Jeg var indlagt i tre dage på Akutmodtagelsens hjerteafdeling på Herlev Hospital. Jeg blev mødt med stor venlighed, omsorg og professionalisme gennem hele mit ophold. Især vil jeg gerne fremhæve pleje... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi ventede meget længe på vores tur. Da det endelig blev vores tur, ringede lægens telefon. Lægen sagde “2 sekunder” og gik væk, men kom ikke tilbage i lang tid. Det var meget uprofessionelt og respek... Leggi di più
Har lige været på besøg på 14 sal st 18, oplevet dårlig karma fra personalet til de 2 ældre sengeliggende, hvor den ene havde store smerter, 😢 de ville hverken høre eller reagere, fy for pokker en... Leggi di più
Ventede 4-5 timer på en scanning, som alligevel ikke kunne foretages. Ingen besked undervejs. Personalet var sløvt og virkede komplet ligeglade. Lægerne var passive, kommunikationen elendig, og der va... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Min mor på 77 var meget syg med 40 i…
Min mor på 77 var meget syg med 40 i feber, sygeplejersken kom ikke før jeg “fangede” hende siddende på sit kontor sur og ligeglad.
Da Hun blev udskrevet kom ingen til hjælp for at fjerne drop mm. så det måtte jeg selv fjerne hjemme.
Virkelig dårlig oplevelse!!!
Altid flere timers ventetid!!
Jeg er nu over 2 omgange via 1813, sendt på akut modtagelsen, med min datter som har været syg. Første gang havde jeg planlagt tid kl.19, da klokken blev 2130 endte jeg med og gå, da der stadig var 8 før min datter! Gangen efter havde vi tid kl. 2020 og min datter var stadig ikke kommet til, da vi ramte midnat! Hvordan kan det være, at man altid er SÅ uheldig på Herlev Hospital, oplever absolut ikke samme ventetid på hverken Hillerød eller Roskilde.
Jeg skulle ventet fra kl 20:30 til…
Jeg skulle ventet fra kl 20:30 til 02:40 for et billed a min hånd og jeg fik ingen gang svar de må kun har 1 læge eller 2 for de tog dem 7 timer og for ingen behanligen
Min kone og jeg møder ind til planlagt…
Min kone og jeg møder ind til planlagt fødsel kl 07.45 på Herlev Hospital. Da vi ankommer får vi at vide at fødslen først kommer til at ske kl 12 med mulighed for forsinkelse.
Vi undrer os over hvorfor vi ikke er blevet kontaktet. Receptionisten fortæller os, at det er bevidst vi ikke er blebet informeret. Der skal helst hele tiden være patienter i kø fortæller receptionisten.
Herlev Hospital prioritere optimering af flow i systemet, end patienternes ve og vel.
Desuden er servicen også forringet. For 5 år siden blev der tilbudt mad til både mor og far. Nu bliver far betragtet som gæst og skal derfor betale for maden.
D 1.3 24 tog jeg på akutmodtagelsen…
D 1.3 24 tog jeg på akutmodtagelsen Herlev med et brækket håndled. Havde tid kl 10 kl 11 blev jeg røntgenforograferet og den var brækket. Kl 13 blev jeg tilset af en læge som Ville trække den på plads, Kl 14.30 fik jeg en blokade lige ned i bruddet og skulle så hænge I fingrene I 30 minutter 1 t og 15 min senere blev den "trukket" på plads fik gips på. Ny røntgen og ventede på lægens svar I 2 1/2 time, han sagde den sad perfekt. Kontrol om 1 uge sagde han. Fik en tid til kontrol 2 uger efter 😡. Mit håndled var trukket 1 cm til anden side. Så for 1 1/2 uge siden fik jeg på Gentofte hospital indopereret en skinne og på Tirsdag bliver gips og tråde fjernet. Herlev akutmodtagelsen har " bombet" min tilbage til scratch. Ked af Jeg ikke tog til Gentofte for så havde det nok været perfekt fra starten. 8 t på Herlev akutmodtagelsen for det sjusk. Nu venter genoptræning og 12 - 15 uger inden den er nogelunde optimal igen.
