Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Leggi di più
Köpte Argon aktiva högtalare på HiFi Klubben. Handlar där sen många år och alltid lika nöjd. Så också nu … bra service, lång garanti och bra produktfakta väger tungt i längden. Sen kan man testa hemma... Leggi di più
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Leggi di più
Fy faen för deras logistik partner Bring. Man betalar för hemleverans men får hämta paket på 15kg drygt en km hemifrån - och sedan kånka hem det på fot.
Scritti dall'azienda
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Svezia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Reklamerade en cd spelare/förstärkare
Reklamerade en cd spelare/förstärkare, trots att garantin gått ut för några veckor sen, inga problem sa de skickade fraktsedel fick en snabb reparation, är väldigt glad för den fina dialogen vi hade och den fina servicen. Vill verkligen rekommendera HiFi-klubben.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans
DENON en utmärkt produkt och enkel att installer
Inget att klaga på
Inget att klaga på, har handlat mycket genom hifiklubben och är väldigt nöjd.
Snabbt och enkelt.
Skickades från utlandet
Vara enl. beskrivning. Det tog sex dagar att få den levererad då den skickades från utlandet.
Enkelt att beställa snabb leverans
Enkelt att beställa snabb leverans
Innan köp testade hörlurarna i sickla där det finns bra kompetens och bra kundservice
Jag beställde en grej som var bättre än…
Jag beställde en grej som var bättre än den jag hade men jag vet inte hur stor skillnad den kommer att göra för jag har inte hunnit testa den än, bara satt den på plats, men nu till det väsentliga:
Jag beställde ju en grej och tänkte att det skulle ta ett tag innan jag hade den men "Vips" så fick jag ett meddelande om att jag kunde hämta ut den på posten så det gick nästan snabbare än blixten för dem där.
Superbra ljud
Snabb leverans. Högtalaren lätt att installera och superbra ljud!!
Snabb respons och frakt
Snabb respons och frakt. Varan fungerar perfekt. Handlar gärna igen.
Underbart!
Underbart! Jag hittade produkten jag sökte, bra pris och snabb leverans, samt den fungerar perfekt. Musik!
Snabb leverans och 3 års garanti
Snabb leverans och 3 års garanti vid medlemskap samt inte minst, en fantastisk produkt. Bower & Wilkins nya hörlur PX8S2 är något utöver det vanliga
B&W ASW608
Snabb leverans utan problem - tack Hifi-klubben och PostNord. Fin liten rapp sub som ger det fundament mina Oberon 5 saknar. Grym förbättring av hela ljubilden utan att ta över. Drivs via högtalaringångarna av en Rega Brio mk6. Placerad innanför höger högtalare. Crossover: 50-60 Hz. Gain/volym: Klockan 10-11.
Absolut de bästa öppna hörlurarna jag…
Absolut de bästa öppna hörlurarna jag provat hittills. Hifi klubben är alltid den bästa affären att handla på när det gäller ljud och bild produkter
Kundbemötande i världsklass
Lite strul vid leveransen, sånt som händer. Tog kontakt med kundtjänst och allt löste sig över förväntan. Sällan upplevt så positivt kundbemötande.
Högtalarna är suveräna - som väntat.
Kuncervice i världsklass
Har köpt alla mina någonsin ägda lurar från Hifi-klubben! Det bästa kundbemötande jag någonsin varit med om faktiskt! Gång på gång!
Så jäkla sjyssta, ger snabb och bra hjälp i samband med trubbel!
10/5 i betyg!!
Bra produkt
Bra produkt. Snabb leverans.
Mycket nöjd. Heja Hifi.
Perfekt
Funkar som väntat/ önskat och snabb leverans! Mycket nöjd!
Hur kan tex B&W 804 d4 gå upp 64000kr i…
Hur kan tex B&W 804 d4 gå upp 64000kr i pris sedan 2021?
Kostar nu 184000kr,skulle vara intressant att få svar på.
En gång var det en butik utan mellanhänder hette det.
Nu verkar det vara fritt fall med prissättning.