Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

ved udskiftning af alle radiatorer bad vi om et tilbud Der kom en medarbejder MP der var omhyggelig med opmåling. Så fik vi et tilbud der var ok. GG og MWB kom og fjernede de gamle og monterede de ny... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Idraulico

Scritti dall'azienda

Greve VVS A/S har drevet virksomhed i Greve siden 1972, vi udfører hovedsageligt arbejde i lokalområdet, til gengæld udfører vi alt inden for vores fag, med en stab af faste og kompetente medarbejder.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Varmt vand igen

God kommunikation med hurtigt svar på forespørgsel . Korrrekt diagnose og udbedring inden for 2 dage. Meget flot og professionelt i forhold problemets alvorlighed ( manglende varmt vand pga tilkalket varmeveksler kødben )

13 marzo 2026

Hej Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede både god kommunikation og en hurtig løsning på problemet. Manglende varmt vand er selvfølgelig en alvorlig udfordring i hverdagen, så det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Det er dejligt at høre, at både fejlfinding og udbedring levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid til vores arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Grådighed kender ingen grænser

Vi fik ikke varmet vores vand nok op, har fjernvarme. Greve vvs kommer og kigger i 2 min, maks, og siger det skal skiftes. Medarbejderen ringede og sagde han var lige rundt om hjørnet og havde fået tid i kalenderen. Da jeg så ikke nævner deres navn overfor Greve fjernvarme, får jeg en regning på 1031 kr. Det virker ekstremt og grådigt. Vil bestemt anbefale alle at undgå Greve vvs, der er langt billigere alternativer, og også firmaer der har moral derude. De fortjener 0 stjerner.

12 febbraio 2026

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse som vi også har modtaget på mail. Vi har besvaret din henvendelse på mail, men jeg vil for en god ordensskyld også svarer denne anmeldelse.

Vi kan godt forstå, at det kan virke frustrerende, når selve besøget opleves som kort.
Vores fakturering sker dog efter en mindstepris for serviceudkald.
Den dækker ikke kun de minutter på stedet, men også kørsel, planlægning, administration samt den dokumentation vi som autoriseret VVS installatør er forpligtet til at udføre,
herunder billeddokumentation og udfyldelse af kvalitetssikringsskema.

Vi kan derfor desværre ikke afregne efter minutforbrug.
Vores servicebesøg dækker alt arbejde op til en time, hvilket er en almindelig praksis i branchen.

Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, da vi altid bestræber os på at hjælpe hurtigt og korrekt.

Valutata 2 stelle su 5

Montering af vaskmøbel gik ikke helt godt…

Vi havde købt et vaskmøbel hos Bad&Stil incl. armatur. Vi fik anbefalet Greve VVS da Møblet + armaturet skulle monteres på væggen i et lille badeværelse. Der kom to venlige montører som gik i gang. Armaturet manglede i pakken og det måtte vi hente vi hos Bad&Stil som havde en butik tæt på mens skabet blev monteret. Armaturet blev monteret efterfølgende og montørerne kørte igen (ca. to timer senere). Jeg tjekkede ikke opsætningen med det samme. Senere opdagede jeg at skabet sad 3cm. forkert til højre i forhold til et indmuret spejl over møblet. Det flugtede heller ikke med spejlets højre kant, så jeg forstår ikke den valgte placering. Der var også kommet et hak i nederste venstre hjørne af møblet (en slags corian-agtigt materiale). Armatur og vandlås var fint monteret. Efterfølgende afmonterede jeg selv møblet, borede nye huller og monterede møblet så det sad præcist under spejlet. Hakket i venstre hjørne kunne slibes væk med fint sandpapir. Der var en elinstallation i møblet, med det krævede blot at to små glasklinker blev banket væk og så var det løst.
Så alt i alt var jeg ikke helt tilfreds. Efter telefonsamtale med en anden venlig mand fra Greve VVS fik jeg dog fratrukket en montørtime pga. fejlen men endte alligevel med en regning på 4156 kr (dog incl. vandlås til 499 kr.). Venlige mennesker, men måske skulle jeg bare have monteret møblet det selv. Men vi havde travlt med alt muligt andet i vores nye lejlighed.

Tak for svar fra Greve VVS.
Det forbliver jo påstand mod påstand men jeg kan ikke genkende det beskrevne forløb. Jeg har ingen erindring om at jeg blev tilbudt at møblet kunne flyttes. Mht. centrering af møblet i.f.t. afløbet så var det intet problem. Da jeg selv flyttede møblet var det kun at "fitte" lidt på de hvide afløbsrør i modulet for at få afløbet på plads.
Jens Ulrik Christensen

12 febbraio 2026

Hej Jens

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har været helt tilfreds med resultatet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Efter din første henvendelse har vi rigtig nok, jf. vores telefoniske aftale, krediteret en montørtime på fakturaen på baggrund af den beskrevne fejl. Jeg har desuden talt med den montør, der udførte arbejdet. Han oplyser, at vaskemøblet blev monteret centreret i forhold til det eksisterende afløb, og at han undervejs tilbød at flytte møblet, men at dette blev afvist af kunden selv. Montøren er derfor kørt derfra i den tro, at arbejdet var udført tilfredsstillende.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med os fremadrettet.

