi bestilte os 3 børneretter - Frikadeller, ikke engang dyr skal tilbydes så sten hårde væmmelige uspiselige hårde sorte boller. Tænkt at serverer det til et lille barn.

Stemningen er ok og noget af personslet er venlige, men her kommer vi ALDRIG igen.

Slut!!!

18 ottobre 2021

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. De havde glemt at vi kom efter lukketid, så huset stod ikke klar som planlagt. Huset var absolute ikke som billederne, så vi flyttede hus dagen efter mod vi betalte rengøring for et hus som IKKE var rent da vi kom. Hus nr 2 var heller ikke rent, ovnen og kaffemaskinen virkede heller ikke, og der manglede service.

Ikke pengene værd.

26 settembre 2021

En blandet oplevelse

Fin bowlingbane, - vi havde det hele for os selv og det fungerede fint med bestilling og servering af drikkevarer. Den efterfølgende middag i restauranten bar desværre præg af, at personalet skulle varetage flere forskellige funktioner. Der var lang ventetid på bestilling/betaling og generelt var der ikke meget imødekommenhed og service.
Ydermere var en af hovedretterne desværre så saltet, at den næsten ikke kunne spises. Alt i alt en meget blandet oplevelse.

6 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito