Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og... Leggi di più
Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for... Leggi di più
Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Leggi di più
Bernt Bakke fra Hifi Klubben Tromsø sendte meg et forslag til et egnet system som virkelig var perfekt. Han tok til og med hensyn til at vi har et begrenset budsjett på dette tidspunktet, og likevel v... Leggi di più
I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.
Marcus Thranes gate 2-6, 0473, Oslo, Norvegia
- 22 13 22 13
- kundeservice@hifiklubben.no
- www.hifiklubben.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig fornøyd med alt.
Veldig fornøyd med alt.
Pris og kundeservice helt topp!
God lyd og rask levering
Bestilte Argon Audio FENRIS Active 55 fra Hi-Fi Klubben Norge. Leveringen skjedde raskt og høytalerne låter meget bra til å være to aktive, gullvstående høytalere i en liten stue.
Svært fornøyd med varevalget
Svært fornøyd med varevalget, og leveringen var rask.
Nr.1 Hifi-butikk
Hifiklubben har vært min nr.1 Hifi-butikk i alle år. Dette ble forsterket ved mitt siste kjøp. Kvalitetsprodukter med rimelige og stabile priser, og rask levering.
Enkle bestillingsrutiner og ekspeditt…
Enkle bestillingsrutiner og ekspeditt og problemfri leveranse
Hi-Fi klubben leverer varer som svarer…
Hi-Fi klubben leverer varer som svarer til beskrivelsen som fremkommer på nettsiden deres.
Det er kvalitet de selger, og 6 års garanti gjelder.
Ikke noen diskusjon dersom noe skulle bli galt med produktet, før garantien utløper.
Jeg er svært fornøyd.
Seriøs butikk, til å stole på.
Fikk varen, i topp stand, få dager etter bestilling, Betalte med visakort. Denne butikken er til å stole på.
Rask levering
Jeg kjøpte Marantz Stereo 70S
Jeg kjøpte Marantz Stereo 70S som var returnert fra en annen kunde. Fremsto som ubrukt og originalpakket, og ble sendt umiddelbart.
Rask og hyggelig service! :D
Kontaktet Sarpsborg avdelingen for kjøp av 2 Jabra Elite 8 Active G2, dette ble holdt av, like etter lagde jeg en konto som de selv fant og registrerte på meg. Hyggelig fyr i kassen og rask service, i tillegg til supre ørepropper! :)
Rask og seriøs butikk
Optimal oplevelse
God kundeinformation, god kvalitet og rask levering.
Outletprodukt til 30% av originalpris
Outletprodukt til 30% av originalpris - like fint som nytt og raskt ekspedert.
Kjøpte ryggsekk til soundbox 4 og når…
Kjøpte ryggsekk til soundbox 4 og når jeg åpnet pakken var den bøyd.
God service som alltid med Hi-Fi…
God service som alltid med Hi-Fi Klubben👍
Kjempegod høyttaler med kjempegod lyd👍👍
Outstanding service!
Ordered two sets of speakers on Tuesday, delivered on my door on Thursday. Good prices on the best hi-fi brands, outstanding service. The best hi-fi netshop in Norway. Period.
Forferdelig lang leveringstid