Endnu en meget dårlig oplevelse. Viborg Det er den mest rædsom butik at komme efter sine pakker! En sur person og det er hun altid! Hun kan ligefrem finde på at hive pakken retur mens man er ved a... Leggi di più

Tyveri bliver ikke taget alvorligt i Aalborg??? Vi talte med noget andre standlejer da vi startede i efteråret 2019 og de stoppede på grund af tyverier men det slog vi hen og tænkte ikke alle er li... Leggi di più

Meget mistænksom personale,komme ikke igen I skriver igen om jeg vil uddybe det. Vi var i Ringkjøbing som turist , vi fik at vide at min hustru skulle lægge hendes taske i skabet, tasken var ikke... Leggi di più

Det er dejligt nemt at hente og sende pakker, i pakkeshoppen Guld og Rod i Viborg. Altid venlig og hjælpsom personale.

1. Hobby e attività manuali

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På vores store loppemarked kan du både finde Rod & Guld. Besøg en af vores mange butikker idag.

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,6

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

guld og rod hjøring

guld og rod hjøring
jeg kan varmt anbefalde guld og rod hjørring betjening i forbindelse med et salg i butiken var rigtigt god og det link til at se var også nem
har været flere gange i butiken og fundet mange god ting
kom hvis til at købe noget som måske kunne undværes men var for bare ik til undvære :)

7 dicembre 2020

Kun ene gode oplevelser med Aalborg…

Kun ene gode oplevelser med Aalborg afdelingen. Sødt personale, mange kunder, godt salg. Og har kun oplevet at personale tager tyveri seriøst og gør alt hvad de kan for at assistere her - dog stjæles der alle steder og dette kan aldrig helt undgås så længe det er en butik. Dansk supermarked får stjålet for 7 millarder årligt og de har personale ansat kun til at forhindre dette.

26 novembre 2020

Tyveri af 2 x ure 850 kr. - Og ingen dækning. Viborg.

Har haft en stand i 30 dage (viborg) og har fået stjålet ure for en samlet værdi af 850 kr., alt havde alarmer på, og ingen videoudstyr i butikken. Butikken er ligeledes hellere ikke forsikret. Så man står tilbage som en stor taber, hvor tyven får lov til at vinde.

8 ottobre 2020

God ide under store problemer …

Selve ideen bag butikken fejler bestemt ikke noget, men dette gør problemerne med tyveri. Optil flere gange er der begået tyveri ved prisbytte i aalborg. Selvom kunden finder tyven på egen hånd, vil muglighederne være begrænset for indgreb grundet manglende videoudstyr og realt struktur. Dette giver et krakeleret billed af butikken, hvor det er mere tyven, der vinder end kunden

1 luglio 2020

Tyveri bliver ikke taget alvorligt i Aalborg???

Tyveri bliver ikke taget alvorligt i Aalborg???
Vi talte med noget andre standlejer da vi startede i efteråret 2019 og de stoppede på grund af tyverier men det slog vi hen og tænkte ikke alle er lige tilfredse.
Vi har nu selv fået 3 par nye sikkerhedsstøvletter stjålet uden der er nogen respons fra ejeren her i Aalborg, på det trods alarmer og overvågning sker der ingenting her?
Nu vil vi selv stoppe når vores kontrakt udløber.

13 giugno 2020

Guld og Rod i Ribe

Guld og Rod i Ribe. Total fusker firma. De udbetaler IKKE folks tilgodehavende. Brud på kontrakt. Hold jer langt væk, for I får kun problemer.

21 aprile 2020

Desværre er min oplevelse med Guld og …

Desværre er min oplevelse med Guld og rod ikke den bedste, har haft stand der to gange. Den første gang, er personalet sød og smilende og lette at snakke med, men anden gang er der virkelig sket en forskel, de hilser ikke på en.. de bider af dig når du tømmer din stand. Havde min søn med da jeg skulle tømme min stand, og han kom til at gå ud med noget tøj, den frække ekspedient råber efter ham, at han skulle komme tilbage, og det kunne høres i hele butikken, PINLIGT.. så nu har jeg skiftet til Take NOW Stenbukken 8, meget bedre service, smilende personale, og billigere, de skal kun have 10 % i provotion.

24 luglio 2017

Super nemt loppemarked

Jeg syntes det er et super koncept hvor man kan sælge sine ting på en loppemarkeds agtig måde, men uden man selv behøver at stå ved sin stand for at sælge sine ting. Jeg har haft en stand i flere af deres butikker, og har altid været meget tilfreds med oplevelsen.

21 settembre 2016

guld til tyve

Brug ikke dette koncept. Du skal kun sætte til salg, hvad du ellers ville smide ud. Indehaveren fralægger sig ethvert ansvar for at dine ejendele forsvinder samt reagerer ikke på henvendelser. Fik ikke udleveret forretningsbetingelser, blev heller ikke oplyst om, at butikken kunne udlevere tyverialarmer. Er efterfølgende blevet oplyst om, at tyverialarmerne nemt at rives af. :(

13 novembre 2015