Akut afd
Akut afd. mandag 18.3.24 kl 22-24.30
Venterum 1.137. Jeg blev bragt ind efter grimt fald på cykel. Tilset af et par flinke læger. CTscan og røntgen af skulder, dygtige portører. Hjemsendt af dygtig og omsorgsfuld mandlig sygeplejerske, der sørgede for alt. Jeg er jer alle dybt taknemmelig.
Min bror blev indlagt efter en ulykke…
Min bror blev indlagt efter en ulykke på et løbehjul. Vi som pårørende skulle bede om at han fik smertestillende og vi bedte om røgten af hans arm som så viste sig at være brækket. Han fik gips på men skal opereres på det skal foregå på Gentofte hvor han skal vente på en indkaldelse. Han skulle sys i læben og ventede i 5 timer på det men endte så med at blive sendt hjem i en taxa (han selv skulle betale) uden blive syet. Han fik ikke noget at spise eller drikke og blev sendt hjem uden smertestillende og med et ansigt der er helt ødelagt uden plaster eller noget. Personalet var primært uden empati og da vi nævnte at han skulle tisse og at han nok ikke kunne stå op efter han intet kunne huske af ulykken fik Jeg en kolpe til ham som vi satte i vasken efter den var fyldt og der fik den så lov til at blive stående. Det er under alt kritik, min stakkels bror.
Dårlig akut modtagelse
Dårlig akut modtagelse, skal komme kl 23:15 efter aftale med 1813 og efter have ventet 1 time, spørg vi hvor langtid, vi kan forventet og svaret er i hvertfald et par timer
Og den tid man får ved 1813, er bare en mødetid.
Det er total til grin, det er kun i det offentlige, man kan tillade sig at lade kunder sidde og vente i flere timer.
chikanerende doktor
her den anden dag gik min kones vand og vi hastede til hospitalet. da vi blev bragt på en stue blev jeg bedt om at vente udenfor, selvom jeg meget gerne ville støtte min kære kone. Den perverse mandlige læge gik derefter ind til mit livs kærlighed og efter at babyen kom ud (og jeg stadig ikke måtte komme ind) tog han babyen fra den trætte kvinde og begyndte at pille ved hende og chikanere hende. tror oven i købet at han voldtog hende. meget chokeret kone og utroligt vred
At sidde i et næsten tomt venteværelse…
At sidde i et næsten tomt venteværelse siden klokken 23 og hele natten, for at vente på at der er en læge der kan se på nogle billeder, er virkeligt dybt kritisk. Sad og ventede 2 timer på at de skulle respondere på min anmodning om smertestillende. Hvor jeg til sidst spurgte en gang til om 1000g panodil. Det er den værste oplevelse jeg har været ude for længe. Imens jeg sad der hørte jeg at de havde ladet en 90 årig gammel kone sidde og vente i 12 timer. Vælg ikke Herlev skadestue. 😡 Jeg er træt og ked af det, og undrer mig meget over det tomme venteværelse og den der travlhed man undskylder sig med. Måske skulle man have noget mere personale på arbejde.
En Fantastisk Fødselsoplevelse på Herlev Hospital
For 3 uger siden fødte jeg min søn på Herlev Hospital, og min oplevelse var virkelig fremragende. Personalet var utroligt søde, dygtige til deres arbejde, meget hjælpsomme og omsorgsfulde. Værelset på barselsafdelingen var også i top, rent og indbydende. Resultaterne af prøverne kom utroligt hurtigt; selvom de blev taget sent om aftenen, var de klar inden for et par timer. Maden, vi blev tilbudt, var fin, og generelt havde de alt, hvad vi havde brug for. Som førstegangsfødende følte jeg mig virkelig på udebane på grund af mangel på erfaring med børn, men vi fik stor hjælp, især i forhold til amning osv. Derfor kan jeg kun anbefale Herlev Hospital til dem, der står over for at skulle føde, og jeg vil gerne udtrykke en kæmpe stor tak for den fantastiske oplevelse, vi har haft.
