Hembiobutiken i Sundbyberg för att köpa högtalare och för/slutsteg. Mitt första system. De la ordentlig tid på att förklara och hjälpa till för att jag skulle landa rätt. När jag ville köpa bad de mig... Leggi di più
Jag Beställde En Eversolo streamer och den levererades över förväntan snabbt. Det blev ett konstigt fel med den för det lät jättekonstigt när jag rippade skivor till den. Butiken svarade snabbt... Leggi di più
Beställer väldigt mycket från hemmabiobutiken har aldrig blivit missnöjd ,och då har jag beställt en hel del från dem ,leveranserna går med blixtens hastighet också ,tycker det är bra beskrivningar av... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Årets ehandlare med över 10000 verifierade kundomdömen hos prisjakt med snitt på 4.8 i omdöme.
E A Rosengrensgata 19, 42131, VÄSTRA FRÖLUNDA, Svezia
- 031456000
- order@hembiobutiken.se
- www.hembiobutiken.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Mycket nöjd med bemötande
Mycket nöjd med bemötande, pratade med Emil som är riktigt proffsig, hjälpsam å positiv till sina kunder .
Kan varmt rekommendera Hemmabio butiken dit kommer jag åter tack !
Man blir alltid på gott humör i…
Man blir alltid på gott humör i butiken! Hade ett fabrikationsfel på AVR som jag köpte. Fick jättebra hjälp och det slutade med att jag fick en demo-AVR som var lite vassare. Jättenöjd med supporten!
Hade problem med en produkt
Hade problem med en produkt. Supporten svarade väldigt fort och löste mitt problem utan konstigheter. Toppklass rakt igenom
Löste sig till slut
Besviken kund
Jag köpte en LG G4 OLED tv från Hembiobutiken efter att de sänkte priset på modellen med 50%. En timme efter att jag fått min orderbekräftelse så hörde bolaget av sig och skrev att de var tvungna att annullera ordern och hävdade att det rörde sig om ett prisfel från deras sida och att de bara planerade att sänka med 25%. Den enda kompensationen jag erbjöds var 1000 kr rabatt på tv vilket fortfarande var dyrare än vad den kostade hos andra butiker.
Konsumentverket är väldigt tydliga med att en orderbekräftelse medför ett giltigt köp som företaget inte har någon rätt att annullera. De rekommenderar att anmäla till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) vilket jag också kommer göra.
Rekommenderar andra att inte handla här ifall ni inte har lust att få er order annulerad pga misstag från Hembiobutikens sida.

Risposta di Hembiobutiken
En köpupplevelse utöver det vanliga.
En köpupplevelse utöver det vanliga.
Fick hjälp i Stockholm/Sundbyberg med en perfekt genomgång av ljud och bild för en hembioanläggning.
Jag är så nöjd och kan verkligen rekommendera om du är ute efter en bra hembio.
Otroligt rörig köpupplevelse
Otroligt rörig köpupplevelse med oannonserat uppdelad frakt, bristande kommunikation, löften om återkoppling som inte uppfylls och därför ett ständigt behov att ta kontakt för att få ärendet löst.
Schysst kundservice!
jag beställde en Sonos högtalare och råkade klicka hem fel färg. Jag fick väldigt bra hjälp med att skicka tillbaks den felaktiga samt få den nya.
Härligt att det går bra att hjälpa till även när det inte handlar om försäljning!
10 av 10!
Suverän receiver o support
Beställde en hemmabioreceiver ((Yamaha RX-V6A)som levererades omgående på ett säkert sätt. Suveränt nöjd med produkten som ”lyft” ljudet i mitt surroundsystem. Dessutom väldigt bra support som tog sig tid o hjälpte mig på ett föredömligt sätt.
Frontskydd REL subwoofer…
Ett frontskydd till en REL subwoofer var vid leveransen skadad men med mkt. god kommunikation, service och vilja fick jag ett nytt.... det kallar jag gott bemötande och kunden i centrum! HEMBIOBUTIKEN är en butik jag efter mina köp av stereo- och hembioprylar alltid kommer att handla av forts.vis.... en butik man kan lita på!
