Halstedhus Recensioni 177

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Halstedhus Efterskole får vores allerbedste anbefaling. Vi har vores datter på skolen i år på ridelinjen, og det er imponerende at se, hvilket stærkt fællesskab og hvilken personlig udvikling de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Et helt fantastisk sted med engageret lærer der møder både børn og voksne i øjenhøjde. ( som vores søn siger, her findes ingen sure lærer ;-) En skole der er velholdt og med grøn profil. Der oser af a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Halstedhus er helt fantastisk

Halstedhus er en helt fantastisk efterskole. De voksne, der arbejder på efterskolen er helt eminente til at skabe en hjemlig, tryg og omsorgsfuld stemning. Der er styr på hvordan alt skal fungere, hvilket betyder at de voksne bruger deres tid på de unge mennesker. Hver gang der er ferie, så står en hel flok af lærerne og giver farvelkram og vinker.
Området, hvor de unge mennesker bor er helt fantastisk - med gode ude- og indeområder (nogle værelser er dog lidt slidte og gamle, hvis jeg skal komme med det eneste, der ikke er helt i top). Bo-områdets fællesområder giver plads til sjov, hygge og fællesskab.
Køkkenpersonalet er så gode til at forkæle de unge mennesker med den lækreste mad.
Halstedhus er en virkelig fantastisk efterskole - som forældre kan man mærke den varme stemning der er. De er så gode til at tænke på både de store og små ting. F.eks. fantastisk skiferie, den mest gennemførte gallafest og det hyggeligste julemarked, der samler hele Lolland. Derudover er der en masse små ting - de unge skriver små breve til hinanden, de får påskeæg, der bliver pyntet helt fantastisk op til jul, der er konkurrencer i hallen osv.
Jeg er så taknemmelig for at vores datter går på Halstedhus og kan varmt anbefale efterskolen til andre

2 aprile 2026

En fantastisk efterskole

Halstedhus efterskole får de varmeste anbefalinger fra os. Fra første dag formår de at møde de unge mennesker med tydelighed, respekt, struktur, omsorg og glæde. Der opleves en fantastisk atmosfære på skolen - både i de fysiske omgivelser og blandt det personale, som hver dag gør en kæmpe indsats for eleverne.
Skolen formår at skabe et hav af oplevelser for eleverne og hvert et arrangement er - efter vores vurdering - gennemført fra start til slut.
Halstedhus er en fantastisk efterskole.

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Halstedhus Efterskole får vores allerbedste anbefaling

Halstedhus Efterskole får vores allerbedste anbefaling.
Vi har vores datter på skolen i år på ridelinjen, og det er imponerende at se, hvilket stærkt fællesskab og hvilken personlig udvikling de får.
Maden er i en klasse for sig – decideret gourmetmad, som mange restauranter ville have svært ved at matche. Hele lærerstaben er meget engageret, og det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde.
Overalt på skolen mærker man professionalisme, varme og hygge. Der er tænkt over selv de mindste detaljer – lige fra omgivelserne og stemningen til indretning og blomster.
Skolen byder på vildt mange spændende arrangementer og sociale aktiviteter igennem åretsløb, så der er noget for enhver smag. Som forældre føler man sig helt tryg, og man kan løbende følge med i hverdagen via SOME, hvor de er virkelig gode til at dele billeder og indblik fra dagligdagen. Så igen Halstedhus Efterskole er bare noget helt særligt.

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale Halstedhus…

Kan varmt anbefale Halstedhus efterskole. Min datter har lige fået der i 24/25. Helt igennem fantastisk skole❤️

Kontaktlærere og medarbejdere som er der for børnene og deres forældre.

Skønne områder for de unge mennesker og muligheder for en masse sociale aktiviteter og hygge.
Skolen ligger i et virkelig flot område og de har virkelig optimeret skolen med en ekstra tilbygning.

Der er julemarked og så er den sidste dag virkelig gennemført og der kommer mange tårer.