En Fantastisk Oplevelse på Herlev Hospital
Vi fik vores førstefødte på Herlev Hospital, og oplevelsen var intet mindre end fantastisk. Hele forløbet, både i fødegangen og barselsafdelingen, var præget af yderst professionelle og omsorgsfulde medarbejdere. Det var tydeligt, at vi var i trygge hænder, hvilket gjorde hele processen til en ren fornøjelse.
Vi vil gerne sende vores bedste anbefalinger og et kæmpe tak til det fantastiske team på både fødegangen og barselsafdelingen. Deres dedikation og ekspertise gjorde en stor forskel for os som forældre og for vores nyfødte. Vi er dybt taknemmelige for den opmærksomhed, vi modtog, og for den professionelle pleje, der blev ydet.
Herlev Hospital har skabt en positiv og tryg atmosfære, hvilket har gjort denne særlige begivenhed i vores liv endnu mere mindeværdig. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle kommende forældre, der overvejer Herlev Hospital som fødested. Endnu engang tak til det bedste team, der gjorde vores oplevelse uforglemmelig.
… Ja man skal ihvertfald ikke komme med…
… Ja man skal ihvertfald ikke komme med noget akut på akutafdelingen/ Børnemodtagelsen.
Min søn blev henvist af lægen og vi var på Herlev kl 12. Der sad 3 i venteværelset. Vi var hjemme kl. 9 om aftenen!!! 9 timer med et barn. Derudover dårlig modtagelse, fra en sygeplejerske der var mildest talt uinteresseret, uden smil, og imødekommenhed.
Derefter ingen kontakt i de næste 8 timer.
Lægen brugte 5 min på at tilse min dreng ( han skulle måske mr scannes) og så fik vi at vide at de gerne lige ville se det an i weekenden og at vi skulle komme igen mandag..
Mandag kl. 10 tager vi igen plads i Børnemodtagelsen og venter 3 timer.
Får at vide at det nok ikke er noget og at vi kan gå hjem igen..
Frustrationen er stor. Under al kritisk.
Dårlig og mangelfuld modtagelse på afdeling
Blev rigtig dårlig modtaget, på børnemodtagelsen, med mit ti årige barnebarn.Blev ikke orienteret om noget som helst. Henvendte mig flere gange til personalet. Ventede derefter i 8 timer inden han blev tilset. I de otte timer, havde vi ingen kontakt med personalet. Mit barnebarn, fik intet at drikke eller spise i de otte timer. Blev tilset og sendt til Glostrup.
Kære Herlev hospital
Kære Herlev hospital
Et stort tak går til jeres sygeplejersker og læger.
Vi er et ægtepar, som i 15 år har prøvet at få en lille til verden.
I 15 år har vi prøvet flere forskellige metoder, været på flere forskellige hospitaler og flere forskellige lande.
Aldrig er vi blevet mødt så pænt og set så imødekommende og venlige sundhedsfolk, som på Herlev hospital.
Men aldrig havde vi troet at vi skulle ende med at få en baby, lige denne gang, på Herlev hospital.
Vi startede forløb op os jer i 2022, men med meget lidt håb.
Men på mindre end 1 år, stod vi sammen, med en positiv graviditetstest.
Under hele forløbet af min kones graviditet, har vi følt os så trygge og sikre hos jer.
Som kommende forældre, der har ventet så mange år, er det meget at tage imod og skulle tilpasse sig.
Men i sørgede for at gøre det hele overskueligt og nemt.
Efter min kones fødsel, var hun indlagt hos jer i godt 1 uges tid.
Dette var en hård uge, da min kone ikke havde det nemt efter følelsen.
Sygeplejerskerne var så gode til at tage hånd om hende og sørge for at sætte hende godt ind i alt, som nybagt mor.
Igen var det et helt nyt kapitel for os, som nybagte forældre, efter så mange år, stod vi endelig med vores datter.
Læger og sygeplejersker var altid omkring os, sørgede for at ingen af os manglede noget og bare var til stede, som var nok for os.
Et specielt tak går til Personalen, Amalie J,Niels B, Maria & Line og Sigrid et par andre som jeg ikke kan huske navne på.
Mhv
Arsim & Sulltane
Min ven på 78 år lå en uge med brækket…
Min ven på 78 år lå en uge med brækket lår inden han blev opereret! Min søn er lige sendt hjem fra skadestuen med besked på at han nok har en rift på spiserøret, han har frygteligt ondt når han synker og det stråler ud i højre bryst ( han blev ikke kikkert undersøgt for evt hul på spiserøret? hvilke kan være livs farligt, så nu krydser jeg bare fingre for at det ikke viser sig at være alvorligt, han skal rejse 1 nytårsdag
Eksemplarisk ambulant enhed
Man mærker intuitivt at Mavetarmenheden (3) er veldrevet. Medarbejderne her er venlige og omsorgsfulde — alle som een. Det kommer rigt tilsyne i samtalen. En aura af lethed, mange smil og en stærk harmoni mellem ledelse og medarbejdere. En eksemplarisk ambulant enhed, simpelthen.
Ventede 7 timer, endte med ikke at blive tilset
Da jeg var blevet (voldsomt) angrebet af en kat, insisterede 1813 på at jeg blev tilset på Herlev akutmodtagelse, da kattebid åbenbart kan være meget farlige. Jeg insisterede selv på, at jeg allerede havde en tid til egen læge dagen efter (urelateret), men det var absolut vigtigt at jeg blev tilset MED DET SAMME, da jeg var i risiko for sepsis.
Ankom til skadestuen omkring 22.30 tiden, hvorefter min kæreste og jeg ventede i 7 yderligere timer. Jeg fik at vide at der var utroligt travlt og de stadig ikke (efter 7 timer) kunne garanterer hvornår jeg kunne blive tilset. Optil flere sygeplejersker så kort på mine sår, og ja, der var enighed om “at det skulle der godt nok kigges på”….. bare ikke af dem??
Jeg fik ingen stivkrampe, ingen antibiotika, ingen smertestillende, ikke engang så meget som en våd klud at rense sårene med? Jeg kunne 110% selv have behandlet det bedre derhjemme, fået noget søvn (og smertestillende) og have været taget til egen læge dagen efter.
Mine arme faldt ikke af og jeg fik ikke blodforgiftning, gudskelov for det. Men det må da vurderes, at være fuldkommen uhensigtsmæssigt at insisterer på at jeg bliver tilset af en læge, hvorefter at lade mig sidde i 7 timer, i et venterum. Jeg endte med at tage hjem igen, uden så meget som et plaster på. Aldrig har jeg været mere forarget over vores sundhedsvæsen. Personalet var skide søde som altid, men det nytter lige meget, når man ufrivilligt klovner den i 7 timer en onsdag nat. Det må kunne gøres bedre.
Efter min mand var faldet på sort is på…
Efter min mand var faldet på sort is på cykel og slået sig udviklede min mand dagen efter så svære smerter i sin venstre hofte at vi ringede til akuttelefonen og fik en tid 17.20 på akutmodtagelsen .Vi ventedeca 2,5 timer hvor alle i venteværelset var set på samt adskillige som kom efter os også var gået igen, men da Asta Østergård på arrogant vis gav sig tid til os,var hun nedladende og uforstående overfor at vi gerne ville have en røntgen af hoften, nå I vil have stråler sagde hun! Men vi nægtede aldrig at gå før vi fik en røntgen, men jeg sagde at vi gerne ville beroliges, da min mand slet ikke kunne gå, hvor han dagen før havde gået fint.
Det ville være rart hvis man blev mødt med forståelse i stedet for arrogance og nedladenhed.
Vi er gamle mennesker og vi kan vel ligesom børn og unge med sportsskader have krav på at man behandler os værdigt
Dialyse afdeling herlev
Personalet er søde MEN de er konflikt sky og jeg er bliver en kasteboldt. Problemet er støj, der er ikke rog så man kan slappe af under hæmodialyse behandling. 4-5 timer med folk der snakker i telefon eller ser tv med meget høj lyd. Og personalet tager ikke problemet op med de andre pasjenter og jeg ved jeg er ikke den eneste af denne opfattelse. Men føler sig ikke hørt bare kastede rundt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.