Hej.

Hej.
Jeg meget gerne skrive et par ord til jer.
Jeg var mega tilfreds med den service jeg fik af, via tlf opkald og den medarbejder som kom hos mig.
Pga jeg havde varm vand.
Og til sidst vil jeg ønske jer alle sammen en god jul samt godt nytår.
Og derfor får i 5 stjerner

4 dicembre 2025

Hej Vivi

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse – både i telefonen og med vores medarbejder ude hos dig. Vi gør os umage for at give en god og imødekommende service hele vejen fra første kontakt til opgaven er løst, så det betyder meget for os at høre, at du har oplevet det sådan.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen og for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Havde besøg af Gokhan fra Greve VVS han skulle se på vores varmeanlæg, sikken en service vi fik, han gav sig tid til, at forklare os hvordan hele systemet hang sammen og viste os hvordan vi selv kunne regulerer det,det virker nu perfekt. SUPER SERVICE, det firma kan vi klart anbefale.

21 ottobre 2025

Hej Joan

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med besøget fra vores montør. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder ikke kun får løst problemet, men også får en god og forståelig gennemgang af deres installationer, så de føler sig trygge ved selv at kunne regulere og bruge anlægget fremover.

Derfor er det rigtig dejligt at høre, at der blev taget tid til at forklare, hvordan jeres varmeanlæg hænger sammen, og at det nu fungerer perfekt. Den type service og grundighed er noget, vi bestræber os på at levere hver dag.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen og for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet…

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Nicolai. Han er professionel, punktlig og grundig i sit arbejde. Alt blev udført hurtigt, pænt og præcist som aftalt. Rigtig god kommunikation og kompetent rådgivning – man kan virkelig stole på ham. Jeg kan varmt anbefale Nicolai til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er!

Vh
Christopher

23 settembre 2025

Hej Christopher

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med opgaven. Vi lægger stor vægt på professionalisme, punktlighed og grundighed i vores arbejde, så det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet netop dette i samarbejdet.

God kommunikation og ordentlig rådgivning er også en vigtig del af vores arbejde, så vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet og ved, at opgaven bliver udført som aftalt.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen og for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Har haft brug for VVS hjælp 3 gange på…

Har haft brug for VVS hjælp 3 gange på et år. Den ene gang fik de presset et besøg ind samme dag. Rigtig god service hver gang. Meget venligt personale både telefonisk og ved fremmøde. Jeg har indtryk af, at ingen opgave er for lille. Jeg kan kun anbefale Greve VVS.

2 settembre 2025

Hej Inger

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser med os alle tre gange. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe så hurtigt som muligt, når behovet opstår – også når det kræver, at vi finder plads i kalenderen samme dag.

Det betyder også meget for os, at du fremhæver både den telefoniske kontakt og vores medarbejdere ude på opgaven. Vi lægger stor vægt på en venlig og ordentlig service, og hos os er ingen opgave for lille.

Mange tak for din anbefaling og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Fik lavet et sprunget vandrør.

Fik lavet et sprunget vandrør.
De kom til tiden og lavede arbejdet med det samme.
En meget høflig ung mand.

18 luglio 2025

Risposta di Greve VVS A/S

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med opgaven. Når der opstår et sprunget vandrør, er det vigtigt for os at reagere hurtigt, så problemet kan blive løst så effektivt som muligt.

Vi er også glade for at høre, at vores medarbejder oplevedes som både høflig og professionel. Det er noget, vi lægger stor vægt på i mødet med vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og professionel arbejde udført…

Hurtig og professionel arbejde udført på vores brønd i dag. Kan kun anbefale Greve VVS

6 agosto 2025

Hej Helle

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med arbejdet på jeres brønd. Vi bestræber os altid på at løse opgaverne både hurtigt og professionelt, så det er dejligt at høre, at det også var jeres oplevelse.

Mange tak for anbefalingen og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen – det sætter vi stor pris på.

Valutata 1 stelle su 5

Fint arbejde men de skriver flere timer…

Fint arbejde men de skriver flere timer på fakturen ind de bruger
Har kontaktet Greve vvs og bedt dem rette og sende en fakture der passer til den tid de har brugt
Det har de så ikke ønsket og derfor denne negative anmeldelses

17 luglio 2025

Hej Brian

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Den tid, der fremgår af vores faktura, dækker den samlede arbejdstid i forbindelse med opgaven, herunder også transport, klargøring og afslutning af arbejdet.

Vi har gennemgået sagen på baggrund af din henvendelse og vurderer fortsat, at faktureringen er korrekt i forhold til den tid, der er anvendt på opgaven.

Jeg kan samtidig se i vores system, at du har rekvireret os til en ny VVS-opgave tilbage i januar måned. Jeg håber derfor, at det også er et udtryk for, at du trods denne oplevelse fortsat har haft tillid til vores arbejde og været tilfreds med den service, vi leverer.

