Det værste boligselskab
Det værste boligselskab! De er fuldstændig ligeglade med deres lejere og gør som det passer dem.
Har kikket de andre anmeldelser her ind og forstår dem ikke har ikke oplevet andet en god service og hjælp fra alle om det er chefen for det hele eller viceværten
Har anmeldt dem før, men er nødt til at anmelde dem igen, efter disse oplevelser..
Har simpelthen aldrig oplevet noget lignende - på bedst tænkelige måde! Ringede og fortalte at pres toiletter var svære at holde rene, da de efterhånden var lidt gamle og overfladen / emaljen ikke var blank mere. Få dage efter kom der en og skiftede begge. Ringede kort efter for at høre om jeg bare kunne skifte bordpladerne i køkkenet, da de heller ikke var pæne. Dagen efter kom der en og kiggede, han bestilte tømrer og og kort tid blir alle tre og køkkenvasken skiftet. Alt på deres regning.
HELDIGVIS har min søn lige fået lejlighed gennem Hasseris Boligselskab også. Ved undflytningssynet fandt vi nogle fejl og der blev øjeblikkeligt bestilt tømrer og elektriker til at komme og fikse fejlene.
Jeg håber også min anden knægt, får lejlighed “her” for her er virkelig bare styr på tingene og er der småting, blir de øjeblikkeligt udbedret!
Nå ja, så gør vores gårdmænd et fantastisk stykke arbejde! Vores udeområder er skærpe, trimmede og flotte, så kæmpe klap på skulderen til dem også!
Ringer til Hasseris boligselskab. Kommer i gennem får ar vide jeg er nr 2 i køen ventetiden er 4 minutter venter og venter og venter. Jeg er nr 1 i køen ventetiden er 4 minutter venter venter på at tale med en medarbejder der sker intet stadig nr 1 i køen vente tid er 4 minutter venter og venter gad ikke mere efter ti minutters vente tid. Det er så Hasseris boligselskab 😡😡😡
Smidt ud ulovligt, de sleb gulvet 3 gange og sendte mig regningen, selvom jeg aldrig havde ridset gulvet og selvom lejligheden var B-ordning. De har ikke styr på noget som helst. Da jeg flyttede ind, brugte en anden allerede mit kælderrum og de havde ikke gjort rent i lejligheden før jeg flyttede ind, der stank af røg og der rendte indtørret tjære ned af væggen. LAD VÆR MED AT BRUGE HASSERIS BOLIGSELSKAB. De scammer dig.
ringe boligselskab skal man lede længe efter hold jer langt væk der fra folk er kun ude på og smide andre ud
Deres kundeservice virker meget racistisk, (især hende der hedder Mille). Man får heller ingen hjælp, når man som unge mennesker, har et spørgsmål ang nogle af de lejligheder de har til leje. Man kan jo bare sige, fra starten af, hvis man ikke vil have nogen, med en anden hudfarve og et ikke dansk navn ind i😔. Det kunne jo være, at man faktisk er rigtige gode lejre selvom den ene har et " ikke dansk navn"🤔
en dårlig service og man skal vente på at det får taget sammen med synet
For en månedstid siden snakkede jeg med boligselskabet om at bruge vedligeholdelseskontoen som hører med under lejelighedens b-ordning. Vedligeholdelseskontoen skulle bruges på at male væggene og sørge for at lejeligheden er klar til udflytningssyn, men jeg får et afslag fra boligselskabet og får ikke lov til at bruge en krone fra vedligeholdelseskontoen eftersom jeg har lagt en opsigelse på lejeligheden. Jeg argumenterer derfor for at jeg gerne vil efterlave lejeligheden i god stand, for ikke at få en efterregning. Her fortæller de mig så at jeg ikke bør bekymre mig om en efterregning, da de mente at jeg ikke bliver udsat for dette. I dag den 21. august 2023 have jeg udflytningssyn i min lejelighed, hvor jeg så får afvide at jeg kommer til at skulle betale en efterregning på alt mellem 8.000-10.000 dkk. Denne efterregning kommer på baggrund af væggenes stand, hvilket jeg synes er uacceptabelt eftersom jeg har taget initiativ til at efterlade lejeligheden i god stand men ikke kunne dette pga boligselskabets ikke lod mig bruge vedligeholdelseskontoen. Jeg har haft ringet til boligselskabet angående dette, hvor jeg har blebvet sendt videre til 2-3 personer, hvor jeg i sidste ende fik afvide at jeg ville blive ringet op i løbet af i dag. Nu har boligselskabet lukket og jeg har stadig ikke fået lov til at snakke med nogen som kan hjælpe mig. Jeg nægter at betale en efterregning for noget jeg har taget initiativ til at fikse, men ikke kunne få lov til pga boligselskabet. Det er en ond spiral hvor boligselskabet får os til at betale til en vedligeholdelseskonto hvor vi så ikke må bruge den konto til vedligeholdelse og så kommer vi til at betale en yderligere efterregning. Det synes jeg godt nok er dårlig stil!
