Banner for Henders & Hazel Nederland

Henders & Hazel Nederland Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs de 2.5 zits bij H&H in Lelystad de Albas bank gekocht, deze zit perfect. Ook onze eet- en salontafel en dressoirkasten komen er vandaan. Fijne zaak, prettige sfeer, geen opdringerig gebeuren e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie salontafel voor mooie prijs. Levering duurde langer dan op de website vermeld werd. Na mail naar klanten service werd het snel opgelost en geleverd. Goede ervaring.

Valutata 3 stelle su 5

We hebben een kast besteld en die is volledig naar verwachting. Goede kwaliteit en mooi design. De levertijd daarentegen was minder. Met name de communicatie rondom de vertraging liet te wensen over... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kasten en een tafel besteld via de site, welke met ongeveer een week al geleverd zijn. Twee gezellige medewerkers kwamen de kasten snel en vakkundig in elkaar zetten. Geen enkele beschadiging aan de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

5. Negozio di arredamenti per salotti
  6. Negozio di divani

Informazioni su Henders & Hazel Nederland

Scritti dall'azienda

Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.

Banken Tafels Stoelen

Fauteuils Kasten

Verlichting Woonaccessoires

We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.

Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!

Onze beloftes

Scritti dall'azienda

Unieke ontwerpen
Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers.
Stel zelf samen
Gratis ontwerptools op onze website
Maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien of maak een ontwerp in 2D.
3D-interieuradvies
Liever een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak in een van onze winkels.

Onze garanties

Veel producten uit voorraad leverbaar

Met meer dan 80 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast kan je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online bestellen.

Promotion box for Henders & Hazel Nederland

SALE

Stijlvol wonen, nu extra voordelig.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

653 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

300 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi en goed geïllustreerd boek

Heel mooi en goed geïllustreerd boek. Mooie voorbeelden van opstellingen zichtbaar en voorbeelden van hoe het ook geleverd kan worden.
Zeer mooi

23 febbraio 2026

Dag Simone,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je ons Magazine zowel mooi als goed geïllustreerd vindt.
We zijn blij dat de voorbeelden van opstellingen en de manier waarop meubels geleverd kunnen worden je inspireren en helpen bij het visualiseren van je eigen interieur.
We hopen dan ook dat ons magazine je blijft inspireren bij het creëren van een sfeervol en persoonlijk interieur.✨

Mooie meubels

Mooie meubels

21 febbraio 2026

Goedemiddag Wilma,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat leuk om te horen dat de meubels helemaal naar je smaak zijn. We hopen dat ons magazine je blijft inspireren met mooie ideeën voor je interieur.

We kijken ernaar uit je bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen!

Valutata 4 stelle su 5

Artikel prima op tijd geleverd

Artikel prima op tijd geleverd, jammer dat er een klein kleurverschil in de stoelen zit. Klantenservice heeft het prima opgepakt voor een oplossing

5 marzo 2026

Goedemiddag ,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat het artikel op tijd geleverd is en dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. We vinden het jammer van het kleine kleurverschil, maar zijn blij dat het inmiddels goed is opgepakt.

Snel geleverd

Snel geleverd, prima eetkamerstoelen

4 marzo 2026

Goedemiddag Sandra,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je eetkamerstoelen naar wens zijn. We wensen je er veel plezier van en zien je graag terug bij je volgende bestelling!✨

Mooie Avalon bijzettafel

Tafel werd snel geleverd en was goed verpakt. De poten waren eenvoudig te monteren. We hadden al drie tafeltjes van de Avalon serie, deze maakte de set compleet.

2 marzo 2026

Goedemiddag Jacqueline,

Dankjewel voor je positieve review. 😊
We zijn erg blij om te horen dat de Avalon bijzettafel snel geleverd werd, goed verpakt aankwam en dat de poten eenvoudig te monteren waren. Het is fijn om te lezen dat je al meerdere tafeltjes uit de Avalon-serie hebt en dat deze tafel jouw set nu compleet maakt.✨
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We wensen je veel plezier met je complete Avalon-set en hopen je in de toekomst opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer blij met onze aankoop bij H&H

Nieuwe eetkamerstoelen sinds een paar dagen in bezit en erg tevreden met de aankoop. Luxe en degelijke stoelen met pocketvering met nette afwerking voor een mooie prijs. Levering verliep soepel met enige kanttekening dat de dozen van de stoelen enigszins waren beschadigd. De stoelen overigens waren zonder beschadigingen. Over de klantenservice zijn we zeer tevreden, erg vriendelijk en behulpzaam.

Goedemiddag John,

Hartelijk dank voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe eetkamerstoelen en dat ze volledig aan je verwachtingen voldoen. Het is ook fijn te lezen dat je ervaring met onze klantenservice positief was en dat onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam werden ervaren.
We hopen dat de stoelen veel comfort en plezier bieden in je interieur en dat ze een mooie aanvulling zijn op je woonomgeving. ✨
We kijken ernaar uit je ook bij een volgende aankoop van dienst te mogen zijn.

Fijne levering!

