GT Biler A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Seriös und entspannt! Torben und Mathias haben sich die Zeit genommen und alle Fragen beantwortet! Auch nach dem Kauf lief alles glatt! Wir freuen uns, ein solches Auto bekommen zu haben! Die Firma... Leggi di più

Langt de fleste var meget høflige, men generelt var det således, at sælger ikke selv fulgte op på noget, men at det først skete, når jeg havde taget kontakt til ham af flere omgange. Det var ret enerv... Leggi di più

Bilen stod klargjort i udstillingen med åbne døre og et skilt ønskede os tillykke. Jonas kom med det samme og bød os velkommen, derefter gennemgik vi bilen og fik overdraget nøglerne. Under hele forl... Leggi di più

Super høflig sælger. Ny elbilejer, det eneste minus var at jeg ikke blev informeret om at jeg skulle "opvarme" batteriet hvis jeg skulle benytte en lynlader på min tur hjem fra Kolding til København.... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. anche in
  3. Concessionario Hyundai
  4. Concessionario Kia
  5. Concessionario Nissan
  6. Officina di autoriparazioni
  7. Rivenditore di auto usate

Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

80 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God saglig og behagelig oplevelse

God saglig, og behagelig vejledning af interesse for hyundai ioniq 6 der medførte et salg uden at der blev forsøgt at sælge noget op som jeg jeg ikke havde brug for. Fantastisk Simon i salg men også de andre 2 andre som jeg snakkede med.

21 settembre 2025

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt vejledt behandlet i forbindelse med din bilhandel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores bilhus fremover :-)

Simon, GT Biler

God service og meget service-mindet…

God service og meget service-mindet personale. Vi er glade for at have købt vores bil hos GT Biler. Mathias er yderst professionel. De stiller også en lånebil til rådighed, hvis der opstår problemer.
Mvh
Tabetha

27 luglio 2025

Kære Tabetha,
Tak for din anmeldelse - det betyder meget for mine kollegaer og jeg. Vi gør altid hvad vi kan for at hjælpe, når der opstår problemer. Tak for jeres yderst behagelige måde at være på.
Mathias, GT Biler

Super dygtig og kompetent medarbejder

Super dygtig og kompetent medarbejder. Jonas gjorde et flot og godt stykke arbejde, og klædte os godt på til vores nye tilværelse med el-bil :-) Vi prøvede forskellige biler, og fik vejledning til hver af dem, uden at vi følte os til besvær eller uvidende....det kan man ellers godt når man skal i gang med noget helt nyt. Men han tog sig god tid og hjalp os på rette vej. Vi endte med en helt perfekte bil til vores behov og pengepung. En ny fin Nissan Ariya som står i vores carport og ser flot ud. ( når ikke vi kører i den, og nyder det ) Tak for god behandling og god vejledning.

26 luglio 2025

Kære Inger,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange rosende ord om Jonas. Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt vejledt og taget hånd om hele vejen igennem processen. Vi ved, at det kan være en stor omvæltning at skifte til elbil, og derfor er det fantastisk at høre, at Jonas kunne hjælpe jer trygt på vej – og at I nu kører rundt i en Nissan Ariya, der passer perfekt til jeres behov.

Vi ønsker jer rigtig mange gode ture i jeres nye Nissan Ariya – og vi står selvfølgelig altid klar, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for yderligere hjælp fremover.

Blev taget godt imod

Blev taget godt imod. Prøvede bil 2 gange, sidste gang en længere tur. Fin behandling hele vejen.

26 luglio 2025

Hej Carsten,
Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det varmer vores bilhjerter, at du har følt dig velkommen og godt behandlet. Vi arbejder målrettet på, at levere en nærværende og ærlig rådgivning til vores kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen i fremtiden :-)

Meget god service

27 luglio 2025

Hej Saamu,
Tusind tak for handlen og kæmpe tillykke med jeres nye elbil. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende, og jeg ser frem til at se jer hos os i fremtiden.
Mathias, GT Biler

God kundeservice

God kundeservice..God rådgivning/vejledning.

