Jeg var indlagt i tre dage på Akutmodtagelsens hjerteafdeling på Herlev Hospital. Jeg blev mødt med stor venlighed, omsorg og professionalisme gennem hele mit ophold. Især vil jeg gerne fremhæve pleje... Leggi di più
Vi ventede meget længe på vores tur. Da det endelig blev vores tur, ringede lægens telefon. Lægen sagde “2 sekunder” og gik væk, men kom ikke tilbage i lang tid. Det var meget uprofessionelt og respek... Leggi di più
Har lige været på besøg på 14 sal st 18, oplevet dårlig karma fra personalet til de 2 ældre sengeliggende, hvor den ene havde store smerter, 😢 de ville hverken høre eller reagere, fy for pokker en... Leggi di più
Ventede 4-5 timer på en scanning, som alligevel ikke kunne foretages. Ingen besked undervejs. Personalet var sløvt og virkede komplet ligeglade. Lægerne var passive, kommunikationen elendig, og der va... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Jeg var på akutmodtagelsen i onsdags…
Jeg var på akutmodtagelsen i onsdags med brækket kraveben. Det var en glædelig overraskelse. Fin behandling hele vejen. Lægen var helt fantastisk og sendte mig afsted grinende. Tak
Jeg har været indlagt på 14 Sal på…
Jeg har været indlagt på 14 Sal på Herlev Hospital i over 8 dage, fik renset skulderen da der var gået infektion i skulderen et stykke tid efter at have fået et nyt armled på Gentofte Hospital, jeg syntes generelt at være tilfreds med mit forløb. Og beundre de få ildsjæle der hver eneste dag knokler og har overarbejde, de er bare ikke påskønnet nok. Tak sygeplejerske Gitte, du er skøn, og smuk.
Der er alt for lidt personale
Der er alt for lidt personale , sad på akut modtagelsen og vente over 10 timer på en hjertelæge . Anden patient måtte hjælpe patient på toilettet fordi der ikke var personale der. Der var 2 sygeplejersker på afd og 4 portør til hele sygehuset , , der skal mange flere hænder til .
Min mand kom til skade og vi kontaktede…
Min mand kom til skade og vi kontaktede 1813 som gav os en tid på Herlevs akutmodtagelsen i går aftes kl. 21.45. For det første kom vi til lige med det samme og desuden oplevede vi at møde en meget behagelig yngre læge, som fik min mand fikset med et stæng og en stivkrampe vaccination. Desværre fik vi ikke skrevet hans navn ned, men han kom oprindelig fra Guatemala og håber det kan identificere rette vedkommende. Mange tak for god service. VI følte os i rigtig gode hænder.
Fantastisk proff. og venligt personale
Jeg blev sendt til akutmodtagelse på Herlevhospital.
Personalet er utrolig venlige og proff. Jeg havde ikke forventet en behandling på så højt niveu og effektivitet.
Ville egentligt give 10 stjerner ;-)
Undgå akuten på Herlev
Har lige været på akutmodtagelsen Herlev Hospital, efter henvisning fra egen læge. Skulle have ordnet en brandsår på fingeren, med efter 7timer, blev jeg, sendt hjem med et ligegyldigt svar om at det nok skulle gå over. Min egen læge anbefalede antibiotika, men lægen på Herlev ville "nok ikke" have udskrevet en recept.
Har nok kun en ting, jeg vil, sige til min egen læge, aldrig mere på Herlev.
Tusind tak til alle jer på Herlev…
Tusind tak til alle jer på Herlev Hospital.
👍
Kræft i nyre
God oplevelse med Kikkertoperation. Biopsi var smertefri. Meget positiv
Meget fin logistik. God behandling og opfølgning af læger og sygeplejersker. Hurtigt indlæggelse. Vellykket forløb.
Vibeke der er overlæge burde…
Vibeke der er overlæge burde suspenderes, ligegyldighed overfor kræftpatienter der ikke kan hjælpe sig selv, de nærmeste ville hjælpe ham og gøre alt for ham men det bliver åbenbart taget som om vi ville styre det hele. Fortsættelse følger.