Nye vandhaner

Veludført arbejde. Fair pris. Ingen betænkelighed ved at bruge jer en anden gang.

19 maggio 2025

Hej Kirsten

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med arbejdet og oplevede prisen som fair. Vi lægger stor vægt på at levere et ordentligt og veludført stykke arbejde, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Tak for tilliden – vi står naturligvis klar, hvis du får brug for vores hjælp igen.

Fremragende håndværkere

Skulle have skiftet vaskemøbel i stort badeværelse. Greve VVS var hurtige til at give tilbud, og kunne udføre ordren allerede 14 dage senere. Fair priser, og fremragende håndværkere. God dialog undervejs. Kan varmt anbefale.

3 aprile 2025

Risposta di Greve VVS A/S

Hej Nefer, tusind tak for din anmeldelse. Vi håber at du bliver glad for dit nye vaskemøbel og håndvaskarmatur. Jeg giver din ros videre til de 2 montører der var hos dig i sidste uge.

Tøv ikke med at ringe til os en anden gang - Vi kører på hele Sjælland :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig Udrykning ved fejl.

Hurtig Udrykning ved fejl.
Godt udført arbejdet.

28 gennaio 2025

Hej Erik

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige udrykning, og at arbejdet blev udført tilfredsstillende. Vi ved, at fejl og problemer ofte kræver hurtig handling, og vi gør altid vores bedste for at hjælpe så hurtigt og effektivt som muligt.

Super hurtig og fantastisk Service

Greve VVS rykkede hurtig ud da jeg ikke havde nogen gulvvarme. Jeg fik god kyndig vejledning og hjælp og kan nu igen holde varmen. Jeg var ikke engang kunde hos Greve VVS i forvejen men det bliver jeg fra nu af.

16 dicembre 2024

Risposta di Greve VVS A/S

Hej Pia, tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Godt du nu kan holde varmen og rigtig glædelig jul.
Mvh Louise - Greve VVS A/S

Valutata 5 stelle su 5

Greve VVS rykker altid ud hurtigt

Greve VVS rykker altid ud hurtigt, har fair priser og er super venlige. Der bliver altid lavet et flot stykke arbejde og alt efterlades pænt og ordentligt. stor anbefaling herfra.

12 dicembre 2024

Hej Sabrina
Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi gør altid vores bedste, og det er godt at høre at du også har haft en god oplevelse.
Mvh

Super god service

Super god service. Kompentent medarbejder. Timing og pris som aftalt. God kommunikation og veludført arbejde.

1 novembre 2024

Risposta di Greve VVS A/S

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Jeg vil lade beskeden gå videre til den montør der har besøgt dig.

Mvh

Jeg har brugt Greve VVS i KBH hvilket er en stor fejl

Jeg har brugt Greve VVS i KBH. Jeg fik dem anbefalet via Bad og Stil på Østerbro. De fik selv lov til at vælge dag og tid så det passede ind i deres program.
Personen som udførte opgaven var mega hurtig og dygtig! Han får 5 stjerner.
På faturaen er der ca. 2,5 times extra kørsel til fuld arbejdsløn - det er normalt da der er kø på vejen fik jeg som svar! Den giver nul stjerner i min bog

31 ottobre 2024

Hej Anne Dorthe
Tak for de 5 stjerner du giver vores montør. Det vil jeg sige videre til ham.
Vores montører gør altid deres bedste når de er ude hos vores kunder.
Og vi er rigtig nok specialiserede i at montere Bad & Stils produkter og har et rigtig godt og tæt samarbejde med dem.
Jeg kan ikke se at der på fakturaen skulle fremgå ekstra kørsel. Vi fakturere aldrig særskilt kørsel.
Vores montør får rigtig nok løn for deres transport tid frem til kunden. De får løn uanset hvor i landet vores kunder bor.
Til en anden gang kan jeg anbefale at gå med en lokal håndværker hvis prisen vægter højst for dig.
For Bad & Stil og Greve VVS A/S vægter det højst at vi er fagligt uddannede og specialiserede i at montere deres produkter.

Jeg håber du er glad for din nye håndvask.

Valutata 5 stelle su 5

Faglig dygtige og kommer hurtigt

Faglig dygtige og kommer hurtigt efter man tager kontakt.
Moten & Lotte
Greve

12 settembre 2024

Risposta di Greve VVS A/S

Hej Morten og Lotte, tak for jeres anmeldelse. Vi sætter stor pris på at få feedback fra vores kunder.

God og proffesionel behandling

God og proffesionel behandling, hvor alle involverende håndværker overholdt deres aftaler. En særlig tak til Louise for inspiration til indretningen😊

14 agosto 2024

Hej Jette
tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Det er altid dejligt når kunden også mærker at tidsplanen klapper og aftaler overholdes. Det sætter vi stor pris på når vi nøje udvælger vores samarbejdspartnere.
Ydermere er det dejligt at du har haft følelsen af at blive inspireret, det er netop én af vores værdrier der skal adskille os fra vores konkurrenter.
Jeg håber du bliver glad for dit nye badeværelse og gæstetoilet.
God dag
Mvh Louise - Greve VVS A/S

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più