Heino Cykler Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Butikken i Brøndby er fuld af søde og hjælpsomme ekspedienter, som også er super dygtige og løsningsorienterede. Jeg har købt min cykel der, fået den efterspændt efterfølgende, købt udstyr mm og hver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte min elcykel hos Heino sidste år efter min far i lang tid havde anbefalet dem. Og hvor er jeg glad for, at min far anbefalede lige netop dem og de er nu min faste cykelhandler! De er utroligt ven... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde min racercykel til service hos Heino Cykler i Brøndby i november 2024, da jeg havde problemer med løst styringsfit. Det var et problem cyklen havde døjet med siden dag 10. Har haft den til s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Friløb fungerede ikke efter 8 måneder på en ny cykel pga fejl på komponent. Heino ønskede ikke at påtage sig ansvaret. En cykelhandler skal bedømmes på når noget ikke fungere som det skal, så det er s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Ikke meget hjælp

Jeg var i butikken på Lyngbyvej forleden. Virkelig god og stor butik. Kæmpe udvalg af dyre cykler... Jeg var der for at prøve hjelme. Jeres udvalg af hjelme i min størrelse var meget minimalt hvilket er fjollet da jeg bliver nødt til at prøve hjelmen før jeg køber den. Jeres medarbejder var ikke særlig hjælpsom. Han frarådede mig endda at prøve nogle af hjelmene fordi han tvivlede på at jeg kunne passe dem og sikkert også fordi de ikke var på lager. Det er super ærgerligt! Jeg ender jo med at gå til jeres konkurrenter.

Købte en Specialized Propero 4 hjelm hos Cykelexperten i Vanløse. En af de hjelme jeres medarbejder mente jeg ikke kunne passe.

Jeg håber at jeg får en bedre oplevelse næste gang jeg tager i Heino.

6 maggio 2024
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Havde fået en cykel jakke der er ved at…

Havde fået en cykel jakke der er ved at udgå ( en klassiker. ) for lille
Men de ville prøve at finde en løsning . Og det lykkedes . Så var der det med at byttte bytte købmand. Og det virkede bare og de er meget løsningsorienterede. Super Service.

18 aprile 2024

Handl hos den lokale a

Jeg har handlet hos Heino Cykler i mange år og foretrækker at handle i butikken og sjældent på nettet, men jeg skulle blandt andet bruge cykelslanger og lign. Det behøver jeg ikke noget særligt til, men jeg handler således stadig hos “min” cykelhandler.

8 aprile 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più