Seriös und entspannt! Torben und Mathias haben sich die Zeit genommen und alle Fragen beantwortet! Auch nach dem Kauf lief alles glatt! Wir freuen uns, ein solches Auto bekommen zu haben! Die Firma... Leggi di più
Langt de fleste var meget høflige, men generelt var det således, at sælger ikke selv fulgte op på noget, men at det først skete, når jeg havde taget kontakt til ham af flere omgange. Det var ret enerv... Leggi di più
Bilen stod klargjort i udstillingen med åbne døre og et skilt ønskede os tillykke. Jonas kom med det samme og bød os velkommen, derefter gennemgik vi bilen og fik overdraget nøglerne. Under hele forl... Leggi di più
Super høflig sælger. Ny elbilejer, det eneste minus var at jeg ikke blev informeret om at jeg skulle "opvarme" batteriet hvis jeg skulle benytte en lynlader på min tur hjem fra Kolding til København.... Leggi di più
- Rivenditore di auto
- anche in
- Concessionario Hyundai
- Concessionario Kia
- Concessionario Nissan
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto usate
Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.
Ambolten 7, 6000, Kolding, Danimarca
- sg@gtbiler.dk
- www.gtbiler.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Den gode service og information omkring…
Den gode service og information omkring mine behov ved valg af el bil

Hurtig og imødekommende sælger
Hurtig og imødekommende sælger. Biler til super priser. Tak for handlen!

Køb af ny el bil
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Simon fra GT biler. Hele vejen har han guidet os i købet/brugen af elbil. På dagen hvor vi fik udleveret bilen var den fint dækket til, med et stykke stof, som højtideligt blev fjernet mens vi så på, SÅ god en oplevelse😊. Tak for chokolade og god service😊

Ny bil
Blev taget godt i mod os med et smil. Alt var klar og god tid til at hjælpe, vise og forklare. De er dygtige og altid hjælpsom. Tak for det.

Risposta di GT Biler A/S
Professionel hjælp fra første besøg og…
Professionel hjælp fra første besøg og en utrolig god service af både Simon og Mathias Gosvig. Tusind tak for jeres hjælp med lånebil med mere.Leif Johansen .

Risposta di GT Biler A/S
Fantastik service og hjælp i…
Fantastik service og hjælp i forbindelse med køb af ny bil

Risposta di GT Biler A/S
Jeg har fået en helt fantastisk…
Jeg har fået en helt fantastisk behandling Simon har en fantastisk tålmodighed med alle de spørgsmål jeg havde til mit købe af min helt nye ioniq 5. 1000tak til dem alle derude bliver altid mødt med et kæmpe smil når man kommer derud.

Risposta di GT Biler A/S
Købsoplevelsen var venlig og personlig
Købsoplevelsen var venlig og personlig. På trods af min uvidenhed på mange områder, fik jeg en saglig og forståelig forklaring på de mysterier en elbil rummer. Så jeg var ganske tryg og godt tilfreds, da jeg kørte ud fra forretningen.

Køb af bil
Omhyggelig betjening af Jonas. Tak for det.
Når jeg kun er vant til manuel gear er det lidt tilvending.
Det er ved at være overstået.
Det er mit indtryk at den er en positiv nyanskaffelse.
Det er så vemodigt at skille sig af med en bil der har klaret det i ca. 14,5 år.

Venligt personale, uheldig oplevelse
Det gode: Venlig og imødekommende sælger, som var rigtig god til at forklare detaljerne omkring købet.
Det mindre gode:
Der var to stort set identiske, brugte biler til salg (til samme pris) af dem som vi var interesserede i. Vi prøvekørte den ene, som var fin nok, men den anden fremstod en anelse bedre holdt, hvorfor vi var mest interesserede i den, når nu de kostede det samme. Denne bil var dog ikke fuldt opdateret efter fabrikantens foreskrifter, og vi fik at vide, at det kunne tage et par uger om at få den klar, mens vi fik at vide, at den anden var fuldt opdateret og kunne blive klar på få dage. Så da vi gerne ville have en bil relativt hurtigt valgte vi at gå på kompromis med standen. Forhandleren lovede, at de ville være grundige i klargøring og ville gøre deres bedste for at fjerne diverse pletter. Det er ikke vores oplevelse, at de lykkedes med dette. Derudover finder jeg ud af samme aften som jeg har hentet bilen, at den IKKE er fuldt opdateret. Faktisk har den en ret gammel software. Det er ikke noget, som kan klares OTA, så det vil kræve, at bilen skal på værksted. Det er jeg virkelig træt af, når nu vi gik på kompromis med standen for at få en fuldt opdateret bil hurtigt.
Oven i det er vi så så uheldige, at dagen efter hvor jeg snakker med GT Biler, at fabrikanten melder opdateringsstop, så vi skal vente til april med at kunne få bilen opdateret.
Ved nærmere eftertanke burde vi nok have været mere tålmodige og have set, om de kunne fjerne pletterne, før vi købte bilen. Vi skulle overføre pengene, før vi så resultatet. Så det er en læring til os selv.

