Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service endnu en gang! Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse 🩷 Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korresp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, sam... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

5/5 stjerner.

Har fået lavet både et armbånd til min søster og en ring til min farfar. Begge gange har jeg været yderst tilfreds med Anders' service og smykker - alt fungerer bare godt & alt Anders står for bliver bare så smukt. Vil anbefale Handcraftedcph 1000 gange.

8 novembre 2018

Fantastisk vejledning og service

Fantastisk vejledning og service. Jeg skulle fri, til min nuværende forlovede, og fik lavet en ring i samarbejde med Anders lige som jeg drømte om. Min forlovede syntes heldigvis også at ringen var smuk og vi skal giftes til næste efterår 😍 jeg kan kun varmt anbefale Handcraftedcph.

30 ottobre 2018

Fantastisk oplevelse

Anders svarede enormt hurtigt på min henvendelse, han gav en fantastisk kundeservice og jeg modtog det smukkeste smykke med enormt hurtig levering. Fantastisk godt håndværk!

10 ottobre 2018

Stor anbefaling

Har benyttet Anders tre gange nu. Alle tre gange med super behageligt og professionelt forløb, og alle gange med et enormt flot resultat. Jeg anbefaler handcrafted på det varmeste

9 aprile 2018
Valutata 5 stelle su 5

De bedste smykker i byen

Fik lavet en ring til kæresten ved Anders og sjældent (for ikke at sige aldrig) har jeg oplevet så god, personlig og hjertelig service.
Ringen var smuk, vellavet og prissat langt under de få andre guldsmede, jeg havde været i kontakt med og her var der altså tale om en ring, der blev bygget fra bunden og ikke en stangvare. Value for money er en kraftig underdrivelse, når det kommer til HandcraftedCPH. Så jeg kan kun anbefale at tage kontakt til den gode Anders, hvis du står overvejer at fri til kæresten eller hvis du bare gerne vil forkæle en, du elsker. Min kæreste blev i al fald ovenud lykkelig for sin ring, som jeg havde designet under kyndig og saglig vejledning fra Anders.

Det skal også siges, at jeg sidenhen har købt flere færdige smykker og mindre speciallavede vedhæng og de har alle været et hit ved modtagerne. Geniale gaver!

Så 5 velfortjente stjerne the Handcrafted og mange flere, hvis jeg kunne.

Venlig hilsen en kunde for livet

4 gennaio 2018
Valutata 5 stelle su 5

God er personlig oplevelse :)

God er personlig oplevelse :)
Hurtig svar på mail, hurtig levering, skønne produkter (og ikke mindst en lækker instagram).
God oplevelse både at handle i butikken og få tilsendt.
Ikke sidste gang :)

12 dicembre 2017

Fantastisk!

Det eneste irriterende ved Trustpilot er at det ikke er muligt at give mere end 5 stjerner. Sublim service - langt, langt, langt, langt og lidt mere over det man kan forvente. Hurtig levering og endda med langt større service end jeg nogensinde har fået af et firma som ligger i storbyen :-)
Jeg er målløs af begejstring og anbefaler varmt Anders og hans firma. For det første er smykkerne flotte og elegante og så er de til at betale.

6 dicembre 2017

En gudsbenådet talentfuld guldsmed

Handcrafted laver smykker med et supertrendy udtryk, og nogle er unikaproduktioner, hvor der ændres lidt på designet fra gang til gang. Det betyder at du til meget rimelige penge får et håndproduceret smykke, og det er altid en oplevelse at komme i butikken og se det skiftende udvalg af smykker.
Kvaliteten er fin. Jeg har bla et par tykke, snoede guldbelagte øreringe og nogle helt tynde ringe, og de er rigtig pæne med hel belægning efter et års daglig brug.
Handcrafted laver også smykker efter dit ønske, og da jeg havde arvet lidt gammelt guld med affektionsværdi, overleverede jeg det til guldsmed Anders fra Handcrafted. Det var på anbefaling af min søster som havde fået lavet en meget smuk, fin og spinkel ring i tråd m Anders' egen stil.
Jeg havde til gengæld en drøm om en tyk, rustik ring, men alligevel m et snert af Handcrafteds cool & elegante stil, så det blev til nogen kommunikation frem og tilbage m Anders, som i starten ikke var sikker på, om han havde forme til sådan en tyksak. Billeder røg frem og tilbage, og fordi mit guld var fra en elsket afdød far, berørte det mig på den gode måde at opleve Anders begejstret gå total in på den her opgave med at omformulere gammelt familieguld til et moderne udtryk - også selvom hans egen stil som udgangspunkt er anderledes.
Det endelige resultat blev overmåde godt. Det ER umiskendeligt et Handcrafted produkt, men ringen har tyngde som noget fra den russiske Zars tid, og en lækker cool rustik flade, som er fuldstændig i samklang med mit ønske. Den er bare så fed...!
At personalet i butikken i tilgift er supersøde og fx finder på en kreativ løsning for at indløse et gavekort, jeg havde glemt, er sådan noget der kompletterer det samlede billede.
Handcrafted er en superdygtig guldsmedje med integritet og en tydelig begejstring for det gamle håndværk, som transformeres til eventyrlige og elegante smykker med et trendy københavnertouch.

1 dicembre 2017
Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk oplevelse at handle med …

En fantastisk oplevelse at handle med handcraftet cph! Sød, venlig og meget kunde interesseret ejer/guldsmed, vi fik vores dåbs smykke til vores datter lige som vi ønskede og fik det tilsendt med posten inden for 10 dage som aftalt. Virkelig smukt håndværk og kvalitet.

30 agosto 2017

Handcraftedcph - en fantastisk oplevelse

Anders der har butikken, er det mest proffesionelle og rare mennske jeg har stødt på når det kommer til håndlavet håndværk, ikke nok med hans udførelse af de forskellige produkter er noget af det smukkeste i verden, er Anders også utrolig professionel, og meget rar of imødekommende, når man kommunikere med ham. Jeg må ærlig talt indrømme, at det er den bedste oplevelse jeg har fået når jeg har været køber. Jeg kan kun anbefale "Handcraftedcph" meget meget smukt håndværk og en meget rar behandling. Kommer ihvertfald igen!

14 febbraio 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più