Bought my pair of GripGrab Progel gloves in August 2018. Have worn them continuously since on road cycling. They have stood up to the constant use very well and are only now showing wear on the right... Leggi di più
Huge thanks to the GripGrab customer service who helped replace some cycling gloves (a present of the incorrect size) . This was hampered by the errant UK postal services and their internal issues. Al... Leggi di più
Har brugt produkter fra GripGrab i mange år, nærmest fra den spæde start og alt i sortimentet. Få gange har jeg oplevet fejl og så er de blevet byttet uden besvær. Ellers må jeg sige de laver produ... Leggi di più
GripGrab use some very nice materials for their products! I bought some Aerolite Insidegrip Short Finger Gloves and they feel amazing! I needed something to protect my palms because of psorias... Leggi di più
GripGrab designs and produces market-leading high performance cycling and running accessories, to allow you to enjoy and excel at your sport in all weather conditions. Whether it be cycling gloves, shoe covers, warmers, cycling headwear or base layers;...
Skovlunde, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Bruger både bibs, sokker, warmers, trøjer, handsker og overtræk med stor tilfredshed. Pris ift. kvalitet er helt i top sammenlignet med andre produkter.

Risposta di GripGrab
Jeg har mest erfaring med GripGrabs sommerhandsker til mtb og landevej, samt løse ærmer og ben. De fungerer altid godt og der er til alle typer af løb og distancer.

Kun gode oplevelser
Har stort set været hele sortimentet af handsker, sokker og overtræk igennem til pendling, mtb og gravel. GripGrab leverer kvalitet på højde med de bedste udenlandske mærker, men med funktionalitet der passer til det omskiftelige danske vejr.

Risposta di GripGrab
Få gange har jeg oplevet fejl og så er de blevet byttet uden besvær.
Ellers må jeg sige de laver produkter af høj kvalitet og så kan jeg lide de tænker ud af boksen. Deres knittet produkter er pt favoritter, udseende og funktionalitet er i top.

Risposta di GripGrab
Jeg har lige fået leveret en pakke med blandet cykelgear og jeg kan kun anbefale til andre at bruge det her site.
Jeg køber ofte ting på nettet og det der er vigtigst for mig at det går hurtigt, varerne er i top og man får god service. Dette har jeg oplevet her. Stor anbefaling herfra,.

Risposta di GripGrab
Det fungerer bare. Har ikke en finger at sætte på, hverken produkterne eller web service

Risposta di GripGrab
Jeg har kun gode oplevelser med GripGrab og deres produkter. Det er super nemt at finde den rigtige størrelse med deres size guide og der blev leveret lynhurtigt. Jeg ved i hvert fald godt hvilket brand mine næste produkter skal være fra!

Risposta di GripGrab
Efter 10 år med de samme skoovertræk, trængte jeg til nye. Ikke fordi de var i stykker, men de var slidte. Fik så et sæt nye i fødselsdagsgave og var super glad. Men til min store overraskelse, gik de hurtigt i stykker i syningen indvendig. Men da jeg jo ikke havde en kvittering, da det var nogle jeg havde fået i julegave kontaktede jeg Grib Grap direkte... og vupti, så var der nye skoovertræk til mig. Det kalder jeg go service, og med min erfaring med Grip Grab produkter, så var det første par jeg fik, nok bare en enlig svale.

Risposta di GripGrab
Köpt cykelhandskar, sömmar spricker.
Köpt benvärmare, sömmar spricker efter en användning. Kvaliteten brister hos GripGrab

Risposta di GripGrab
Har længere ville anmelde dette ELENDIGE produkt - men efter endnu en tur almindeligt dansk regnvejr i ca 20 minutter, tænkte jeg : NU skal det være ...!!!
Det er et sjældent set elendigt og opreklameret produkt, der slet ikke svarer til varedeklarationen :
" Handskerne er helt vand- og vindtætte, så de er perfekte til de kolde vinterdage, hvor der både blæser og sner eller regner".
Ja - jo goddaw !! :Efter ca. 20 min i let dansk vinter-regn, er de gennemblødte og kan nærmest vrides med iskolde fingre til følge......!!!
KØB IKKE DETTE ELENDIGE PRODUKT...selv et par T.Hansen til 99,- er bedre....

Risposta di GripGrab
GripGrab use some very nice materials for their products!
I bought some Aerolite Insidegrip Short Finger Gloves and they feel amazing! I needed something to protect my palms because of psoriasis and these gloves are swooping around your hand like they were made for it, it feels like an extra layer of skin!! I also really love that I, FINALLY, found some fingerless gloves without padding in the palm!!!
I have also tried some ear protection from cold weather and it works really well too!!
I will definitely buy more GripGrab products again!!!