Gasfyr defekt. Jeg har blevet brændt af et andet gastekniker firma.... Ringe via tilfældigheder til Rene Trolle som via telefonen gav vejledning (flere opkald og sms) til opstart af fyret selv... Leggi di più

Vort gasfyr var 23 år gammelt og skulle udskiftes. Trolle VVS, Greve, gav tilbud på opgaven, og installerede vort nye fyr på en meget kompetent og seriøs facon. Alt var forberedt til mindste detalje... Leggi di più

5 stjerner til Trolle VVS! Kan klart anbefales! René fejlsøgte lynhurtigt på vores gasfyr som larmede. Fejlen blev lavet i første forsøg. I samme omgang fik vi monteret et blødgøringsanlæg. Rigtig... Leggi di più

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Jeg hyrede Trolle VVS til en lille…

Jeg hyrede Trolle VVS til en lille opgave vedr. tilslutning af vand/afløbsrør i et nyt køkken. Grundet deres gode anmeldelser.
Dette for bla. at stå bedre ift. evt. fejl installationer og dermed kommende skader med vand og rør, da jeg ikke er faglært.
1.5 måned senere viser det sig desværre at det rør der var blevet lavet og skåret til var tærret og havde efter bøjning af røret fået et lille brud. (Der var sevet små mængder vand langs røret og ned under gulvet)
Konklusionen er total benægtelse af at have været en del i bruddet på trods af dokumenteret vandspild fra den dag de var her og ikke før.
Og med svar omkring at ældre rør burde kunne tåle at blive rykket rundt. Ja men det ved de jo bedre end mig og nej det kunne det så ikke.

Forsøgte at række ud om dette til firmaet men de er desværre lige så benægtende som forsikrings selskaberne. Skræmmende at når der er fejl og brud de så ikke kan stå inde for deres arbejde og kommer med mange skøre undskyldninger. Og meget ubehagelige i deres respons. Så vil ikke anbefale nogen at bruge dem. Med mindre I er sikre på der ingen fejl eller brud kommer efterfølgende.
Og at i kan dokumenter det!! Her er der ingen ærekærhed overfor sit fag eller ansvarstagen omkring sit arbejde.

Yderligere får man en reprimande og bedt om at vælge et andet selskab fremover, grundet at have spurgt ind til time pris, efter man har konstateret at man er faktureret for længere tid end de har været på adressen og får et svar om at kørsel kommer oveni. Det er sikkert fint nok men hvor skulle man vide det fra når det ikke er udspecificeret på fakturaen. 😬 En service lige til -ug. Og ja jeg vælger helt sikkert et andet selskab fremover. Kommunikation er ikke deres stærke side.

27 gennaio 2025

Ubehageligt

Pas på med at stille spørgsmål til din regning. Det gjorde vi og fik tilsendt en dyrere regning med teksten “livet er ikke altid fair”.

Ydermere følte vi os aldrig helt taget i hånden igennem processen.

15 dicembre 2024

Bedste anbefalinger herfra 👍

Havde en utæt vandtank til vores gasfyr, ringede til Trolle og hah kom efter 5 minutter,satte noget under til at fange vandet, og da fyret var over 20 år gammelt blev vi enig om at skifte det hele.da der jo rendte vand ud kunne han skifte fyret allerede efter en dag.
Vi fik rigtig god råd og hjælp til andre spørgsmål vi havde. Og de kom 2 søde mænd og lavede meget flot arbejde, og fik tilbud om at komme og vise hvordan fyret virker.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem

27 giugno 2024

5-Stjernet oplevelse hele vejen…

5-Stjernet oplevelse hele vejen igennem. Vi blev fulgt gennem hele processen da vi skulle have lavet en masse ny VVS ifm. renovering af hus og alt foregik 100% transparent og professionelt. Kan helt klart anbefales til andre i området.

20 giugno 2023

Hurtig og god service

Har et par gange brugt Trolle, bl.a. da vores fyr slukkede hele tiden. Trolle tog sig tid til at reparere fyret dagen efter, og siden hen lavet service på fyret. Er meget tilfreds. De gør alt hvad de kan, for at hjælpe hurtigst mulig.