Elendigt
Elendigt! Udskriver min far på 90 år for anden gang uden at han er redegjort for, hvorfor er han så syg med højt infektionstal? Giver et drop et par timer da han er dehydreret og så hjem til egen bolig! Skandale. Min far har betalt TOPSKAT i 70 år. Jeg er rasende!!!
Børne modtagelsen er så ustruktureret
Børne modtagelsen er så ustruktureret.
Jeg har, desværre, været på Herlev børne unge modtagelse mange gange med min 1 årige søn.
HVER GANG har vi ventet 3+ timer på at blive tilset af en læge.
Da han var 18 dage ventede vi næsten 5 timer før han fik en stue og vi blev indlagt - han havde tydelige sår på kroppen, grundet stafylokokker infektion. FEM TIMER.
Jeg har flere gange selv måtte spørger om de gad pode ham, når han har været syg. For de har bare ville sende os hjem. Og her var min søn under 1 år gammel.
2 gange måtte jeg forbi Herlev, fordi de ikke ville pode ham. Da jeg fik dem til at pode ham for alt, fandt vi ud af, at han havde corona. Han var hårdt ramt og var syg en måned. Tænk man selv skal spørger efter en podning af sit barn? Hvad er lægerne der overhovedet for?
I dag ringede jeg 1813 kl 6.30 i morges fordi vores søn var sløv og slap - normalt er han en energi bombe uden lige fra han slår øjnene op. Ydermere er han i behandling for akut bronkitis - men behandlingen har endnu ikke hjulpet.
Vi bliver derfor sendt på Herlev, og sidder og venter to timer.
Da vi ankommer, er vi de eneste i hele børne modtagelsen.
Lidt efter lidt kommer flere til - og de kommer ind før os.
Jeg undrer mig og spørg så hvordan det kan være der går så længe.
1. Lægerne holdte konference og 2. De mente ikke, at det med vores søn var akut, og derfor var der ikke en gang sat en læge på ham endnu. EFTER TO TIMER.
Vi ender med at gå, hvilket vi har gjort før, og jeg fortæller her, de søde sygeplejersker, at jeg syntes det uansvarligt at drage konklusioner ud fra, hvordan et barn ser ud.
Min søn er som skrevet oven over en energi bombe, så når vi kommer ud andre steder end derhjemme, når han er syg, så lever han altid lidt op. Men som forældre til vores søn, som vi kender aller bedst, ved vi noget er galt, når han ikke en gang bevæger sig når han får skiftet ble og får tøj på om morgenen.
Vi Beder altid om at blive videresendt til Hvidovre netop pga den absurd elendige vente tid der er ude på Herlev.
Det er mig en gåde at man bedømmer et barn ud for hvordan de opføre sig i et moment og ikke lytter lidt ekstra, til forældrene.
Det skal siges at sygeplejerskerne er super søde derude og der er da absolut ikke mangel på dem. Men lægeligt er det uhørt at der mangler så mange på sådan et område.
Chester County Hospital
Chester County Hospital, West Chester, Pa. Dr.(?) Lehernan
Alt andet end Akut
Vi har været her nu i 6 timer.
Ikke sket en dyt. Afventer stadig læge.
Min kone faldt bevidstløs og slåede nedre del af ryggen. Og har samtidig diarre. Har masse smerter. Og isoleret.
Så ineffektiv, så ligeglade stemning.
Nu vil hun hjem.
Her kalder man; Akut Modtagelse.
0 stjerne.
Fantastisk oplevelse
´jeg kom ind i ambulancen. der var mange ting man kikkede på.
så var jeg på hospitalet og der døde jeg :d
nu lever jeg igen da min læge respawned
Meget venlig og effektiv behandling!