Risposta di GT Biler A/S
Er kommet på værkstedet tidligere og…
Er kommet på værkstedet tidligere og fået en rigtig god behandling, så nu da jeg ville skifte til el snakkede jeg med Jonas og fik en fantastisk og god behandlig i salgsafdelingen. Så 👍 herfra. Mvh. Poul Hansen fra fyn

Dårlig oplevelse og pris
Vi har gennem en årrække benyttet os af GT Biler i Kolding til vores Seat Arona til regulær service og senest en forsikringsskade.
Det har stort set hver gang været med mangler, når bilen skulle afhentes. som ville blive løst næste gang.....?
For et par dage siden henvendte vi os telefonisk omkring en mislyd fra motoren, hvor vi pr. SMS sendte en video med lyd, hvor mislyden synes at komme fra.
Vi fik rådet, at vi skulle køre en tur i bilen med højere omdrejningstal end tomgang, for at se om det ikke gik over af sig selv, hvilket det ikke gjorde.
Herefter fik vi anbefalet at få bilen bugseret til værkstedet for fejlfinding, som blev foretaget af værkstedet.
Ved denne fejlfinding blev det konstateret at tandremmen var flækket på langs og lyden kom fra en stykke rem, som daskede på dækslet, selvom bilen kun har kørt 150.000 Km og forhandlerens anbefaling er et skift hver 210.000 Km
Hver gang bilen har været til service har vi nævnt tandremmen, men fik samme svar, at der ikke var nogen grund til panik med henvisning til de 210.000 Km interval
Vi bad om et tilbud, som for en komplet udskiftning med vandpumpe beløber sig til knap 12.000 kr, med tillæg af fejlfinding på 750 kr., selvom den samme reparation kan finde sted ved et frit værksted for under Kr. 6.000,-
Nok bliver reparationen gennemført med originale reservedele, men som det blev nævnt i dialog med dem, så er det ingen garanti for holdbarhed ved originale dele, som demonstreret med tandremmen.
Det første råd om at afprøve bilen ved højere omdrejningstal, kunne have endt helt galt, med en total ødelagt motor.... hvis tandremmen var sprunget og ansvaret ville utvivlsomt være gjort vores.
Udskiftningsintervallet på 210.000 Km er som klart demonstreret ikke reelt og værkstedet har iflg. servicerapporten for servicen for 3 uger siden, ikke kontrolleret tandremmen, selvom vi specifikt har bedt om det.
Mærkeværkstederne dækker sig under importørens anvisning og hvis der sker noget, står bilejeren med ansvaret.
Det synes ikke kun at skabe en falsk tryghed, men også et ansvar bilejeren står med, hvis bilimportørens anvisning alligevel ikke holder. Det synes helt uacceptabelt og at skifteintervallet kun bruges som en konkurrenceparameter, som ikke er noget værd for bilejeren.
En merpris på et mærkeværksted på 20-30% er forventeligt, men 100% højere synes helt forrykt.
Vi har valgt et andet værksted og bekostet endnu en bugsering, for dette værksted og SEAT (VAG), kan man ikke have tillid til

En god handels oplevelse
Rigtig god forklaring og gennemgang af bilen før prøveturen, rar atmosfære under handlen og senere en flot aflevering med 1,5 times gennemgang af hele bilen med besked på at vi altid var velkommen hvis vi ikke kunne huske alle funktioner , i alt en rigtig god handelsoplevelse
Minna og Ole

Risposta di GT Biler A/S
God service fra start til slut
Tak til Jonas for en informativ og grundig gennemgang ved køb af vores første elbil (Ioniq 5).
Samt hurtigt svar på efterfølgende spørgsmål både på mail og telefon.
Vi kommer igen :)

Fantastisk service
Fantastisk service! Min bil var til service, og alt var som aftalt. Jeg modtog en video-gennemgang af bilen, hvilket gav tryghed og indsigt i arbejdet. Som en ekstra bonus blev bilen vasket og støvsuget uden beregning. Alt i alt en rigtig god oplevelse hos GTBILER – kan klart anbefales!

Super service, super bil
Sælgere der faktisk ved hvad de snakker om, kunne vejlede så vi fandt præcist hvad der giver mening til vores forbrug og stadig fantastisk service ved spørgsmål efter købet. Og så bare en skøn bil vi indtil videre er mere end tilfredse med 😊

Helt igennem fantastisk oplevelse
Sælger Mathias Gosvig greb “bolden”, da jeg havde svært ved at finde en god forhandler der ville give mig det jeg efterspurgte i forbindelse med køb af ny bil (Hyundai). Selve købet af bil forgik via telefon, men alt blev forklaret så udføreligt at jeg ikke var nervøs på noget tidspunkt og jeg fik at vide at havde jeg spørgsmål, skulle jeg endelig stille dem. Da jeg skulle hente bilen sikke en modtagelse. Både med at blive afhentet på busstationen og da jeg så min bil. Wauw.. det er sådan man ønsker at blive modtaget som kunde. Man føler sig set og hørt ved GT biler og man er ikke bare et nummer i rækken. Jeg ved godt hvor jeg køre hen næste gang jeg skal købe bil.

Super oplevelse
Super oplevelse
Fik prøvet flere modeller af både benzin og elbiler.
Og en meget kyndig vejledning af dem.
Tak Simon. 👍👍