17 gennaio 2024

Hurtigt og effektivt

Vores gasfyr havde gennem længere tid haft vandtab.
Ringede, og dagen efter var ventilen udskiftet :-)
Tænker det bliver dem der skal servicere vores fyr fremadrettet.

Kan kun anbefales..

13 dicembre 2023

Altid formidabel service

Vi har brugt Trolle VVS igennem flere år både privat og i grundejerforeningsregi. Der har altid været hurtig respons, arbejde udføres i topkvalitet og kundeservicen er formidabel. Vi giver derfor vores varmeste og uforbeholdne anbefaling til René Trolle og teamet.

5 dicembre 2023

Vi manglede varme i huset

Vi manglede varme i huset, trods travl kalender fandt Trolle og hans folk tid til at komme forbi og hjælpe os.
Professionelt og superfint arbejde.
Vi nyder nu at have varme igen og med udførlig vejledning til fremadrettet indstilninger til fyret, er vi SÅ glade.
Giver Trolle og hans folk de bedste anbefalinger.

4 dicembre 2023

5 stjerner og en klar anbefaling

5 stjerner og en klar anbefaling af Trolle VVS.
Vi har benyttet Trolle VVS flere gange efter anbefaling fra en bekendt. Hver gang har det været en særdeles positiv oplevelse. Når vi har ringet eller skrevet er der svaret hurtigt tilbage. Vi er hver gang blevet mødt med en venlig, imødekommende og løsningsorienteret dialog.
Vores udfordringer med, (i forvejen etableret) gulvvarme, varmtvandsbeholder og løbende wc’er, er hver gang løst hurtigt, effektivt og med stor ekspertise, af venlige og imødekommende medarbejdere.
En klar anbefaling herfra.

6 novembre 2023

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! René hjalp os ud af en rigtig skidt situation med vores gasfyr. Fed personlighed og meget serviceminded kontra hvad vi ellers har prøvet.

22 marzo 2023

Alt er bare i orden.

TrolleVVS udskiftede vores gasfyr med en varmepumpe.
Hele vejen i gennem forløbet var der styr på alt, og alle aftaler blev overholdt.
Der blev lavet et rigtigt flot slutprodukt af nogle friske og høflige gutter der har styr på hvad de laver.
På intet tidspunkt, blev jeg efterladt med et indtryk af at man sprang over - tværtimod, var fokus på kvalitet.
Jeg kommer helt klart til at kontakte Rene og hans team ved fremtidige projekter.
5/5 stjerner herfra.

4 dicembre 2022

Intet hørt

Rene Trolle var forbi 15. September for at give tilbud på opgradering af Uponor gulvvarme system. Besøg var kort og aftalen var jeg hurtigt ville modtage et tilbud på mail. Nu 5 uger senere har jeg stadig intet hørt, fantastisk!

15 settembre 2022

MEGET DYRT

Ville gerne have Trolle VVS til at tjekke det arb. en anden VVS havde lavet - (Udskiftning ALLE rør, montering af ventiler så man kunne slukke for vandet i lejligheden og rykning af rør til brus), dette arbejde havde jeg betalt en anden VVSér 12.500 kr. for. Derud skulle Trolle VVS lave imidlertid afløb og vand til en håndvask på wc og de skulle lukke for vand i køkkenet, skifte 2 termostater og kigge på lugt gener.

Jeg har nu modtaget en faktura på 7.235,81 kr. for dette arbejde... i den pris ligger der, at jeg skal betale for 2 timer lærling løn (altså ham som stod og så på) 405 kr ex. moms i timen... og 640 kr. i timen for svende lønnen .. Ikke engang jeg, som er højt uddannet og har arbejde siden jeg var 12 år får så meget i timen... det er helt ufatteligt, at man kan tillade sig at tage den form for time priser. Så husk at få et fast tilbud inden i benytter dette firma. I øvrigt lugter her stadig.

Overvejer seriøst om der skal syn og skøn på denne sag.

22 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito