30-årig fik kørekort på 4 måneder 1) Undervisningen er ikke tør. Underviserne gør virkelig meget for at gøre undervisningen underholdende med anekdoter fra eget liv. 2) Kørelærerne går opri... Leggi di più
Tog kørekort ved Jesper for 18 år siden og har netop taget MC kørekort ved Michael. Begge forløb har været klasse og klart anbefalelsesværdige! MC kørekort blev taget via turbo-modul - 1 måned... Leggi di più
Jeg vil slet ikke anbefale Hennings køreskole hvis man skal køre med Jesper Min søn startede med at tage kørekort der, men blev total pillet fra hinanden når han var ude at køre alt hvad ha... Leggi di più
Jeg har været super glad for mit forløb hos Hennings køreskole. Rigtig hurtig proces at komme igennem teorien - hyggeligt og uformelt. Fleksible med aftaler i forhold til køretimer. Jeg følte mig tr... Leggi di più
Hos Hennings Køreskole hjælper vi dig med at erhverve kørekort til Bil, Mc, Trailer, og hvis du skal generhverve eller har fået kørselsforbud med/uden særlig køreundervisning. Vi har holdstart til bil på enten Mandage og Torsdage kl. 17.30 - 20.00 eller på tirsdage kl. 17 - 20. Snart præsenterer vi også hold til alm. bil om onsdagen og kurser i weekenden til bil og generhvervelse - kommer primo. 2024. Adressen er : Struervej 141 - ved siden af FitnessX. Hold øje med www.henningskoreskole.dk og se holdstartstider. Du er også velkommen til at ringe til Jesper på tlf. 20801289 eller Michael på 20957500.
Struervej 141, 7500, Holstebro, Danimarca
- 20801289 eller 20957500
- Jesper1289@gmail.com
- www.henningskoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg giver 5 stjerner🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg giver 5 stjerner🤩🤩🤩🤩🤩
Hvis jeg kunne sende flere, ja så ville jeg med glæde give 🤩🤩🤩🤩🤩mere.
At komme 8 gange til MC teori, samt bestemt ingen nærighed med lærerige køretimer, det har været en virkelig skøn oplevelse, og vil være et minde for livet🌻
Altid en pæn tone, uanset spørgsmål. Altid godt humør og tagen hånd om. En kørelære der gør de ting færdig han er igang med, springer aldrig over, hvor gærdet er lavest☀️kan 100% indstille Michael, som Danmarks bedste kørelære🚀🏍️🎯M.v.h. Inger🏍️

Risposta di Hennings køreskole - Holstebro
Jeg syntes det er en god køreskole
Jeg syntes det er en god køreskole, og at de er gode til at hjælpe deres elever med at kunne være en god billist. Kæmpe anbefaling herfra

Hold jer væk
Kan ikke anbefalde denne kørerskole.
på mine 3 første time prøvede kørelæren ikke på at lære mig noget men bare se havd jeg kunne da han så fandt ud af jeg havde svært med at køre bil prøvede han ikke på at hjælpe han sagde bare: jeg kan ikke forstå du ik kan finde ud af det og det var sådan alle mine kører timer gik
De er også meget penge sultne der ude siden de ikke lod mig gå op i teori prøve for at de føldte min køreelse var på samme nivu så de kunne mælke så mange penge ud af mig som mugeligt

Risposta di Hennings køreskole - Holstebro
Hold jer væk fra Hennings køreskole
Hold jer væk fra Hennings køreskole, de er kun ude efter at udnytte de unge, og kræver langt flere penge end grundpakken, pga. de mange ekstra køretimer, selvom eleven reelt set er klar til at komme til køreprøve.

Risposta di Hennings køreskole - Holstebro
Jeg tog motorcykelkørekort og…
Jeg tog motorcykelkørekort og efterfølgende trailerkørekort hos Hennings Køreskole. Det gik som smurt, venlig kørelære som forberedte mig ordentligt, så jeg bestod begge kørekort i første forsøg.
Hennings Køreskole Holstebro snyder på vægten
De har et tilbud med grundpakke, men alle deres elever har mange flere køretimer med ekstra regninger til følge.
Et useriøst firma, der snyder de unge.
Jeg imødeser en statistik på hvor mange procent der ikke har køretimer udover pakken og hvor mange procent der har.
Iflg. min statistik er det 0% og 100%
I svarer nok ikke, har fået flere gamle elever der udbygger mine påstande.
I er nogle svindlere