Helt igennem skøn oplevelse og kæmpe tak til Daniella, som fik mit hår til live igen, kom med rigtige gode ideer og med respekt for mine ønsker. Superfin modtagelse, rigtig god stemning i salonen, det... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Altid en god oplevelse. Professionelle, dygtige og dedikerede. Et super team som i den grad ser en ære i at være opdaterede og som konstant søger inspiration i udlandet. Frisørerne kan bare deres... Leggi di più
Tørshampoo til lyst hår Hej jeg har ikke før prøvet Gunn-Britts produkter og ville prøve dem. Jeg undre mig over hvordan det kan være at når jeg havde sprayet tørshampooenen i håret og efterfølgend... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Beskrivelse af hjemmesiden....
Informazioni di contatto
Ny Østergade 23, 1101, København K, Danimarca
- www.gun-britt.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Klipning lever ikke op til frisørens egne ord
Klipning lever ikke op til frisør Gun-britts ord. En klipning hos mig kan holde i 3 måneder, man skal kunne nyde sin klipning, derfor tilbydes klip af nakke- og pandehår. Netop det tog jeg imod 4 uger efter klipningen, hvorefter min frisure slet ikke hænger sammen. Så skuffet og ifølge frisøren selv er det fordi, der skal bestilles tid til en helt ny klipning, altså efter 4,5 uge. Dyre lærepenge. Derfor anbefaler jeg ikke Gun-Britt som frisør.
Gun Britts Dry shampoo egner sig IKKE til flytur
Gun Britts Dry shampoo. Havde købt Dry shampoo til ferien sydpå. Men Dry shampooen kunne åbenbart ikke tåle trykket i flyet. Beholderen var i hvert fald tom, da vi ankom, og det sejlede med væske i toilettasken. Bare så ærgeligt, da den jo ikke er helt billig. Er der nogen, der har gjort samme erfaring, og er der noget, man kan gøre, for at undgå det. Synes ellers det er en god Dry shampoo.
Gode produkter og god vejledning
Gode produkter og god vejledning. Hurtig levering 😀
Super produkter
Jeg fik hurtigt de bestilte varer
Jeg fik hurtigt de bestilte varer.
Kan kun sige at de produkter til gråt hår er super gode.
Susanne
Gode produkter der holder hvad de…
Gode produkter der holder hvad de lover, gode tips og service.
Hurtigt og effektivt
alt gik så dejligt hurtigt
Hurtig levering - god ide med små størrelser til ferie - eller bare for at prøve dem af
Forsendelse gik hurtigt og fik rigtig…
Forsendelse gik hurtigt og fik rigtig levering. Har brugt produkterne til tyndt hår i 14 dage nu (sikkert for kort tid) ,,,, men mærker ingen forskel, mit hår er tyndt som vanligt
Hurtig levering.Alt ok.
Er glad for shampooen m.v
Er glad for shampooen m.v. Til gråt/blond hår, skønt det ikke er så farvet (lilla) som andre.
Hurtig levering og et fremragende…
Hurtig levering og et fremragende produkt.
Kan kun være meget tilfreds.
Lang leveringstid
Lang leveringstid - træls at det kun er postdk der kan leveres med. Produkterne er super.
Bestillinger hos Gunn-Britt bliver…
Bestillinger hos Gunn-Britt bliver altid hurtig afsendt så man får produktet efter kort tid.
Jeg har kun været tilfreds.😀😀😀
Super hurtig levering .
Super service og fantastisk produkt
Super service og fantastisk produkt,
Lynhurtig levering!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.