Helt igennem skøn oplevelse og kæmpe tak til Daniella, som fik mit hår til live igen, kom med rigtige gode ideer og med respekt for mine ønsker. Superfin modtagelse, rigtig god stemning i salonen, det... Leggi di più

Klipning lever ikke op til frisør Gun-britts ord. En klipning hos mig kan holde i 3 måneder, man skal kunne nyde sin klipning, derfor tilbydes klip af nakke- og pandehår. Netop det tog jeg imod 4 uger... Leggi di più

Altid en god oplevelse. Professionelle, dygtige og dedikerede. Et super team som i den grad ser en ære i at være opdaterede og som konstant søger inspiration i udlandet. Frisørerne kan bare deres... Leggi di più

Tørshampoo til lyst hår Hej jeg har ikke før prøvet Gunn-Britts produkter og ville prøve dem. Jeg undre mig over hvordan det kan være at når jeg havde sprayet tørshampooenen i håret og efterfølgend... Leggi di più

1. Negozio di prodotti per capelli
  2. Parrucchiere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Beskrivelse af hjemmesiden....

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Er blevet klippet 2 gange af Gun-Britt

Er blevet klippet 2 gange af Gun-Britt. Første gang kom jeg med langt hår, og sagde til Gun-Britt at hun måtte gøre hvad hun havde lyst til. Jeg havde nok håbet på god vejledning i hvad der ville klæde MIG. Men hun er af den holdning, at alle kvinder på 40+ skal have langt hår. Så hun klippede bare spidser og tyndede godt ud i håret. Selve klipningen var super god. Den var jeg yderst tilfreds med.
Anden gang fik jeg en noget køligere velkomst. Det tog Gun-Britt en halv time at klippe spidser på mit lange hår. Og hun virkede slet ikke interesseret i mig som kunde. Hun stod hele tiden og fulgte med i hvad der foregik i resten af salonen. Og da en kendis ringede og lavede om på en aftale, var det som om at hun bare ville skynde sig at blive færdig med mig.
Jeg har ikke noget imod at betale 2500 kr for en klip, men jeg forventer at få en ordentlig behandling. Mine penge er vel lige så gode som en kendis.

30 gennaio 2019

Kommer ikke igen

Kommer ikke igen. Fik klippet mit hår om og farvet det om efter virkelig dårlig klip og farve - den ene side var 2 cm længere end den anden! Håret var jo klippet for kort, så den nye klipning ændrede ikke så meget. Det at jeg fik nye striber allerede 2 mdr. efter har virkelig ødelagt mit hår. Først her 1 år efter, er mit hår ved at være "normalt" igen. Og det har jeg givet kr. 2500,- for.

Jeg fik gratis hårkure, men ville selv have valgt at betale pengene tilbage, hvis jeg havde lavet så dårlig klip på en kunde.

18 ottobre 2018

Total dårligt behandling.

Helt hen i vejret klipning. Dagen før bryllup. Måtte selv rette det da der ikke var tid til at køre retur. Sidste besøg hos Gun Britt. Ingen penge retur for sådan en gang klipning.meget dårlig behandling.

5 maggio 2017

Middelmådig klipning, tårnhøj pris og dårlig atmosfære

Mit hår er svært at klippe, og derfor fik jeg lyst til at forkæle mig selv med en klipning hos Gun Britt. Jeg vidste, at det var dyrt, og forventede som en selvfølge, at der ville blive kræset og kælet for mit hår, og at der ville blive talt om, hvad der ville klæde mig. Jeg blev så skuffet, håret samlede sig i totter, som det gør, når der ikke er brugt god tid på at få det til at falde pænt ind i klipningen. Det tog Gun Britt måske 20 minutter og det kostede 2500 kr. Det føltes på ingen måde som luksus. Gun Britt stod mest mut og klippede, nærmest som om hun ikke gad. Jeg forventede at man som kunde kunne sidde og slappe af og blve forkælet og få en kyndig vejledning i, hvad der kunne klæde mig, men kunderne bliver præsenteret for adskillige salgstilbud: En børste til ca. 500 kr som mirakuløst får nye hår til at pible frem, et middel der får øjenvipper til at vokse, til ligeledes ca 500 kr og en kur til ca. 500 kr som får farven til at holde fantastisk, og effekten af alle midlerne påstås at være videnskabeligt bevist. Derudover fik en af de ansatte fik skæld ud, for ikke at reagere hurtigt nok på en kunde. Alt i alt hverken en god klipning eller en god oplevelse.

