ved udskiftning af alle radiatorer bad vi om et tilbud Der kom en medarbejder MP der var omhyggelig med opmåling. Så fik vi et tilbud der var ok. GG og MWB kom og fjernede de gamle og monterede de ny... Leggi di più
Greve VVS A/S har drevet virksomhed i Greve siden 1972, vi udfører hovedsageligt arbejde i lokalområdet, til gengæld udfører vi alt inden for vores fag, med en stab af faste og kompetente medarbejder.
Håndværkerbyen 20b, 2670, Greve, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
God kommunikation med hurtigt svar på forespørgsel . Korrrekt diagnose og udbedring inden for 2 dage. Meget flot og professionelt i forhold problemets alvorlighed ( manglende varmt vand pga tilkalket varmeveksler kødben )

Risposta di Greve VVS A/S
Vi fik ikke varmet vores vand nok op, har fjernvarme. Greve vvs kommer og kigger i 2 min, maks, og siger det skal skiftes. Medarbejderen ringede og sagde han var lige rundt om hjørnet og havde fået tid i kalenderen. Da jeg så ikke nævner deres navn overfor Greve fjernvarme, får jeg en regning på 1031 kr. Det virker ekstremt og grådigt. Vil bestemt anbefale alle at undgå Greve vvs, der er langt billigere alternativer, og også firmaer der har moral derude. De fortjener 0 stjerner.

Risposta di Greve VVS A/S
Vi havde købt et vaskmøbel hos Bad&Stil incl. armatur. Vi fik anbefalet Greve VVS da Møblet + armaturet skulle monteres på væggen i et lille badeværelse. Der kom to venlige montører som gik i gang. Armaturet manglede i pakken og det måtte vi hente vi hos Bad&Stil som havde en butik tæt på mens skabet blev monteret. Armaturet blev monteret efterfølgende og montørerne kørte igen (ca. to timer senere). Jeg tjekkede ikke opsætningen med det samme. Senere opdagede jeg at skabet sad 3cm. forkert til højre i forhold til et indmuret spejl over møblet. Det flugtede heller ikke med spejlets højre kant, så jeg forstår ikke den valgte placering. Der var også kommet et hak i nederste venstre hjørne af møblet (en slags corian-agtigt materiale). Armatur og vandlås var fint monteret. Efterfølgende afmonterede jeg selv møblet, borede nye huller og monterede møblet så det sad præcist under spejlet. Hakket i venstre hjørne kunne slibes væk med fint sandpapir. Der var en elinstallation i møblet, med det krævede blot at to små glasklinker blev banket væk og så var det løst.
Så alt i alt var jeg ikke helt tilfreds. Efter telefonsamtale med en anden venlig mand fra Greve VVS fik jeg dog fratrukket en montørtime pga. fejlen men endte alligevel med en regning på 4156 kr (dog incl. vandlås til 499 kr.). Venlige mennesker, men måske skulle jeg bare have monteret møblet det selv. Men vi havde travlt med alt muligt andet i vores nye lejlighed.
Tak for svar fra Greve VVS.
Det forbliver jo påstand mod påstand men jeg kan ikke genkende det beskrevne forløb. Jeg har ingen erindring om at jeg blev tilbudt at møblet kunne flyttes. Mht. centrering af møblet i.f.t. afløbet så var det intet problem. Da jeg selv flyttede møblet var det kun at "fitte" lidt på de hvide afløbsrør i modulet for at få afløbet på plads.
Venlig hilsen
Jens Ulrik Christensen

Hej.
Jeg meget gerne skrive et par ord til jer.
Jeg var mega tilfreds med den service jeg fik af, via tlf opkald og den medarbejder som kom hos mig.
Pga jeg havde varm vand.
Og til sidst vil jeg ønske jer alle sammen en god jul samt godt nytår.
Og derfor får i 5 stjerner

Risposta di Greve VVS A/S
Havde besøg af Gokhan fra Greve VVS han skulle se på vores varmeanlæg, sikken en service vi fik, han gav sig tid til, at forklare os hvordan hele systemet hang sammen og viste os hvordan vi selv kunne regulerer det,det virker nu perfekt. SUPER SERVICE, det firma kan vi klart anbefale.

Risposta di Greve VVS A/S
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Nicolai. Han er professionel, punktlig og grundig i sit arbejde. Alt blev udført hurtigt, pænt og præcist som aftalt. Rigtig god kommunikation og kompetent rådgivning – man kan virkelig stole på ham. Jeg kan varmt anbefale Nicolai til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er!
Vh
Christopher

Risposta di Greve VVS A/S
Har haft brug for VVS hjælp 3 gange på et år. Den ene gang fik de presset et besøg ind samme dag. Rigtig god service hver gang. Meget venligt personale både telefonisk og ved fremmøde. Jeg har indtryk af, at ingen opgave er for lille. Jeg kan kun anbefale Greve VVS.

Risposta di Greve VVS A/S
Fik lavet et sprunget vandrør.
De kom til tiden og lavede arbejdet med det samme.
En meget høflig ung mand.

Risposta di Greve VVS A/S
Hurtig og professionel arbejde udført på vores brønd i dag. Kan kun anbefale Greve VVS

Risposta di Greve VVS A/S
Fint arbejde men de skriver flere timer på fakturen ind de bruger
Har kontaktet Greve vvs og bedt dem rette og sende en fakture der passer til den tid de har brugt
Det har de så ikke ønsket og derfor denne negative anmeldelses

Risposta di Greve VVS A/S
Veludført arbejde. Fair pris. Ingen betænkelighed ved at bruge jer en anden gang.

Risposta di Greve VVS A/S
Skulle have skiftet vaskemøbel i stort badeværelse. Greve VVS var hurtige til at give tilbud, og kunne udføre ordren allerede 14 dage senere. Fair priser, og fremragende håndværkere. God dialog undervejs. Kan varmt anbefale.

Risposta di Greve VVS A/S
Hurtig Udrykning ved fejl.
Godt udført arbejdet.

Risposta di Greve VVS A/S
Greve VVS rykkede hurtig ud da jeg ikke havde nogen gulvvarme. Jeg fik god kyndig vejledning og hjælp og kan nu igen holde varmen. Jeg var ikke engang kunde hos Greve VVS i forvejen men det bliver jeg fra nu af.

Risposta di Greve VVS A/S
Greve VVS rykker altid ud hurtigt, har fair priser og er super venlige. Der bliver altid lavet et flot stykke arbejde og alt efterlades pænt og ordentligt. stor anbefaling herfra.

Risposta di Greve VVS A/S
Super god service. Kompentent medarbejder. Timing og pris som aftalt. God kommunikation og veludført arbejde.

Risposta di Greve VVS A/S
Jeg har brugt Greve VVS i KBH. Jeg fik dem anbefalet via Bad og Stil på Østerbro. De fik selv lov til at vælge dag og tid så det passede ind i deres program.
Personen som udførte opgaven var mega hurtig og dygtig! Han får 5 stjerner.
På faturaen er der ca. 2,5 times extra kørsel til fuld arbejdsløn - det er normalt da der er kø på vejen fik jeg som svar! Den giver nul stjerner i min bog

Risposta di Greve VVS A/S
Faglig dygtige og kommer hurtigt efter man tager kontakt.
Moten & Lotte
Greve

Risposta di Greve VVS A/S
God og proffesionel behandling, hvor alle involverende håndværker overholdt deres aftaler. En særlig tak til Louise for inspiration til indretningen😊

Risposta di Greve VVS A/S
Virkelig god service og hurtig udrykning 👍👍