Excellent massage
Excellent massage! Very relaxing in the middle of a stressful week. Turn off your mobile and relax for an hour. I can highly recommend Wan. She is one of the best massage therapist. You will feel relaxed and vitalised afterwards.
Green Massage tilbyder Københavns bedste thai massage og olie massage til mænd og kvinder. Vores ønske er at du finder dit eget lille Thailand hos os!
Danimarca
En vidunderlig oplevelse.
Vi fik par massage. Hvor det det var mere end forventede. Virkelig god oplevelse. Især sport massage.
Det var første gang , men ikke sidste gang vi tag derover.
Har nu været til to behandlinger efter mange år både nakke og skulder problemer efter 15+ år boksning og mma. Fik nærmest øjeblikkelig lindring efter første behandling.
Supa var ekstremt professionel og behagelig, hun var kompetent og man følte sig i trygge hænder, helt sikkert et sted og en behandler jeg kan anbefale.
To gange har jeg fået massage af Suparak.
Det er helt klart den bedste massage jeg har prøvet og jeg har prøvet rigtig mange .
Det kan klart anbefales
Min mand og jeg er her for anden gang og begge gange har været perfekt massage hvor hovedpine og øm skulder er kureret
Virkelig god massage
Dejlig både hård og afslappende massage i autentiske omgivelser. Rent og lækkert og rigtig dygtig, professionel og sød massør. Det var min første gang der, men bestemt ikke sidste - en massage hos Green Massage kan varmt anbefales.
Så dejlig en massage! Man går derfra total afslappet i kroppen og føler spændinger er løsnet op. Jeg kommer helt klart igen og kan anbefale
Rar atmosfære og virkelig dejlig massage. Klart et sted jeg vil anbefale og selv komme igen.
Jeg fik massage af super kig og hold op en fornøjelse det har været, jeg er aldrig faldet i søvn ved en massage før, men det gjorde jeg denne gang! Det må jo helt klart betyde at der er blevet løsnet godt op for årelange spændinger! Og jeg havde/har meget at komme efter, så jeg kommer helt sikkert igen. Super kig er en meget behagelig kvinde.
Det bedste thai massage i Kbh.😍
Jeg kommer igen og igen.
Fik den bedste massage af en kompetent udøver, der vidste, hvad hun lavede.
Har også prøvet deres wax og er yderst tilfreds hermed.
Jeg har været på stedet et par gange nu og hver gang har jeg oplevet en super behandling.
Jeg har både prøvet voksbehandling og sportsmassage hos Green Massage, og begge behandlinger har været helt fantastiske. Der er meget stor opmærksomhed på detaljerne ved voksning og massagen kunne klart mærkes efterfølgende.
Min kone og jeg kommer her jævnligt, det er uden tvivl den bedste thai-massage klinik i byen.
Massørerne er yderst professionelle, er alle dygtige til at lokalisere og fjerne spændinger og smerter.
Samtidig er massagen ren velvære for krop og sjæl.
Jeg giver en ekstra stjerne for deres søde måde at være på, man føler sig virkelig velkommen
Bestilte en waxing - og de var meget mere grundige end andre steder. Det var min første gang på stedet og de var venlige og hjælpsomme. Jeg kan klart anbefale stedet og vil komme igen :)
sikke en dejlig overraskelse , vi var to venner der besøgte green massage nørre søgade, thai massage, det var viiidunderligt... De var virkelig dygtige og utrolig søde.. kan varmt anbefales...