Snabb leverans, köpte en projektor som var väldigt bra emballerad. Inga krusiduller👍
Fantastisk Service
Får alltid förstklassig service av Hembiobutiken i Frölunda. Det är väldigt sällan något strulat men i de fallen har de löst problemet på ett utomordentligt sätt. Får goda råd och ärliga rekommendationer. Försöker inte sälja på saker man inte behöver utan istället ser de ens behov och kommer med bra förslag.
Köpte en projektor
Köpte en projektor, Epson EH-LS1000W. Inför köpet fick vi mycket hjälp, tips och information av Victor, han kändes kunnig, påläst och mån om oss som kunder. Blev för övrigt mycket bra bemötta av alla i personalen. Lärde oss mycket på våra besök i butiken inför vårt köp.
Projektorn är mycket bra. Installationen var föredömligt enkel. Priset bra.
Snabb och personlig service med bra utbud!
Köpte en TV (Philips) på rean efter jul och den levererades snabbt från butiken. Upptäckte att den hade en del clouding som gjorde att det var dålig bild. Blev en hel del mejlande fram och tillbaka med Philips för att få igenom reklamationen. Philips kunde inte erbjuda samma TV som ersättning men då kom Hembiobutiken som en räddare och sa att de kan skicka en från deras butik så jag får den modellen jag vill ha. Philips sa att det kommer ta flera veckor innan allt är klart men Hembiobutiken löste det och jag hade en ny TV på plats utan att behöva vänta för länge :)
Stort plus för den snabba kommunikationen och personlig kontakt de har med sina kunder. Svarar snabbt på alla frågor jag har om inställningar med TV:n då jag inte är så kunnig och uppskattas väldigt mycket!
När det är dags för högtalare kommer jag definitivt köpa dem hos Hembiobutiken :) 100% nöjd även om jag behövde skicka tillbaka första TV:n
Välj en annan butik
Köpte en subwoofer nov 2022
Valet blev en svs pc 2000 pro efter rekommendation av butiken.
Bra kvalitet utlovades
Ganska snabbt visar det sig att subwoofern slutar spela.
Får många tips och råd av butiken på saker jag ska testa.
Blir ganska tidigt i felsökningen rådd att öppna ett ärende direkt till tillverkaren svs.
Ett försök görs att byta slutsteg.
Proletäret kvarstår.
Får nu veta från butiken att jag har något som stör i bostaden eller fel på något i bostaden som orsakar problemet med att subwoofern slutar spela och butiken hänvisar till tillverkaren.
Jag öppnar då ett nytt ärende hos tillverkaren svs som bekräftar att det behöver bytas slutsteg i subwoofern.
Butiken vill inte göra ett andra försök att lösa problemet genom att byta slutsteg då de hänvisar till att det inte finns ett fel.
Felet ska istället finnas hemma hos mig och de hänvisar till tillverkaren.
Har efter mer än ett och ett halvt år och med hjälp konsumentrådgivare och ARN fått tillbaka pengar.
Välj en annan butik när du ska köpa ljud.
Bra upplevelse
Rätt pris (inte billigast, inte dyrast) och extremt snabb expediering med valt fraktsätt. (Har bara erfarenhet av ehandeln efter att ha gjort research själv - inte provar be om rådgivning före köp.)
Fantastisk butik med bred erfarenhet…
Fantastisk butik med bred erfarenhet och kunniga. Gör det lilla extra och kan varmt rekommendera
Jag fick råd och hjälp på bästa sätt.
Jag fick råd och hjälp att sätta ihop ett riktigt fint hifi paket med Triangle Magellan Duetto stativhögtalare med slutsteg och försteg/DA. Högtalarna förgyller verkligen vardagsrummet och låter riktigt riktigt bra. Nu har jag tur och bor nära Hembiobutikens butik i Göteborg och kunde utnyttja den fina personliga servicen och även se utrustningen i butiken innan köp. Jag rekommenderar verkligen att göra ett besök i butiken och att träffa den trevliga personalen.
Extremt bra service med kunnig personal
Extremt bra service med kunnig personal som överträffade förväntningarna. Gänget på Hembiobutiken gör allt som går för att man ska få en så bra upplevelse som möjligt!
Snabb och trevlig service
Hade fel på en produkt och de bytte ut den till ny, snabbt och smidigt.