Endnu en meget dårlig oplevelse. Viborg Det er den mest rædsom butik at komme efter sine pakker! En sur person og det er hun altid! Hun kan ligefrem finde på at hive pakken retur mens man er ved a... Leggi di più
Tyveri bliver ikke taget alvorligt i Aalborg??? Vi talte med noget andre standlejer da vi startede i efteråret 2019 og de stoppede på grund af tyverier men det slog vi hen og tænkte ikke alle er li... Leggi di più
Meget mistænksom personale,komme ikke igen I skriver igen om jeg vil uddybe det. Vi var i Ringkjøbing som turist , vi fik at vide at min hustru skulle lægge hendes taske i skabet, tasken var ikke... Leggi di più
Det er dejligt nemt at hente og sende pakker, i pakkeshoppen Guld og Rod i Viborg. Altid venlig og hjælpsom personale.
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På vores store loppemarked kan du både finde Rod & Guld. Besøg en af vores mange butikker idag.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Rolige omgivelser
Rolige omgivelser, god hjælp til at komme i gang, overskueligt areal.
Virkelig dårlig oplevelse i Viborg
Virkelig dårlig oplevelse i Viborg. Afvisende og arrogant dame, jeg mødte bag disken.
Tyveri er desværre almindeligt i butikken
Det kan da virkelig ikke betale sig for lejerne, at have en stand i Guld og Rod Viborg. Kun efter 2 omgange har jeg fået stjålet og ødelagt ting for mere end standlejen koster. Dvs sko, bøger, lysestager, makeup osv puttes bare ned i tyvens taske.. Og ja, det bare ærgerligt for lejeren. Ingen hjælp at hente der fra personalet …
Nååh ja, husk lige at kontrollere alarmen. Den virkede da vidst ikke lige, den jeg havde fået udleveret..
Desværre er jeg ikke den eneste i min omgangskreds, som kender til problemet med tyveri i butikken :-(
Tyveri i Guld og Rod i Viborg
Tyveri i Guld og Rod i Viborg. Jeg har haft en stand i Viborg i to uger. Tre par sko er forsvundet. Ingen videoudstyr og personalet har ikke tid til at kigge efter vores ting, som de sagde. Synes det kan ikke betale sig at give 150 kr. pr.uge for standen og har alligvel en kæmpe risiko til at miste sine ting...
Super Guld & Rod 🤩🤩🤩🤩
Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse af Guld & Rod / Ribe
Når man kommer ind i butikken bliver man mødt af venlige Personer med et smil om læben.
Det nye sted de er flyttet til er meget let overskueligt og hyggeligt sted.
Det er fantastisk at gå mellem reolerne
de giver inspiration.
Man kan slet ikke lade være at købe nogle af de dejlige ting der står på hylderne.
Jeg har selv haft stand hos Guld & Rod
i meget lang tid
det er en rigtig god idé.
Det er dejligt at komme for at tilse sine reoler
Og at få en hyggesnak med det fantastiske personale.
God service, rimelige standlejepriser samt fleksibilitet
Jeg har haft en stand i guldogrod Aalborg af 2 omgange plus en hyldestand. Har kun oplevet at få rigtig god service i butikken. Bl.a. gik de med til at flytte min standreol til en anden standreol, som var placeret mere centralt uden mere betaling.
En anden gang oplevede jeg, at de ringede for at spørge om prisen på en vare, jeg havde glemt at prissætte.
Jeg har desuden haft et pænt salg i de 2 måneder, jeg havde standen.
Jeg har kun pænt at sige om guldogrod. God service, rimelig standleje og stor fleksibilitet.
Føler sig snydt
Aflevere aldrig noget 50-50 til nem kommission i Viborg, vi er 3 der i alt leverede 6 store flyttekasser med ting i for 14 dage siden de skulle sælge, da vi ikke kunne forstå intet salg kikkede vi det hele efter i forretningen hvor kun at finde 6 ting fra de 6 kasser, hvor er vores vare? De påstod at noget ikke kunne sælges hvilket også er fair men jeg havde 4 messing lysestager, 3 træ skåle et gammel antik træ stue ur fine glas, træ æsker med udskæringer tupperware drikke dunke og madkasser sig ikke at det ikke var noget vær, men hvad kan man gøre andet end at føle sig snydt, der er noget som ikke stemmer
Alt for dyrt at leje en stand i Korsør.
Alt for dyrt at leje en stand i Korsør.
Meget lille kunde skare.
Det har været ren tilsætning.
Lejer ikke der igen
Spændende butik med orden i sagerne
Spændende butik med orden i sagerne. Man kan bruge timer imellem standene. Jeg har haft gode oplevelser, både som køber og sælger. Kan varmt anbefales.
Guld og Rod Aalborg
Uden tvivl min yndlings loppe biks i Aalborg, som altid får et besøg, når jeg er i Aalborg og muligheden er for det. Butikkens koncept og opbygning er dejligt og nemt. De varmeste anbefalinger herfra :)
Gulg og Rod Ringkøbing
Absolut reel og fair butik, med supersøde ansatte. Vi har både købt og solgt, og altid til vores fulde tilfredshed!!
Guld og rod Aalborg byder altid på gode fund
Guld og rod Aalborg byder altid på finurlige fund og smilende personale
Guld og Rod Aalborg
Guld og Rod Aalborg.
Super god reolbutik med masser af fede loppefund.
Personalet er super søde - og der er en god stemning derude.
Jeg kommer ofte derud - og kommer tit hjem med gode ting der fra. Kan kun anbefales :-)
Dejlig overskuelig butik - Aalborg
Dejlig overskuelig butik. Flinke mennesker der arbejder der. Har købt en del i årenes løb.
Den fedeste loppebutik, Aalborg
Den fedeste loppebutik. Kæmpe udvalg, lave priser og mange finurlige ting. Personalet er utroligt hjælpsom og i godt humør. Er både standholder og kunde, man kan aldrig få nok af den butik.
Fantastisk butik (Ringkøbing)
Fantastisk butik (Ringkøbing) - sødt og smilende personale - fede ting på standene og også fin oplevelse med salg af egne ting 👍🏻
Spændende og hyggelig butik i Viborg
Spændende og hyggelig butik i Viborg, søde og venligt personale.
Får altid penge for salget til tiden.
Ny og forbedret anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ny anmeldelse havde ikke modtaget betaling, men blev hurtig kontaktet, og rettet da jeg gjorde opmærksom på fejlen , så de får næsten fuldt hus, ingen problemer i butikken altid søde og venlige