Meget venlig og effektiv behandling ved indlæggelse på Urologisk afdeling på Herlev Hospital. Operationen gik helt efter bogen og hele personalestaben behandlede mig simpelthen så godt. Tak skal i have :-)
Herlev E7 er fuldstændig ligeglade med patienterne.
Man kan desværre ikke give nul stjerner: Havde ordinær tid 9.8. i afdeling E7. Da der være gået en time efter aftalt tid, blev jeg hentet af en totalt stresset sygeplejerske som bruge endnu en time på sårkontrol. Det korte og det lange: Jeg blev sent hjem med noget plaster som ikke kunne dække mit operationsstår til selv-skift hver 3 dage og besked på at jeg ikke skulle komme igen; men jeg kunne altid ringe.
Hele week-enden har operationssåret væsket helt vildt og sårkanterne er ild-røde og er mega-ømme, så jeg ringer i dag 14.8. op til afdeling E7 og fortæller min situation. Jeg får en akut-tid kl 12:30.
Da kl er 12:45 spørger jeg forsigt om der er ventetid, og får vrissent at vide at jeg har fået en akuttid, og der sagten kan gå mindst en time eller mere, så jeg daffede tilbage på arbejde - så jeg har råd til at betale verdens højeste skat til ignoranterne på Herlev E7. Hvad er forskellen på ordinær-tid og akut-tid? Er de bare ligeglade med folk?
Nu står jeg i en håbløs situation, jeg kan ikke få tjekket mit operationssår på E7, og jeg ved ikke om det er infektion eller irritation. Der har tidligere være infektion i såret som kostede en indlæggelse på 7 dage.
Hvis det bliver værre må jeg ringe 118, ellers prøver jeg egen læge i morgen. Har også kontaktet min sundhedsforsikring som jeg betaler til oveni verdens højeste skat.
Fantastisk dygtigt personale
Jeg brækkede min fod meget voldsomt onsdag d. 2 august. Og skulle direkte til akut modtagelsen på herlev hospital. Jeg har aldrig brækker noget før og var derfor meget bange. Først blev jeg mødt af den sødeste sygeplejerske som hurtigt fik mig til ro og sendt mig videre. Al personalet jeg mødte på min vej var utroligt professionelle og dygtige og jeg følte mig i meget trygge hænder under hele mit forløb. Trods det man hører om de offentliges ventetider, fik de mig hurtigt igennem og indlagt. Personalet var helt fantastisk fra radiologen, sygeplejerskerne, lægen i akutmodtagelsen, til portørerne, aften sygeplejersken, morgen sygeplejersken og ortopædkirugerne som jeg blev mødt med under min indlæggelse. Nu sidder jeg herhjemme og venter på at få afvide om jeg skal opereres, helt tryg ved tanken om at, det er det dejlige personale på herlev hospital som er på min sag. Personale som trods en stresset hverdag tog sig tid til at forklare mig alt vdr. Mit videre forløb og berolige mig. Alt i alt en virkelig behagelige oplevelse, trods omstændighederne. Stor taknemmelighed herfra.
Aldrig mere Akutmodtagelsen på Herlev
Aldrig mere Akutmodtagelsen på Herlev. Gider ikke engang beskrive -det er i stil med de andre anmeldelser.
Tilfreds med en akut indlæggelse…
Det har virket som en god indlæggelse for min mand i disse dage. Vi har lidt blandede oplevelser med Herlev Hospital fra tidligere, derfor er det rart at kunne skrive, at det har virket roligt og kompetent både på akutmodtagelse og infektionsmedicinsk sengeafsnit.
Jeg har været til en kikkert…
Jeg har været til en kikkert undersøgelse den 19.06.23 og har fået hvide at jeg har tarm betegnelse og indtil idag 08.07.23 har ikke hørt fra dem og har heller ikke fået nogen behandling eller noget. Jeg har det virkelig ikke godt i øjeblikket og ved ikke hvad de tænker på 😡moske de venter på jeg skal dø eller få kræft intil jeg få behandling.