8 gennaio 2016

kun god markedsføring

Det er utrolig god markedsføring
Jeg er blevet klippet af forskellige hos Gun-Britt. De klipper godt, og er måske ok til dem, der har langt hår og som det klæder. Men de kan ikke se, hvad der klæder mig - og laver nærmest ufikse frisurer, uanset jeg har fortalt, hvad der er galt og ønsker lavet om og endda er kommet med billeder.
Folk undrer sig, når de ser mit hår og jeg fortæller, at det er ordnet hos Gun-Britt. Dertil kommer, at de opfører sig selvfedt - og propper flest mulige produkter ned i halsen på os!
Jeg går tilbage til dronningens frisør Jean-Leonard. Der har jeg i over 20 år altid fået fantastiske frisurer, der fremhæver min personlighed - og som andre roser og synes er rigtig smarte til mig. Og så er her hjertelig betjening.
Også min veninde var utilfreds og er gået tilbage til sin gamle frisør i en provinsby.

13 ottobre 2015

Meget tilfreds med farvning

Jeg har længe ledt efter en kompetent frisør til at farve mit hår og har været hos adskillige frisører.
Hos Gun Britt fik jeg endelig god vejledning, og frisørerne forstod straks hvad jeg ønskede mig.
Det koster godt nok lidt mere end hos 'normale frisører', men en elevpris på 950 -, synes jeg ikke er galt, og resultatet blev meget flot! Det kan godt betale sig at give lidt ekstra, og jeg vender helt sikkert tilbage.

18 dicembre 2014

Har aldrig været så ked af mit hår!!!!!

Min mest triste oplevelse hos en frisør nogensinde. Havde glædet mig enormt meget, da jeg endelig havde afsat penge til at forkæle mig selv, men har endt med at ofre penge efterfølgende på at få rettet det :(

Jeg kom ind med et ønske om et lækkert hår farvet i naturlig varm blond, beholde min længde og få lavet etager. Endte ud med askeblond og pagehår med en lige linje :(

Da jeg var derinde en lørdag og var så ked af mit hår, at jeg nægtede at bevæge mig ud for døren fordi jeg lignede en der var meget syg! Derfor fandt jeg en frisør med søndagsåben så jeg i det mindste kunne få rettet farven! Gun-Britt har lukket både søndag og mandag!
Desværre kan jeg jo ikke få mit lange hår igen.

Jeg har efterfølgende mailet med salonen i håb om at få mine penge tilbage, men efter to mails frem og tilbage har jeg nu ikke hørt fra dem i to uger, så går ud fra at det er et nej ti at få mine penge tilbage. Endnu mere trist. De skriver, at de er sure over ikke at få muligheden for selv at rette og se på det. Men jeg skal simpelthen ALDRIG ind i den salon igen.

Altså ja, vi har alle prøvet dårlige frisører før, men aldrig har jeg været så ked af min frisure. Når man går til sådan en dyr frisør, burde håret så ikke også være nemt at sætte bagefter? Jeg bruger længere tid end nogensinde!

Godt nok var deres smoothie lækker, men den var ikke næsten 2.000 kr. værd. Øv :( Er så ked af det! Jeg savner mig lange hår!

2 settembre 2013

Almindelig klipning til skyhøj pris

Gunbritt markedsfører sig selv, som noget helt specielt og tager sig betalt for det. 2500 kr. for en halv time er overpris, når klipningen kun er lange etager, som alle frisører kan lave. Kan kun sammenligne det med "Kejserens Nye klæder". Troen flytter bjerge!

25 giugno 2012