Se at få skrevet jeres børn op til skolen, I vil ikke fortryde det. Tag derned og se det hele selv på en af deres besøgsdage❤️

Tak for et fantastisk år 2024/2025

Tak for et fantastisk år for vores søn ❤️
Tak for jeres engagement og hjertevarme hos alt personale på alle tidspunkter af året 🤩
Tak for det rørende dimensionsarrangement. Det sidder stadig i kroppen som et smukt punktum 🥰
Bare tak for jer Halstedhus Efterskole 😍

Valutata 5 stelle su 5

En stor tak til Halstedhus Efterskole…

En stor tak til Halstedhus Efterskole for at tilbyde de bedste udviklingsbetingelser for vores unge mennesker. Vi har sat pris på den omsorgsfulde, velstrukturerede og alsidige hverdag, som har været fyldt med oplevelser, personlig dannelse og læring.

Det har været en god investering, vi har gjort for vores søns udvikling og videre færden ud i livet.

Afslutningen havde I planlagt en smuk dimissionsfest, som på fornem vis markerede overgangen til næste kapitel i de unges liv. Det var meget rørende at opleve fællesskabet og venskab mellem eleverne, som tog afsked med hinanden med kram og håbefulde gensynsord.

Tak for, at vores søn har fået så mange værdifulde minder, der vil følge ham videre i livet.

29 giugno 2025

I går fredag d. 27/6-2026

I går fredag d. 27/6-2025 dimitterede min datter på Halstedhus efterskole.
Og sikke en følelsesmæssig afslutning, der blev grint og grædt.
Tårerne var på alle måder et udtryk for hvor godt eleverne har haft det på skolen, og at det nu var et farvel til skolen og til eleverne hinanden imellem.

Min datter har haft vel nok det bedste skoleår i sine 17 år, det har været en helt igennem fantastisk rejse, med en masse nye venskaber og oplevelser. Hun har vitterligt udviklet sig meget under dette ophold, der er sket så mange fede ting som hun tager med sig videre ud i fremtiden. Jeg er taknemmelig for at vi valgte netop den skole. 😊

Personalet har hele vejen igennem været gennemførte fantastiske, og de har været mega gode til at holde os forældre orienteret på platformen VIGGO 👊🏻

Tak for året, tak for at have passet på vores datter og tak for den sindssyge flotte afslutning i og elever havde lavet. Det kunne ikke have været en bedre afslutning at sende eleverne videre på. 🙏🏻

Jeg kan varmt anbefale Halstedhus efterskole. 🙏🏻

Tak for jer 🙏🏻

Den bedste efterskole

Den bedste efterskole. De gør så meget for de unge mennesker. Der er kærlighed og plads til alle. De har så mange fede aktiviteter igennem året. De får dejlig mad. De bor i skønne omgivelser. De har de bedste lærere og personale. Susser og Ulrik er fantastiske forstandere, der er en kæmpe del af hverdagen på Halstedhus. Vi har ikke kunnet ønske os en bedre efterskole til vores datter, og derfor sender vi også vores søn derned om 2 år. Fantastisk sted!

Et år i ungdomsparadis

Halstedhus efterskole er det mest fantastiske sted. Omgivelserne er fantastiske og alt hvad de gør gør de 110% og med fokus på deres elever og medarbejderes trivsel og udvikling. Alt personale brænder for deres arbejde lige fra rengøringspersonale, pedeller, køkkenpersonale, undervisere, trænere og ikke mindst lederne formår at brænde igennem med deres glæde og engagement. Der er et super mix af sportsgrene der også gør at mix mellem køn og ambitioner er unikt. Der er ingen smalle steder på Halstedhus - især ikke når det gælder maden som eleverne bliver forkælet med. Alt er bygget op om fællesskabet og reglerne og dagsrytme handler om det sociale, sportslige og udvikling af de unge mennesker. Der er også plads til frihed under ansvar, men også konsekvenser hvis tilliden misbruges. Halstedhus efterskole får min absolut bedste anbefaling.