10 luglio 2025

Risposta di GT Biler A/S

Hej Kirsten, Tusind tak for din anmeldelse :-) VI håber, at I er blevet glade for jeres nye elbil.
GT Biler

Sikkerhed under kørsel slået fra

Jeg vil gerne sige, at alle er imødekommende, men de løste ikke mit problem. Mit problem er, at min HELT NYE store investering, en IONIQ 6 slår al sikkerhed fra, når man bruger træk på bilen. Det er der ikke nogen, der har orienteret mig om, og det var højst ubehageligt at køre 2x 250 km med cyklen på trækket uden fartpilot eller afstandskontrol. Meget vigtige funktioner ved køkørsel, som man tit oplever på motorveje.

11 luglio 2025

Kære Anna,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – og ikke mindst tak fordi du gennem årene har valgt både at købe din biler hos os og benytte vores værksted.

Vi er glade for, at du oplever os som imødekommende, men vi er samtidig kede af, at du har haft en utryg oplevelse med din nye IONIQ 6, når du kører med anhængertræk. Vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende, når funktioner som fartpilot og afstandskontrol deaktiveres.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig, så vi kan gennemgå din oplevelse og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig fremadrettet. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Venlig hilsen
Simon, GT Biler

God tid til at vælge den rigtige bil.

God tid til vejledning af køb af bil og god tid til at informere om bilens muligheder.

27 giugno 2025

Hej Poul,
Mange tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med bilkøb ☺ Du er altid velkommen til at kontakte os.

God oplevelse

God oplevelse

2 luglio 2025

Hej Hansen,
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os 😀
GT Biler

Rigtig god oplevelse sælgere kom en i…

Rigtig god oplevelse sælgere kom en i møde med håndtryk og smil man føler sig rigtig godt tilpas

21 giugno 2025

Hej Kenneth,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber, at du er blevet super glad for din flotte nye Nissan ARIYA 🤩 Vi glæder os til at hjælpe dig fremover.

Akut dækskifte

Jeg bor i Vendsyssel, og skulle til et vigtigt møde i Bjert. Desværre punkterede bilen og skulle have nyt dæk på - til trods for jeg ikke er kunde hos GT Biler eller bor i deres område, fandt de trods travlhed en løsning med lånebil og fik skiftet dækket hurtigt og billigt.

Boede jeg i Kolding, ville jeg helt sikkert fremover være kunde hos GT Biler :o)

18 giugno 2025

Hej Carina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig, da du havde brug for hurtig hjælp i forbindelse med din punktering. Tak for at du tog dig tid, til at skrive din anmeldelse.
GT Biler

Godt sted at leje en minibus!

Jeg skulle leje en 8-mands mini-bus og kiggede flere steder.
GT Biler havde en til en super god pris og deres sælger var super god at snakke med da jeg skrev mails med alle mine dumme spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale at leje en minibus hos GT Biler!

14 giugno 2025

Hej Asger,
Mange tak for din flotte anmeldelse :-) Det glæder os, at du har været tilfreds med vores service i forbindelse med leje af en af vores minibusser. God dag.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling, fantastisk service .
Vi blev taget godt i imod

23 maggio 2025

Hej Mariella,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😀 Det betyder meget for os, at du sætter ord på din oplevelse hos os.
Simon, GT Biler

Der er en god service og meget hjælpsom

30 maggio 2025

Hej Ulla,
Tusind tak for din anmeldelse 🤩 Vi er super glade for, at du er tilfreds med vores service.

Høflig og relevant rådgivning

Høflig og relevant rådgivning,uden forsøg på mersalg.
Kommer der gerne igen.

24 maggio 2025

Hej Steen,
Tak for din 5 stjerneden anmeldelse. Det varmer vores bilhjerter. Tak! Du er altid velkommen.