Updates via de mail, op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd geleverd, vriendelijke bezorging. Belletje 10 min van tevoren dat ze eraan kwamen. Pakketten niet beschadigd, alles was aanwezig. Zeker aan te raden!

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat onze bezorging aan je verwachtingen voldeed. We kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling opnieuw te mogen helpen en je ervaring met onze service net zo prettig te maken. ✨

Aankoop Solerno fauteuil

Het heeft er to geleid, dat wij de Solerno bij Casba hebben gekocht.

19 febbraio 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw positieve review. 😊
Het doet ons plezier te horen dat ons magazine u heeft geïnspireerd en nieuwe ideeën voor uw interieur heeft gegeven. We hopen dat u volop zult genieten van uw nieuwe Salerno-fauteuil. Het is altijd fijn om te weten dat onze inspiratie bijdraagt aan het creëren van een sfeervol en persoonlijk interieur.
We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van harte te mogen helpen en u te blijven inspireren met onze collecties en nieuwe woonideeën. Mocht u vragen hebben of advies willen, dan staat ons team graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over levering en service

De COCOmaison kussens zijn volgens afspraak en keurig op tijd geleverd. De communicatie rondom de levering was duidelijk en betrouwbaar. De kussens waren zorgvuldig verpakt en kwamen in perfecte staat aan.

Zeer tevreden over de service én de kwaliteit van de kussens. Zeker een aanrader!

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je bestelling naar wens is verlopen en dankjewel voor het delen van je positieve ervaring.
We wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag in de toekomst weer terug bij Henders & Hazel.

Valutata 4 stelle su 5

Prachtige brochure waarmee we een beeld…

Prachtige brochure waarmee we een beeld kunnen vormen en de sfeer kunnen proeven om straks nieuwe meubels te kopen voor ons nieuwe huis.

14 febbraio 2026

Goedemiddag Erik,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat ons magazine je heeft geïnspireerd en dat je er een goed beeld van hebt kunnen vormen.
Het doet ons plezier te weten dat het magazine je helpt bij het ontdekken van meubels en het plannen van je nieuwe interieur.

Als je meer informatie nodig hebt of advies wilt bij het kiezen van meubels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt je graag verder en denkt met je mee om de perfecte keuzes te maken voor je nieuwe huis.

We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen bij Henders & Hazel ✨

Geholpen door Marco Sanders

Geholpen door Marco Sanders, goede uitleg, zeer tevreden

12 febbraio 2026
Non scritta su invito

Goedemiddag Bianca,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met onze service. Het doet ons plezier om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen 💐

Goedemiddag Len,

Bedankt voor je positieve review! 😊

Wat leuk om te horen dat ons Inspiratie Magazine bij je past. We hopen dat het magazine je veel nieuwe ideeën en inspiratie voor je interieur geeft en dat je plezier beleeft aan het inrichten en combineren van je eigen ruimte ✨
We nodigen je ook graag uit om een van onze verkooppunten te bezoeken voor nog meer inspiratie en advies.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 088-203 94 10. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00.
Mocht je ons telefonisch niet kunnen bereiken, stuur dan een bericht via ons contactformulier.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Henders & Hazel!💐

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede service

We hadden mooie stoelen gezien in de showroom. Zaten erg prettig. Wat ons opviel was dat de stoelen gebruikt werden door het personeel zelf. Thuis online besteld. Binnen enkele dagen geleverd. Een van de stoelen had een defect. Gemeld. Keuze tussen korting of ruilen. Gekozen te ruilen. Een week later was de nieuwe stoel binnen en de defecte meegenomen. Top service.

4 febbraio 2026

Goedemiddag Ton,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Wat fijn dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe stoelen en onze service waarderen.
Het is goed om te lezen dat het ruilproces soepel is verlopen en dat de nieuwe stoel snel is geleverd.
We doen er alles aan om onze klanten een prettige ervaring te bieden en hopen jullie bij een volgend bezoek opnieuw te mogen verwelkomen.

Veel plezier met jullie nieuwe stoelen en graag tot ziens bij Henders & Hazel! 💐

Echt een aanrader

Super winkel.
Ze hebben ons heel goed geholpen met de inrichting van onze woonkamer. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Toen we achteraf toch nog wat wilden veranderen was dat geen probleem.
De bezorging was ook erg goed. De mannen waren voorzichtig met onze (net nieuw gestucte) woonkamer.
We hebben behoorlijk wat meubels besteld, er wat er niet een bij waar wat mis mee was.

Dit is de 2e keer dat wij een compleet meubelset bij Henders en Hazel gekocht hebben.
De eerste keer hebben we de meubels na 15 jaar weggegaan omdat we wat nieuws wilden. Die meubels waren nog lang niet aan vervanging toe. Ondanks dat er een gezin met 3 kinderen in/op had geleefd.
Wij gaan ervanuit dat deze nieuwe meubels ook zo lang mee zullen gaan.