Den eneste, men værste oplevelse jeg nogensinde har haft med en boligorganisation overhovedet 🫥
Pas på med Aalborglund, som administreres af Hasseris Boligselskab. Man gør klogt i at holde sig derfra, det er ekstremt betændt derude.
Jeg vil bare give et godt råd. Lad være med at gøre jeres lejlighed ren ved fraflytning, i skal være meget heldige hvis i ikke kommer til at betale en totalrengøring. Jeg gjorde mine forældres lejlighed ren i 5-6 timer. ved synet fandt de 3-4 små ting jeg havde overset eller ikke fået gjort så godt. jeg kunne have rengjort det på en 1/2 time, men nej, vi skulle betale for en totalrengøring. Jeg føler mig til grin.
Min far havde en lejlighed på Sofiegården , Sælsageren 12 i 3 uger inden han døde , vi fik efterfølgende en regning på 2.600 kr for rengøring og manglende nøgler , som var afleveret efter aftale med ejendomsfunktionæren og 1.700 for at tørre gulvet over , hun havde taget et billede af køleskabet som ikke havde været brugt. Så pas på med Hasseris Boligselskab de er ude på at snyde ældre og døende. Ebbe
L O R T E BOLIGSELSKAB!!!!!
Har man naboer der er indvandrere som larmer til LANGT ud på natten stort set hver eneste dag og man klager over det. Så tør boligselskabet ikke at gøre en skid ved dem for de er SÅ bange for at få smidt racismekortet i hovedet. Hvilket så betyder at os danskere skal leve uden en ordentlig nats søvn.
Sidste år havde jeg en nabo (indvandre) der lavede en ulovlig indtrængen i min lejlighed og der skete ham ikke en skid fordi de er så bange for det skide racismekort..
Fortryder f a n d m e at jeg er flyttet ind i det l o r t e boligselskab...
Ikke nok med at deres bolig er i utrolig dårlig stand og der er en del mangler, så skulle jeg efter at være fraflyttet vente på at få en oversigt over, hvad der manglede at blive gjort i lejligheden da jeg var færdig der. (Det skal lige siges at den ikke har været i brug, da jeg på ingen måde kunne sove der pga støj, og mados fra andre beboer). Efter at have rykket efter denne liste står der at der er nogle små ting der skal gøres, og efter max 14 dage vil der komme en prisliste. Efter at have ventet 7 uger på at få mit indskud tilbage (beskeden hed max 6 uger) Ringer jeg ind til dem for at høre hvad der nu sker, her var beskeden blot at det var 6-8 uger. OK. Efter igen at måtte ringe til dem var beskeden så ca 7-14 arbejdsdage fra sidste håndværker regning(der manglede rengørning på værelset) og desunden mente de ikke at jeg var berettigede til at modtage den prisliste. Igen fik jeg ikke en prisliste før 3 uger efter sidste opkald. Her har jeg så måtte betale for Maling(til trods for det ikke var oplyst), rensning af rør, de mener at der har været madrester på bordet og ned at skabene (Har dog bare aldrig lavet mad i lejligheden) der er flere store ting som jeg skulle betale for til trods for deres eget brev, og udtalelser så var det bare små ting der skulle ordnes. Nu står jeg så med en efter regning, i stedet for, til trods for at jeg har haft nogle enkle ting til at stå i lejligheden... Under al kritik. Aldrig mere skal jeg leje noget igennem dem igen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.