28 giugno 2025

Bedste år

Det bedste vi har gjort for vores datter, hun havde virkelig nogle hårde år i folkeskolen, med dårlige lærer, der pillede hende ned istedet for at løfte hende, det formåede de på Halsted og karaktererne røg et hak op og samme gjorde selvtilliden. Der bliver gjort så meget for de unge på alle måder ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Det mest fantastiske og udviklende år…

Det mest fantastiske og udviklende år for vores ældste barn. Skønne venskaber, omsorgsfulde voksne, trygge rammer, spændende aktiviteter og tydelige regler. Yngste barn glæder sig allerede til sit ophold. Ærgerligt der ikke optages forældre 😅 Virkelig skøn stemning og dejligt sted, hvor unge med vidt forskellige sportsinteresser kan være sammen.

19 giugno 2025

Halstedhus Efterskole

Jeg er ikke i tvivl - det er Danmarks bedste efterskole med det mest fantastiske personale. Alle gør en kæmpe forskel hver dag for vores unge mennesker og klæder dem så godt på til at komme ud i den store verden. Jeg har aldrig hørt om eller erfaring for så god en efterskole som Halstedhus. Det er både på kostafdelingen, undervisningsafdelingen, værelser/fordeling af værelser, personaler, kost, forstander/viceforstander. Vi føler at have vundet i "lotteriet" over vores søn har været så heldig at få plads der i år 2024/2025.

Halstedhus Efterskole har den mest fantastiske kultur, som man kun kan misunde. Det lyser ud ad personalet, hvor godt et arbejdsmiljø de har, der er arbejdsglæde og trivsel. Et år vi som forældre og elev på Halstedhus Efterskole aldrig vil glemme. Vi ved, at alle unge på efterskole udvikler sig, men i vores tilfælde er det helt ekstremt. Takket være Halstedhus Efterskole og alle personaler, som ser det enkelte menneske. Personalet rummer ALT dog undtagen det, de ikke skal rumme. Her er der også konsekvenser, og der bliver informeret ud, når det handler om fællessituationer, så ingen er bekymrede. Vi har kun følt os trygge, velinformeret og fået minder for livet. Giver de bedste anbefalinger herfra.

18 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Det er den mest fantastiske efterskole

Det er den mest fantastiske efterskole. Personalet, omgivelserne, det sociale arbejde de gør med ungerne og for ungerne er helt igennem gennemført. Og det mad de for serveret til dagligt.... Hold da op. Skynd jer og skriv jeres børn op, I vil absolut ikke fortryde.

16 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Pædagogikken der blev anvendt byggede på straf/belønning.
Lærerne talte nedsættende og grimt om elever der ikke var tilstede og der blev anvendt udskamning som metode til at adfærdsregulerer.
Dialogen mellem forældre og lærer, foregik fra lærer og rektor i monolog form og uden evne til aktiv lytning.
Hestene blev heller ikke behandlet forsvarligt. De blev passet af de unge mennesker i weekenden og der var ingen voksen opsyn.
Der blev sparet på wrap til hestene af hensyn til besparelser så nogen gange havde vores hest ikke noget at tygge på.
År 2021-2022

16 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan på det aller bedste anbefale…

Jeg kan på det aller bedste anbefale Halstedhus Efterskole. Vores søn går der nu årgang 24/25 på deres fodbold linje. Det er en fantastisk skole med masser af dygtige og meget engageret medarbejdere. Fantastisk forplejning og mange spændende oplevelser og aktiviteter for de unge mennesker. Kan varmt anbefales.

2 gennaio 2025

Medarbejdernes engagement er hjertet

Medarbejdernes engagement er hjertet på Halstedhus. Deres dedikation og hjertevarme skaber rammen, hvor værdier bliver til virkelighed, og fællesskabet løfter alle.

På Halstedhus efterskole er der plads til forskellighed, nærvær, empati og respekt er på skoleskemaet. En dannelsesrejse som former dit barn fra teenager til selvstændigt ungt menneske.

Traditioner, indlevelse, oplevelser, værdier, tillid og udvikling.

Tak for jeres indsats.

Hilsen
Mor til Elev på årgang 2024/2025

30 dicembre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più