21 febbraio 2026

Beste Jiska,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, van het advies bij de inrichting van je woonkamer tot de bezorging en de kwaliteit van de meubels. Het is goed dat er naar je wensen werd geluisterd en dat het aanpassen van je keuzes achteraf geen probleem was.
Ook mooi om te lezen dat je 15 jaar van je oude meubels hebt genoten en nu hebt gekozen voor een nieuwe look.
We hopen dat je nieuwe meubels je net zoveel plezier en comfort zullen bieden.

We wensen je veel woonplezier ✨

Leuke meubels

12 febbraio 2026

Goedemiddag Marcel,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze meubels leuk vindt.
We hopen dat het magazine je inspireert en je helpt bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor je interieur.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Graag tot ziens bij Henders & Hazel!💐

Kussens

Mooie kussens besteld en werden ook snel geleverd. Mooie diepe kleur. Ben er blij mee

24 febbraio 2026

Goedemiddag Bijstra,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kussens én over de snelle levering.

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit en uitstraling van onze accessoires, dus het is mooi om te lezen dat ze aan je verwachtingen voldoen.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen inspireren bij Henders & Hazel 💐

Valutata 1 stelle su 5

Bank is verkleurd naar roze gloed

6 Karen geleden een bank gekocht. Sinds enige jaren een roze verkleuring. Volgens de aftersales moet ik bij de winkel zijn.
Die geeft het volgende antwoord (citaat):
Helaas kunnen wij de verkleuring niet oplossen/verhelpen onder garantie.
Het is echt heel gebruikelijk dat stof verkleurt, en zeker na 6-7 jaar.

Ik concludeer dus dat een bank na 2 jaar mag verkleuren. Dat is de garantie termijn. Geen rekening wordt gehouden met het consumentenrecht. Die zegt, mag de consument verwachten dat je bank na 2 jaar verkleurd. In mijn geval 6 jaar. Het antwoord is nee. Een bank moet 10-15 jaar meegaan.

Dus koop geen dure bank van duizenden euro’s want hij gaat maar 2-4 jaar mee.

Wat een slechts reactie van TMC wonen. H&H verkoopt dus eigenlijk budget meubelen. Geen enkele reactie gekregen hoe het probleem is op te lossen.

Reactie H&H
“ Aangezien de bank al 6-7 jaar geleden is geleverd, kunnen wij helaas niet verder ondersteunen”.

Niemand is komen kijken! De stoffeerder die ik in de arm heb genomen denkt niet aan zonlicht maar aan de manier van kleuren en de hoeveelheid.

H&H beroept zich op 2 jaar garantie maar van een bank als deze mag je verwachten dat deze 10-15 jaar meegaat. Dus wel garantie (consument recht).

Conclusie is dat H&H banken verkoopt uit het goedkoopste/ budget segment tegen een prijs uit het hoogste segment. Voor deze bank had ik er 3 kunnen kopen bij Seats en sofa bijvoorbeeld.

24 febbraio 2026
Non scritta su invito

Goedemiddag Erik,

Bedankt voor uw bericht.
We begrijpen dat u niet tevreden bent met de reactie van de winkel. Helaas hebben wij geen verzoek van u ontvangen bij onze aftersales.

We adviseren altijd om eerst contact op te nemen met het desbetreffende verkooppunt, aangezien zij uw eerste aanspreekpunt zijn. Als dit niet mogelijk is of niet naar wens verloopt, kunnen wij intern navraag doen naar de rede en met de vraag of hierin nog iets mogelijk is via ons serviceteam

U kunt via ons contactformulier contact met ons opnemen. Vermeld hierbij het ordernummer, de naam op de factuur, de orderdatum en de naam van de winkel, zodat wij uw verzoek kunnen doorsturen naar onze aftersales.
👉https://www.hendersandhazel.nl/contact/

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Mooi magazine

6 febbraio 2026

Beste Desiree,

Bedankt voor je positieve review omtrent onze magazine. Wij hopen je op deze manier inspiratie mee te geven en hopelijk staat er een product naar wens bij die past bij je interieur.

Wanneer je meer informatie wilt of eventueel een van onze producten in onze showroom wilt bekijken dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 10 of via ons contactformulier : https://www.hendersandhazel.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Henders & Hazel💐

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig mooie meubel brochure en snel…

Geweldig mooie meubel brochure en snel bezorgd! 👍🏻

9 febbraio 2026

Beste Sieneke,

Dankjewel voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de brochure zo snel bij je binnen is gekomen. Wij hopen dat onze brochure je inspiratie heeft gegeven voor de inrichting van je huis.

Indien je een van onze producten in de showroom wilt bekijken, een stofstaaltje wilt ontvangen of graag meer informatie wenst, dan horen wij dat graag. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 10 of via ons contactformulier: https://www.hendersandhazel.nl/contact/.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij Henders & Hazel! 🌷

Staat leuk!

Goede beschrijving, makkelijk in elkaar te zetten, staat mooi. Alleen voortaan wel wat extra pluggen leveren 😅
Tevreden met deze kapstok

9 febbraio 2026

Beste Naomi,

Dankjewel voor je positieve review! Wij zijn blij te horen dat het product naar wens is en dat ook de montage goed te doen was. Wij zullen je feedback voor extra pluggen meenemen voor de toekomst.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Henders & Hazel!🌷

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più